Fetele din America (72)
Raspunsuri - Pagina 10
lai spune:
quote:
Originally posted by khristinquote:
Originally posted by Llaura
Metropolitan Museum of Art.
Parerea mea
Laura, merci, m-am uitat pe program acum si am vazut ca e si asta pe lista pe langa Guggenheim, Empire State Building, Museum of Natural History, Fifth Avenue, Central Park si apoi Little Italy, SoHo, Chinatown. Speram sa avem vreme buna ca sa putem umbla.
Cristina
noi si poze mai noi
O plimbare prin Greenwich Village - si, daca va nimeriti pe langa Washington Square la ora pranzului, ieftina si buna o oprire la Mamoun's Falafel (MacDougal St. intre 3rd si Minetta Lane), iar pentru o cafeluta, Cafe Figaro (MacDougal St. si Bleecker St.).
O plimbare prin Battery Park la capatul de jos al Manhattanului. Cu ferry pana pe Staten Island si inapoi.
Lincoln Center for the Performing Arts (si, daca se poate, si un concert acolo, sau un spectacol de opera, sau balet, sau ce va place voua - dar cred ca e bine sa incercati sa luati bilete din timp).
Brooklyn Bridge.
Aaa, si restaurantele romanesti din Queens
Lai
Carolyne spune:
Buna fetelor,
Eu ma intorc la avioane: cum adica nu sunt obligati sa iti asigure cazare in caz de intarziere (si pierzi cursa, etc)???
Acum 2 ani mama a venit in US cu LOT-ul si nu mai stiu din ce motive cursa s-a anulat si i-au asigurat cazare la hotel si masa etc. Stiu ca o cursa anulata nu-i echivalenta cu vreme rea, dar i-am intrebat si in caz de vreme rea si mi-au confirmat ca se asigura cazare si in acest caz (daca pierzi legatura evident).
Sa inteleg ca unele companii te lasa in aeroport pur si simplu in timp ce altele iti asigura cazare si loc la cursa urmnatoare?
Carolyne si bobocelul Veronica
michelle7 spune:
fetelor ma uit la David Blaine (ABC)care vrea sa depaseasca recordul la tinut respiratia sub apa . 9 minute. eu sunt fan Blaine ,e super ca si magician .
Siminaf spune:
Michelle, eu nu m-am putut uita, ca mi s-a facut efectiv rau! God!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
michelle7 spune:
eu is mai tare de stomac. mie singura data cand mi s-a facut rau a fost cand am vazut o autopsie de la cap la coada. de fapt mi s-a facut rau ca era o fata tanara si arata ca un fotomodel si mi cred ca asta mi s-a parut mai socant decat ca am vazut-o cu coastele pe afara
Siminaf spune:
Mie la autopsii nu mi s-a facut niciodata rau. Dar eu nu-mi pot tine respiratia nici macar un minut (fac rapid aritmie) si de asta, aveam senzatia ca nu mai pot eu respira si deja aveam palpitatii...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
adrienne12 spune:
Pai de-asta esti tu doctorita. Eu cred ca as lesina sa ma oblige cineva sa asist la o autopsie. Nu suport singele. Mi se face rau. Michelle cu ce ocazie ai vazut tu asa grozavie?
adrienne12 spune:
pt. cine merge la NY ia-ti bilete de intrare on linie. Altminteri risti sa stai ca noi cite 45 min la intrare la empire state bldg, la Met nici nu am intrat ca era o coada de cel putin o ora. la statuia libertatii ma stat 2 ore etc... mergi pe Iloveny.com (cred) si de acolo poti sa iei bilete dinanite).eu am pierdut odata avionul spre amsterdam (vina lor). La plecarea din pgh s-a defectat avionul si pina ne-au pus pe un altul spre minneapolis ne-a plecat cursa spre amsterdam desi ei ne asigurasera ca o vor intirzia pt. noi (eu si un grup mare religiosi), asa ca northwest ne-a pus in hotel pina a doua zi...
Llaura spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
pt. cine merge la NY ia-ti bilete de intrare on linie.
Dada, o uitasem pe asta cu biletele online, cozile iti pot strica tot programul.
corinadana spune:
Off off topic Am primit tot de la voi o adresa ptr dictionar on line- nu merge, nu reusesc s o accesez.
Va rog care stie cum as putea traduce n engleza operator calculator? Multumesc si o zi buna!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.