Fetele din America (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Simina,pai la admin te gasisi si tu sa-i scrii,mei?Probabil ati incercat inregistrarile cu aceeasi adresa de e-mail,sigur acelasi ip,chestii depistate si blocate automat.Spune-mi unul dintre id-urile recent incercate,sa vaz daca pot rezolva.Pe PM eventual...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

6-6...m-a citit socrela si acum ma ia la rost!!!!!
Nici aici nu pot sa fiu si io de capu meu!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Veve, pup la tine!!!

Am incercat cu vreo 3-4 adrese de email si tot atitia useri, ca am zis ca daca o dat eroare o data, sa nu dea si a doua oara, a treia oara, etc...

Mai bine-ti scriu pe PM ce user era ultimul si stiu si adresa de email. Ea nu-i acasa acum.

Multumesc.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

siminaf si eu am avut aceeasi pb . am facut vreo 4 adrese ca sa o inregistrez pe o amica si m-am tinut de capul lui Veve si s-a rezolvat in 2 zile cu toate ca ei m-au luat cu " ba tu esti de vina ca ai folosit aceeasi adresa , DC-ul functioneaza perfect"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mai Sanzi, poate se face si ea membru DC si atunci o sa citim ce postezi la ZZ…. Daca are pobleme cu log in, da-I adresa lui Veve sa o ajute. .. .
Cumparatoarele de la Cosco, voi a-ti gasit unt dulce de prajituri acolo? Eu am luat un Sweet Cream Kirkland, vine cu 4 pachete albastru inchis, fiecare pachet cu 4 batoane. Dar cand a fost sa fac prajitura cu ele, untul e sarat . .. . Cand am luat cutia la citit, mic la ingredients scrie de sare. Bataie de joc, am stricat o prajitura cu untul lor. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata..
Anca unt foarte bun si ieftin..la Trader Joe.

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Da, pana una alta, imi vine sa arunc in ai de la Costco cu batoanele de unt . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

sanca, vezi ca pe cutie, chiar daca e sweet cream, tre sa scrie salted sau unsalted. de la ei iau si eu si ala unsalted e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Iuliana iti scriu si aici ...pot sa iti trimit si eu un cec sa il incasezi si banii sa ii duci tu in Ro pt Nina??? Oare mai e timp sa ajunga?

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Sinziana,

trimite cecul lui Veve, nu cred ca mai are timp sa ajunga la mine si apoi eu cu el la banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Da, pana una alta, imi vine sa arunc in ai de la Costco cu batoanele de unt . . .

pai ce te miri ca doar americanii pun o tona de sare in prajituri si o tona de zahar in mancarurile sarate. am mers la un restaurant mexican si am zis sa aleg varianta sanatoasa .asa ca am comandat somon cu salata. atata doar ca somonul era honey glazed si dressingul salatei dulce. .

Mergi la inceput