Mamici de martie - aprilie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Catrinel_17 spune:
Mariana, daaa, stai sa vezi. Am mers cu poza aia la un aparat kodak si am prelucrat-o pe ala (am taiat fundal, zoom-uit, etc) si masina respectiva a pus poza in format de poza de pasaport (sunt 8 bucati pe o poza, frumos, cu margine alba). Va fi motzata in poza de pasaport titza mea mica ![]()
Mai pune si tu poze! cum e cu consimtzamantul?
Catrinel & Oana
kim spune:
Delia, ce-i place lui Rudy printre gagici! in pozele din albumul Cresc si infloresc...
Bine ai revenit, Corinag, esti mortala cand zici ca te rontzaie Flamanzila!
AndreeaGeorgiana, vad ca v-a prins bine in vacanta! m-am uitat dupa pozesi n-am vazut! dar tare frumusica e Thea...
ma duc sa-i dau sa pape la asta mica- asa ma trage de par...
KIM & printesa ALICIA 
photos
Pispirica spune:
Va pup fetelor ca tare dor mi-a fost de voi! Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi, mancaciosi si voi sa va reveniti repede!
Eu sunt un pic suparata ca de la 3 saptamani de cand am fost pe la doctori si am descoperit problema la gatut, dna doctor nu ne-a mai vizitat. ne-a zis ca vine azi si apoi am fost sunati ca vine maine si uite asa asteptam.
Trebuie sa mergem la echo ptr. sold sa vedem cum stam cu displazia de sold, trebuie sa ne vada chirurgul pentru gatut si un neurolog pentru ca am uitat sa va spun ca bebita mea s-a nascut si o mica pareza la fata pe partea dreapta. si doctora ma tine in sah cu programarile iar eu ma dau de ceasul mortii.
bebelinamea in general e bine, manaca bine, zic eu, e foarte alintata si ziua ar sta numai in brate. daca o las prea mult in patut fara sa-i dau atentie, incepe si plange cu niste lacrimi si mi-e asa de mila si nu o pot lasa. si uite asa stam mai mult in brate ziua..
Mari 78 poate cand s-o face mai frumos afara, ca tare ma dispera zilele astea urate, ne vedem la moghioros? ce zici?
intrebare: voi ati calculat cam cate ore dorm bebeii vostrii? ca mie mi se pare ca zmotocica mea doarme prea putin.
catrinel oare esti suparata pe mine? caci eu ultimul tau mesaj l-am primit in timp ce alaptam pe la 4-5 si am raspuns imediat siabia apoi am realizat ce ora este si ca tu poate dormi. scuze nu m-a dus capul.

va pup si promit sa revin mai des
_
Anamaria &
Biuta perluta 
Pispirica's album 
adibal spune:
Am revenit dupa weekend, atunci cand ajutorul de peste saptamana ma paraseste.
Mariana, ti-am trimis mail cu completarile din listuta. Si o mica modificare vis-a-vis de ora nasterii Stefaniei.
Doublemom, felicitari pentru performanta unor fetite grasute, desi sunt nascute cu 5 zile mai tarziu decat ale mele. Apropos, ai vazut ce asemanare la nume? Ale mele sunt Stefania si Maria, ale tale sunt Stefana si Maia!! Lipseste cate o litera la fiecare sau ale mele au o litera in plus fata de ale tale! Ma inteleg bine cu ele, lapte la greu, nu-i problema, in schimb, din cauza ca au fost totusi, premature, Maria are hernie ombilicala si pielea sensibila, bubite pe fata si in jurul gatului din cauza caldurii(!!!) si Stefania are icter si acum si se irita la fundulet toata ziua. Toate avand cauza prematuritatea lor. Pentru o saptamana nu au fost la termen.
Andreea Georgiana, sotul meu este saten foarte deschis si are 2m. Nu e grizonat...inca..., dar au fetele grija sa il grizoneze! Si eu!
Va pup ca Stefania a facut comanda si trebuie sa o servesc.
Adibal si cele 3 comori: Elena
(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

Pispirica spune:
fetelor as vrea sa pun si eu poze in albumul comun, insa nu stiu parola. ma ajutati va rog si pe mine cu un PM?
_
Anamaria &
Biuta perluta 
Pispirica's album 
catrinutza spune:
FETELOR.....SUNT IN TOIUL SHUVITZATULUI
Noelino te-am luat....de maine umblu cu punga in cap...![]()
![]()
poze mumoase cu noi - avem si noutati
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
serendipindity spune:
Andreea Georgiana, Kim, multzam, m-ati linistit!
Infasatul ala nu e opera mea, ci a asistentelor de la maternitate!
In legatura cu ragadele, fetelor, eu am o crema buna, Garmastan. Am cumparat-o direct din maternitate, cu 250.000 de lei, la recomandarea doctoritzei mele. Tot ea mi-a zis si de protectoarele pentru sani de la Avent, acelea din silicon in forma de flututre. L-am trimis pe tati si mi-a luat din Cora, cu 250.000 de lei. Sunt excelente. Eu nu am mameloanele formate si ma ajuta enorm. Cand bebe suge, sfarcul e aspirat prin cel de silicon, lapticul se acumuleaza in varf, bebe e fericit ca-i vine papa pe gat mai repede, iar mami nu se mai stramba de durere. Dupa fiecare folosire, se sterilizeaza f. usor, cu apa clocotita.
Am pus poze noi in contul comun.
Pupici!
adar spune:
hello...
ia cititi voi ceva frumos aici:
http://www.valea.go.ro/13randuri.swf
pupici,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Catrinel_17 spune:
Pispiii, cum naiba sa fiu suparata pe TINE? Am tot vrut sa raspund, si...am uitat, Eu trebuie sa-mi cer scuze! Iti dai seama ca nu dormeam la ora aia, si oricum, pe cine deranjeaza un SMS, ca doar nu face galagie? Ce ma enerveaza pediatra ta! Nu poti s-o schimbi? Dragutza de Bia, imi inchipui lacrimutzele ei... Merg direct la mami la inima! Te pup cu drag. Si oana doarme putin dupa parerea mea!
Andreea, ma bucur ca ati avut asa un weekend frumos! Ce misto ca Thea dorme asa mult! La cite mese a ajuns acuma pe zi? Oana a scazut si ea la 6, nu mai maninca la miezul noptii, numai pe la 3-4.
Kim, multumesc de mesaj, poate il conving pe tati sa luam unul, ca el zice ca in momentul in care incepe sa mearga de-a busilea, nu o mai tine nimica in bouncer!
Oana e o haioasa, asa e
si face niste mutritze de ma topesc toata si complet!
dar azi nu a fost asa pozitiva topirea mea... Ca a supt ea ce a supt si iar s-a enervat, cred ca pur si simplu nu mai era nimica in tzitzi, a supt 4 min la dreptu' si 9 la stingu' si a inceput sa tzipe... Am incercat s-o linistesc si mi-a aratat o fatzuca disperato-deznadajduita, cu colturile gurii lasate in jos, de mi.a rupt inima. Am vrut sa pun mana sa ii dau completare pe loc, cum sa las copilu flamand?? Sa vedem la urmatoarea masa, daca mai face asa, ii dau. Imi pare enorm de rau, dar nu am ce sa fac, daca nu mai e laptik, nu am cum sa ii mai dau exclusiv san.. Asta e.
Tina, tu ce mai zici?
ce face David?
Catrinel & Oana