Jurnal de calatorie provensal

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

Aduc si eu o mica contributie la acest minunat jurnal provensal, prin niste fotografii pe care le-am facut in trecere prin Provence. Fotografiile sunt din Arles si sunt facute inainte de epoca digitala, de aceea nu au cea mai buna calitate. Am ramas cu o mare nostalgie pentru aceasta regiune de atunci, mi-am promis sa revin sa descopar locurile si ma visez uneori pe stradutele inguste, pline de farmec din Arles, pe urmele lui Van Gogh, dar si ale romanilor care au lasat acolo un amfiteatru si un teatru pentru posteritate.
Cateva imagini din Arles aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/sorinabalea/album?.dir=/7f9ere2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Pozele sunt foarte frumoase.. dar lumina e foarte stranie Asterix... In ce anotimp au fost facute?

Desi amfiteatrul si teatrul sunt spectaculoase poza aceasta e foarte calda....

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

quote:
Originally posted by AB

Pozele sunt foarte frumoase.. dar lumina e foarte stranie ... In ce anotimp au fost facute?

Desi amfiteatrul si teatrul sunt spectaculoase poza aceasta e foarte calda....

Era sfarsit de aprilie - inceput de mai, si pe dupa amiaza (daca imi amintesc bine, pentru ca au trecut ceva ani de atunci, din 2001 sunt pozele), lumina soarelui fiind mai slaba in zona amfiteatrului, ale carui ziduri inalte umbreau stradutele din jur pe care ne-am plimbat noi mai mult atunci. Cea despre care spui tu ca este mai calda, probabil este facuta in alta parte, pe o strada mai luminoasa, nu mai tin minte exact, trebuie sa revin sa imi improspatez amintirile.

Mergi la inceput

Si cum azi e vacanta (ehhh cand nu e vacanta-n Franta)ne-am premiat cu o plimbare.... si am constat ca si matzele di Aix au viata sociala si ies seara la o barfa.. iar rautatile englezesti "curat dupa moda franceza" sunt nefondate Si cateii sunt spalati in lux

O sara buna s-aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

frumos caine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

AC-usorule, mi-ai incantat sufletul in seara aceasta!

Acum, ca tot ai zis de barfe ceva mai devreme, balconul ala il invidiez si eu. Iar cu ultimile doua poze, chiar m-ai facut sa rad , sunt bestiale! Bine ca s-a racorit in Bucuresti, ca maine cam asa am fi facut si noi .

Mai vreau!

,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

inca visand cu ochii deschisi la toate minunatiile descrise de tine, am gasit www.weltbild.ch/artikel.php?PUBLICAID=56b84f6f699a95fd650583da2202ee7c&artikelnummer=880408&mode=art" target="_blank">cartea asta.
Din frumusetile ei am sa mai scanez cate ceva si am sa mai pun pe net. La www.weltbild.ch/artikel_detail.php?PUBLICAID=56b84f6f699a95fd650583da2202ee7c&artikelnummer=880408&fn=880408.01.06.z.jpg&title=Lisa Lovatt-Smith%3AProvence Interiors" target="_blank">masa de pe coperta mi-ar place sa stau intr-o seara calda de iunie, cu sotzul meu alaturi si-un pahar de burgogne...

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Lorelei...'otul a zis... ai grija cu Bourgogne-ul ca n-apuci s-auzi prea mult timp cigalele sous les 'peigns de Provence'... daramite sa te tii de cuvant si sa ne conduci prin interioarele provensale.

Ca sa visezi.. sa se umple narile de parfum de lavanda si pin... gazda provensala (adica io, eibi, da' far' de pitigoi) vine c-un Lalande de Pomerol, sau un petit Pauillac. ca te dit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Superb jurnalul, iar locul este absolut fermecator (asta si datorita tie)!!! Si e atit de diferit de locul in care traiesc!! Nici nu-i de mirare de ce Van Gogh a abandonat culorile inchise si mohorite si s-a apucat, in Arles, sa picteze flori si pomi in floare!! Super...felicitari pentru idee si pentru stil

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

cata frumusete.

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput