Fetele din America (72)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Alex, e tare frumos pe langa Tampa...
Noi am fost in Tarpon Springs si ne-a placut asa mult pe faleza (nu am luat ap cu noi) si multe rest grecesti unde se mananca f bine...a fost asa frumos...parca eram studenti din nou...
Fierul ala era pe autostrada si noi cred ca am trecut peste el si s-a infipt in podeaua masinii a gaurit-o si s-a oprit cam la 2 cm de piciorul meu...nici nu ne-am dat seama ce ne-a lovit...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Laura _Oprescu spune:
salutare la toata gasca!
vad ca se discuta de gradinarit.Noi taman ce am plantat ieri o magnolie superba in spatele casei sa ne bucuram de ea ca mai mult pe acolo stam.Nu v-am zis ca vecinul din fata e indian cu gradina japoneza , in stanga un croat,chinez si american...sambata avuram petrecere si s-a licitat catre a carui parte e gradina sa o punem...castiga croatul:)) !Plantei ii trebuie full sun asa ca ratiunile au fost de natura biologica. Dar e superb...acum mai cumparam niste brazi ca sa avem gardul din fata cu brazi,jumate e facut de vecinul indian,asa ca noi scapam ieftin cu vreo sapte opt brazi..Sapt.trecuta am luat liliac alb batut insa nu e asa mare si l-am plantat in fata..am vopsit si patio pana azi noapte la doispe' adica Adi cu vecinii:)care daca au vazut ei ca noi suntem pasari de noapte au revenit..As mai vrea sa cumparam si o tufa japoneza plina de flori ...ah ,voiam sa spun ca magnolia s pare ca dupa ce i se ofilesc florile, ii apar in loc niste fructe sau asa ceva ,rosii, si in fine pana in iarna e tot un decor..acus trebuie sa googlesc nistel sa mai citesc despre ea..
Llaura spune:
Buna dimineata,
Nu am nimic de zis, decat ca mi se pare de mare angajament cuvantul "motocultor"
Andrada spune:
Fetele americance vin si cu o rugaminte MAAARE de tot. Daca va faceti timp aruncati si voi un ochi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75274&whichpage=1.
Nina e o fata minunata si se chinuieste din greu sa controleze diabetul micutei Cristina. Tocmai a trecut printr-o intimplare terifianta ( pentru ca nu are bani sa cumpere teste mai multe sa testeze glicemia mai des) Orice ajutor e binevenit.
Va multumesc din suflet!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CRISMIR spune:
IULIANA,baiat fain politistul... si drum bun ca mai ai putin si pleci!
O saptamana buna tuturor!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Lia, de la Home Depot. Aflai intre timp si cum ii zice: www.sudburytaylor.com/images/billy-goat-thatcher-lg.jpg" target="_blank">lawn thatcher
Oana_B
Merci din nou. Pot sa te intreb si cum sa pronunta "thatcher"?:)) Glumesc.
Sa vad daca iese frun fir de iarba in urma trebii de mantuaiala facuta sambata si data viitoare (ca sigur trebe sa mai fac odata) inchiriez unealta asta. Bine ca am aflat de ea, imi salvez schinarea.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Nu ma pot inregistra, cred ca ceva nu e in regula!
Sau am eu prea mari emotii si nu ma pot concentra ... mai incerc
Multam fain
Stai asa, nu dixpera (=dispera), ca sint ceva schimbari pe acolo si cred ca dureaza vreo 2 zile, ca vor sa schimbe ceva. Poate de asta. Altfel, inregistrarea e instant, nu ca aici, unde eu incerc de vreo 3 luni sa o inregistrez pe o prietena si nici pina acum n-am reusit! Si degeaba am scris si adminului! Ofofof!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
philip spune:
simina, eu mi-am mai pierdut o data o zi sa ma inregistrez acolo si nu mi-o iesit. am si scris cuiva si n-am primit nici un raspuns. uite, azi am incercat iar si tot nik. imi tot apare ca trebuie sa completez campurile cu *, pe care, evident, le-am completat. nu-s ce-o fi...ca-s curioasa sa vad ce-i pe-acolo...
philip&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
simina, reintru ca sa te informez ca a mers!!!! chestia era ca trebuia sa scriu codu' ala cu litere mari, exact asa cum apare acolo. of, of
philip&andreea
copilasi dragalasi
Siminaf spune:
Bravo! Si succes pe mai departe!
Pe DC eu nu am reusit nici dupa 3 (trei) LUNI sa fac o inregistrare. Si nici prietena mea, de pe calcu' ei! Am zis ca nu se pricepe ea, de aia am luat problema in mainile mele. Si tot degeaba! Incercat zi de zi timp de aproape 4 saptamini, apoi tot de 2-3 ori pe saptamina! Ciudat e ca a primit n mesaj de pe DC, ceva cu primavara, nu stiu exact ce. Dar nu e inca inregistrata! Ofofof, dupa cum spuneam!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula