Fetele din America (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ala fara sare e galben la Costco (ala cu sare e albastru). Si ala cu sare nu e recomandat oricum ca are shelf life un pic cam mare,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Crismir,

politistul nu a fost simpatic, a fost SADIC! Si cu buna stiinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor referitor la gradinarit, la mine in fiecare an e cite ceva: ba serpi de apa, ba imi maninca ratonii pestii… acum cum scap de o cirtita? M-am apucat si am pus sheet pe pamint si am facut ronduri de flori peste care am pus mulch negru. In rest pietricele rosii si albe (marble chips). Problema e ca un cirtitoi, suparat ca i-am invadat teritoriul, mi-a facut o groapa exact in mijlocul rondului de flori si mi-a stricat aspectul. In mijlocul rondului cu mulch negru e ditamai musuroiul, cu pamint bej care se vede ca naiba peste mulchul negru. Daca il acopar il face la loc peste noapte…. Pisicile nu ma ajta pt. ca nu l-au vazut pe cirtitoi… el umbla numai noaptea… help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Un link pentru cine e interesat sa stie cit de daunatoare sau nu sint produsele cosmetice pe care le folosim: http://www.ewg.org/reports/skindeep2/

Simina, am vazut poza cu Raluca pe thread-ul de mamici. Ce mare s-a facut si ce schimbata e!!!

Lai, cind te-ai mutat in LA? Ce faci acolo? Lucrezi?

Olivia

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Bicu' In ianuarie, ca s-o mutat pretenu' si io fugutza dupa el. Da' viu inapoi la toamna. Oricum ma tot trambalez in sus si-n jos s-acuma, dupa cum pohteste profu' sa ma vada. Azi de ex. sunt in Bay Area De lucrat lucrez din L.A., da' tot pt. scoala, care am impresia ca nu se mai termina never ever
Ce ne pove' de Smaranda?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anca, o fii sweet butter, dar vezi sa scrie si unsalted pe el.

Adrienne, ia pusca si trage-i, cam asa se scapa pe la noi de gopher, cartite si alte animale mici (si mari).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Nu scria decat Sweet cream - nu salted or unsalted pe el.
Si de data asta am cascat ochii, dar nu si la ingredients . . .

Adrienne, si eu in weekend m-am holbat la o cartita cu baietii mei, i-am vazut numa nasu. . . Nu-i era jena de noi.
Poate are la Home Depot ceva pentru cartite.

Mergi la inceput

Oh.. cum sa impusc eu bietul cirtitoi. As vrea numai sa o convong sa-si faca iesirea la vecini, nu la mine... trebuie sa mai caut on line. Puii mei blanosi si-au bagat nasul in musuroi, au bagat si labutele, dar nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Adrienne,

Pune par de pisica in musuroi, poate nu or sa mai vina daca le miroase a matza . .. Sau goleste si tu din sand box prin curte

Mergi la inceput

Am citi on-line: trebuie sa pun nisip din ladita pisicii in gaura cirtitei ca sa plece caci nu le place mirosul (nici mie). Asta fac acum. Ce bine ca am puiuti blanosi

Mergi la inceput