Fetele din America (72)
Raspunsuri - Pagina 9
Siminaf spune:
Biculetz, multzam fain de complement pt. fata! Si mie mi se pare ca a crescut... mi se pare si ca e super-frumoasa...
Da' si Sma (tiza mea), taaaaare-i duuuuulce!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
khristin spune:
Fetele new yorkeze, scuzati ca mi-am bagat nasu' pe aici, mergem in wk asta la New York intr-o plimbare scurta de vreo 2 zile, aveti ceva recomandari, ce ar trebui sa vedem si sa nu sarim cumva peste? Multam frumos .
Cristina
noi si poze mai noi
khristin spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Metropolitan Museum of Art.
Parerea mea
Laura, merci, m-am uitat pe program acum si am vazut ca e si asta pe lista pe langa Guggenheim, Empire State Building, Museum of Natural History, Fifth Avenue, Central Park si apoi Little Italy, SoHo, Chinatown. Speram sa avem vreme buna ca sa putem umbla.
Cristina
noi si poze mai noi
nematics spune:
eu am vazut Guggenheim, turnurile... Soho (am fost si prin Soho din Londra), cartierul chinezesc, Empire - nu - nu prea am avut timp
Metropolitan - daca as fi putut aranja dinainte poate m-as fi dus la vreun spectacol;
Llaura spune:
Pe mine muzeul asta Metropolitan m-a socat de misto ce e. La Guggenheim nu mi-a placut prea tare, se vizita asta vara numai vreo treime din el, avea santier inauntru. Extrem de frumos este si MoMA, Museum of Modern Art.
Si Times Square, si Rockefeller Center. Si Winter Garden, vizavi de locul unde au fost turnurile.
Frumos rau la New York :-(
bucluc spune:
*Din categoria "Fiecare cu ce-l doare; sper sa nu va doara nimic!"*
Sunt tare suparata azi. Pe companiile aeriene adica... Iubi meu a fost in Ro pt 2 saptamani si trebuia sa se intoarca in seara asta. Toate bune si frumoase. Pe hartie. Budapesta-Amsterdam, Amsterdam-JFK. Cu o ora intre... Dar n-a fost sa fie. Ca din cauza vremii rele, primul avion a decolat cu o ora intarziere. Al doilea a decolat cu cateva minute mai repede decat era programat, dar fara iubi meu in el. Ei si aici incepe distractia! Ca functionarele de la KLM/Northwest Airlines au ridicat din umeri si i-au spus ca urmatorul avion e a doua zi dimineata la 9:30 si nu spre JFK ci Newark. A se nota ca era ora 6 pm cand a ajuns acolo... Ceea ce m-a enervat pe mine cel mai tare din toata povestea e ca nici macar nu au vrut sa le dea o camera de hotel ca cica nu-i vina lor. Si mai aveau si un ton imi zice dl. meu de parca era el de vina! Nu tu pat, nu tu masa si 15 ore de asteptat in aeroport. In conditiile in care el trebuia sa se intoarca la serviciu (f strict in ce priveste absentele) maine seara. N-o sa se intample!
Mi-am varsat un pic din necaz... Ma intorc la cratita si va doresc sa nu treceti veci prin asa ceva!
Daniela
lai spune:
Daniela, imi pare rau de povestea cu avionul. Mie mi s-a intamplat o data sa pierd legatura tot din cauza vremii si aveam si doua bilete separate, deci cei cu zborul pierdut - tot Northwest - nu erau obligati sa ma rezolve. Insa atata m-am plans si m-am jelit ca li s-a facut mila si m-au pus pe un zbor a doua zi dimineata si mi-au dat si camera la hotel peste noapte. De regula nu-s buna actrita la chestii din-astea, da' atunci mi-a venit natural eram suparata rau ca pierdeam toata vacanta, si mai eram si uda fleasca si cu limba pan' la cot ca alergasem ca disperata cu rucsacul in spate pe o ploaie torentiala de la un terminal la altul. Si mai eram si femeie, asta cred c-a ajutat
Tin pumnii sa ajunga iubi repede si bine!
Lai
nematics spune:
Tocmai ce-am vazut pe A&E la emisiunea lor "Airlines" ca Northwest si alte companii nu-s obligate sa ofere asistenta daca se intirzie in caz de vreme...
sorry
de acord si eu ca frumos rau la NY, doua sapytamini dupa ce am fost p[rima data acolo numai la asta am visat!!
pregateste-te sa mergi pe jos ca locuri de parcare prin Manhattan nu prea
eu am ramas cu gitul sucit dupa ce tot am pozat zgirie norii, ai grija!! esti la colt de strada, cite unul pe fiecare colt, daca vrei sa vezi cerul tine-ti gitul bine!!
bucluc spune:
Multumesc pt gandurile bune, Lai, Nematics!
Si eu cred ca daca as fi fost in situatie nu m-as fi lasat pana nu mi-ar fi dat o camera. Ca am invatat in multele drumuri pe care le-am batut ca daca nu stii sa ceri, nu o sa ti se ofere. Mai ales daca el ar fi tinut cu dintii ca totusi a plecat de-acasa dimineata la 4 si la 6PM ei ii spun ca trebuie sa astepte pana a doua zi dimineata sa ia un alt avion... spre un aeroport cu mai putine conexiuni decat JFK. Acum nu mai am ce face ca sunt sigura ca oricat as suna in stanga in dreapta, ei s-au spalat pe maini si gata. Of of!
Daniela