Intrebare, intrebare
Raspunsuri - Pagina 4
lai spune:
Pana acum care m-au examinat pe-aici (doi doctori si doua sau trei asistente) au folosit si degetele pe interior.
Uite nu-mi trecuse prin minte sa-mi iau si omu' cu mine la consult. Pana in sala de asteptare l-am dus, da' mai departe nu m-am gandit. Hmm..
Lai
megbeng spune:
tuseul vaginal (degetul introdus in vagin, adica) este o etapa OBLIGATORIE a examenului ginecologic CORECT SI COMPLET...daca nu se efectueaza, medicul respectiv GRESESTE..poate sa ii scape un element important pentru un diagnostic, de exemplu, ...si apoi vin fetele pe forum si dau cu pioetre in el ca e incompetent!![]()
daca te examineaza nu e bine, daca nu te examineaza iar nu e bine..of!
alina, ti se pare UMILINTA sa te examineze un barbat ginecolog? 
cat despre aglomeratia din salile de examinare sau mesele ginecologice orientate spre usa/geamuri prin care se poate vedea..da, asta e oribila si nu este etic sa fie si alte paciente de fatza sau, mai grav, "trecatori".
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by lai
Uite nu-mi trecuse prin minte sa-mi iau si omu' cu mine la consult. Pana in sala de asteptare l-am dus, da' mai departe nu m-am gandit. Hmm..
Eu l-am luat si la ultrasound si la inseminari si la controale, mi s-a parut ca a avut un alt impact in capul lui problema asta cu infertilitatea.
Oana_B
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by michelle7
ce imi in america e ca te acopera cu un ceaceaf de hartie asa ca nu te simti expusa in timpul controlului . si mai imi place ca sotul meu poate sa fie in cabinet cu mine.
Asa e si aici.
Si ei au doctori femei pt. femei si doctori barbati pt. problemele(intime) pt. barbati , poate mai sunt f. mici excepii.
Eu cand am fost la control, eraun practicant barbat cu doctorita si el a iesit din cabinet cand mi s-a facut controlul, chiar daca in jurul patului este o perdea.
Noi 2 singurei
diadaniela spune:
Mai oameni buni ,la cabinetul la care merg eu se foloseste si cearceafuri de hartie ,si spatule de unica folosinta,are voie si sotul ,si nici nu te vede in fundul gol urmatoarea pacienta.
Daca voi aveti parte de ce povestiti aici ,mai bine schimbati cabinetul.Exista si clinici civilizate.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
michelle7 spune:
o data medicul meu se grabea la o nastere asa ca a fost in camera cand m-am dezbracat dar a stat cu spatele. cand m-am urcat pe masa m-am gandit ca exagerez daca desfac cearceaful de hartie si il pun pe mine daca tot e medicum deja acolo.dar a pus ea cearceaful pe mine cand a vazut ca eu nu am de gand. si mai imi place ca masa e joasa si suportul pt picioare la fel asa ca nu stai cu savarina indreptata spre luna la control
iren spune:
Michelle, vezi tzi-am dat savarina posteritatzii ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
michelle7 spune:
tu Iren azi nu inteleg ce-mi zice lumea (ce-i drept is o tara indispusa noroc cu Elise care mi-a trimis niste salata pe PM)cum adica posteritatii. ( era culmea sa te intreb cum adica savarina
)
iren spune:
Te-am bagat la "de la forum adunate" cu tzapoiu, adeka ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
alincic spune:
SAlutare,si sa aveti o zi sau o noapte buna.
Sa va spun un banc ,mai bine zis o intimplare din cabinetul ginecologic,caci tot la ei ajungem pina la urma...
O domnisoara trebuia sa plece cu familia in alta tara(Bulgaria),si era nevoie de certificate...,inclusiv de la ginecolog.
D-ra,fiind prima data!!,medicul ii spune sa se dezbrace si sa urce pe masa: Fata se urca sarmana,dar cu burta in jos...
Medicul dupa ce o vazu,intreaba: unde zburam?
iar fata raspunde: in Bulgaria.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag