Intrebare, intrebare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Flaflo

Ba mai stiu pe cineva care, cind mergea la ginecolog, ii provoca ala niste senzatii cu degetul...... A schimbat repede doctorul ca nu i s-a parut ok!

n-a incercat si o HSG, sa vada acolo senzatzii?
se lecuia precis....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

E bine ca in america te acopera cu ceva.
La noi in Chisinau, nici perdelute la fereastra nu au...,si daca e cineva prin spatele spitalului,are parte de ceva ...stiti voi ce.
V-o spun din experienta proprie.Cind stateam pe scaunul cela ,cu piciorele in sus ,si tot asteptam sa vina medica,ma rugam sa nu apara nimeni la fereastra.
Asta a fost la ceva de stat.La cele particulare sunt mai civilizati.

Alina Chisinau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ei, Alina, vino in Bucuresti unde, pe langa orientarea strategica spre geam, mai ai sansa se se uite fix in fundul tau inca vreo 5 - 6 femei care asteapta, in cabinet, sa le vina randul la distractzie.
Nu ca le-ar interesa, da' unde sa priveasca in alta parte?!
Se uita si ele daca te-ai ras bine... daca ai vreo anomalie, ceva... sau vreun cercel... ce instrumentar se foloseste.... etc.
E educativ!

Sa nu mai vb. ca din cind in cind mai apare pe usha cite un cap de vizitator, care intreaba de vreo gravi din spital. E drept, daca peisajul e prea mirific, capu' se balbaie si dispare repede de obicei.
Si nu trebe sa te ingrijorezi.
Nu ti se vede fatza.
Doar fundu'.
Asa ca poti sa iesi cu demnitate din cabinet.
Dupa fund nu te recunoaste nimeni.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu pot sa uit un reportaj despre avorturile din romania. reporterul de la TVR a filmat in sala in care se faceau avorturi erau cateva femei dezbracate de la talie in jos si intinse pe mese. una la care se lucra care era filmata din lateral si altele care-si asteptau randul. evident ca s-au vazut de toate la televizor. a fost o emisiune educativa . copiii care nu stiau pe unde vine barzaau aflat in seara aia. traiasca romania ! traiasca respectul pentru femeie -pacient! traiasca drepturile omului !
PS Incercati sa emigrati .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

La noi se naste si cu usa deschisa, adik cei care trec pe coridor pot privi daca se nimeresc pe acolo! Nu mi s-a intamplat dar am vazut.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Buna fetelor,eu credeam ca numai in spitalele noastre e asa "libertate" dar se vede ca nu suntem singurei pe lumea asta..Eu eram foarte timida cind mergea vorba de chestii ginecologice...,dar, vorba ceia:viata te invata.
Dupa trei nasteriam trecut prin multe( le poti spune si umilinte,se pare prea dur?)cind trebuie sa dezbraci chilotii in fata unui barbat(medic).dar ce sa faci daca asa ne este soarta.Doamne,cind ma gindesc la fetele mele...,dar poate vor fi mai civilizati atunci?
De la ultima nastere au trecut 7 luni,si eu tot nu ma hotarasc sa merg la control,tot caut un medic mai acatarii(vorba moldoveneasca)trad.-potrivit.
Stiu si inteleg ca asa e procedura...,dar tot nu-mi place sa merg la ginecolog.
Dar vouaaaa?
P.S.in privinta emigrarii in SUA,stiu ca nu e usor pina te adaptezi,dar merita efortul??? ma gindesc serios la asta.
multela toata lumea.
God Bless You!

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Un mesaj pentru MICHELLI7.in ce stat al Americii sunteti?
Fratele meu locuieste in Georgia--Atlanta,si poate nimerim si noi pe acolo.

Alina Chisinau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by alincic

Un mesaj pentru MICHELLI7.in ce stat al Americii sunteti?
Fratele meu locuieste in Georgia--Atlanta,si poate nimerim si noi pe acolo.

Alina Chisinau

statul washington , e la vreo 5 ore cu avionul de Georgia. sa stii ca nu e chiar asa greu sa te adaptezi daca stii limba. sper sa primiti viza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

chatonel, eu stau in romania dar la ginecolog nu mi-a bagat degetul ci un instrument pentru ecografie intravaginala. Probabil ca se baga si degetul in unele ocazii?
Cred ca depinde si la cine te duci!
Elise -eu una nu m-as duce la un asemenea cabinet. Unde ma duc eu nu este nici un geam si nici nu se aude ce se vorbeste inauntru. Asa mi se pare normal.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Multumesc pe/u incurajare,Michelli.sper sa invat si limba mai bine un pic,acum fac cursuri de engl.
Va spun la toate ,o primavara cit mai frumoasa si plina de realizari

Alina Chisinau

Mergi la inceput