Fetelor care stati inafara ro, cind ati mers la controlul ginecologic, vi s-a introdus degetul inauntru? Io uitasem complet practica asta barbara din ro si nu inteleg la ce serveste... ca doar nu asa se face analiza de mucoasa!!! Nici nu ma gindeam ca se mai practica asa ceva!!!
Toulouse, la ville rose
Io stiu ca se practica peste tot chestia cu bagatul degetului, isi da seama prin palpare daca totul e ok si daca nu ai polipi etc. Acu poate au diverse metode in diferite tari, dar in Suedia de ex te palpeaza si pe dinauntru si pe abdomen. Io n-am nimic impotriva
, mai rau e cind iti baga fierataniile alea reci.
Indiferent ce-ti fac, it sucks sa mergi la ginecolog 
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Depinde de medic..... Aici am intilnit medici care practica aceasta metoda, si altii care nu o practica. Ba chiar acum citeva zile am auzit de la o prietena ca ginecologul ei o controleaza si rectal cu degetul (tot in Austria). Nu mi se pare deloc barbar, dimpotriva cred ca in acest mod isi poate da seama mai bine de eventuale probleme!
Flavia si Bianca
Bia veselia
Ba mai stiu pe cineva care, cind mergea la ginecolog, ii provoca ala niste senzatii cu degetul...... A schimbat repede doctorul ca nu i s-a parut ok!
Flavia si Bianca
Bia veselia
quote:
Originally posted by chatonel
inseamna ca sint eu norocoasa ca aici nu se practica....
Toulouse, la ville rose