Fetele din America (72)
Raspunsuri - Pagina 5
silvia_popa spune:
Fetelor, dupa 3 luni de Germania vin si eu acasa...Nu mai calc veci pe aici, mai ales fara barbatu-miu si fara sa stiu nimic din limba asta aiurea . Vin acasa cu Air India, nu am ales eu, au platit cei de aici de la firma. Ati mai zburat vreodata cu ei? Is OK?
silvana75 spune:
Ma scuzati ca-mi bag nasul pe la voi, dar vreau sa va intreb ceva si daca puteti sa-mi dati ceva lamuriri v-as fi tare recunoscatoare.
Sambata am primit formularele pentru loteria vizelor. Stiu ca asta nu inseama ca vom pleca sigur dar poate sunt printre voi fete care au plecat de curand cu loteria vizelor si-mi pot da ceva informatii, lamuriri.
Va multumesc
Silvana si soricelu' Paul
Siminaf spune:
Felicitari!
Uite aici, raspunsuri la tot ce doresti tu legat de Loteria Vizelor:
www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php" target="_blank">http://www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php
Te asteptam si acolo!
Bafta!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Siminaf spune:
Uite aici, si mai recente:
www.paginaloteristilor.ro/forum/viewtopic.php?t=4613&postdays=0&postorder=asc&start=135" target="_blank">http://www.paginaloteristilor.ro/forum/viewtopic.php?t=4613&postdays=0&postorder=asc&start=135
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
silvana75 spune:
Nu ma pot inregistra, cred ca ceva nu e in regula!
Sau am eu prea mari emotii si nu ma pot concentra ... mai incerc
Multam fain
nematics spune:
Mey
se lua politia dupe mine!
si nu pe strada, cind mergeam ca TGV-ul, ci in campus pe o alee!!!
la 3 dimineatza, cind m-apucase constiinta sa ma-ntorc la birou sa termin ceva!!!
trag pe dreapta, opresc radioul - nu era Puccinni, era Mario Lanza, da' n-am vrut sa-l testez, ca nu era momentul; scobor geamul din stinga si astept.
Cica n-am oprit complet la stop!!!!
Pai am incetinit, n-ati vazut??? Si nu era nimeni!!! La trei dimineatza????
Si ce daca nu era nimeni - n-ati oprit rotile complet!!! Actele la control va rog.
I le dau, mi le ia si mai sta o secunda sa-mi astepte reactia.
Io:
s'acu ce'o sa-mi faceti, are you going to punish me? (Cu o injuratura in gind si-un zimbet pe obraz ca dupa un prinz cu lamii )
El: nu stiu, sa vedem. Si pleaca cu actele.
Stau eu ce stau, vine, si zice: de data asta, nu va fac nimic. Da' altadata sa nu mai faceti bla bla bla!
Si iar se uita la mine ca la un fluture in insectar.
Io: OK. aha. Thank you.
Nasol cu toate becurile alea aprinse si invirtindu-se de ziceai ca-i discoteca.
I-am strins mina virtos s-am plecat, cu 12 mile la ora.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by nematics
Oana - pe romaneste se zice motocultor
Mdea, merci da' aia de la Home Depot nu-s prea culti n-au auzit de motocultor, ei stiu doar de lawn thatcher
Oana_B
xela29 spune:
Si eu pe aici, in trecere, sa va doresc sa aveti o saptamana minunata si spor la orice aveti de facut (gradinarit, dosare la birou, copii de ingrijit...) !
... words are tools...
sinzi_ana spune:
Iuliana iti scriu si aici ...pot sa iti trimit si eu un cec sa il incasezi si banii sa ii duci tu in Ro pt Nina??? Oare mai e timp sa ajunga?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
xela29 spune:
Sanzi, frumoase poze, ca intotdeauna, si frumos printisor ai. Tot nu am inteles exact cum a intrat fierul ala in masina, dar crocodilul e impresionant.
Saptamana asta vrem si noi sa evadam undeva spre Busch Gardens, Tampa, sau cine stie unde ne va duce soarta, ca sigur meritam o mini-vacanta. Poate reusesc si eu sa pun in folosinta camera foto, ca o avem de mult timp si cam degeaba.
... words are tools...