Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Kris mai voiam sa iti spun ca te-am admirat si pe tine, arati f bine. De fapt sunt multe mamici frumoase si cochete printre noi. Eu, spre rusinea mea, de cand il am pe Cris am cam uitat de mine. Si nu ma simt deloc bine...

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dimineata! scumpele mele

OanaCretu, Ixxi, BDana, va multumesc pt aprecieri.
Piersicuta si Cristian , sunt mai bine? BDana , iti multumesc, din nou.

Catiflo, multumesc pt sfat . Cred ca este o solutie, varianta ta.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Nici acum nu mi-e clar cum a cazut: ori a tzopait atat de sus pana peste grilaj, ori a aruncat ursuletul de plus peste pat si s-a aplecat dupa el. Culmea ca patutul era gol, nici o jucarie pe care s-ar fi putut catara. In fine, happy end si mai mult de atat, am scos sertarul de la patut si am sprijinit salteaua de sina pe care culisa sertarul. Mai jos de atat, e doar podeaua...Acum realizez ca patutul de lemn nu e atat de convenabil precum cel de voiaj.

Ce mai face Alex:
incearca sa se incalte singura cu ghetele, sa-si puna ciorapii, stie sa-si puna sepcuta in cap, zice pa-pa si face cu mana, face bezele, intra singura in casuta de plastic si se uita pe geam (i-am luat casuta de musama din Carrefour, mama Anda sa traiasca ca ne-a vandut pontul, hop si-asa si-asa!!!!). La varsta asta fiti atente ca incep sa copieze tot: a venit un prieten la noi si in gluma a bagat cateva jucarii in olita; a doua zi cine baga jucariile in oala? Intr-o alta seara acelasi prieten, a aruncat cateva jucarii pe geamul de la casuta; a doua zi cine facea acelasi lucru?

FlaFlo - ce frumos e la voi in curte. Ce n-as da sa am si eu o casa cu curte. Pe unde stati, pe langa Uno Center?
Oana Cretu - si Seb stie sa dea cu mingia la bowling, sau e prea grea?
Kris - am vazut pozele din Tineretului. Ce frumos e in Tineretului!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Vad ca sunt mai multi copii cu scaune moi. Avem si noi o problema. De aprox 2 sapt si-a schimbat brusc (adica de la o zi la alta) consistenta. Ea facea tare (in conditiile in care manca pere, prune, struguri, iaurt etc), si brusc acuma face moale (in conditiile in care de atunci am trecut-o pe mere, banane, orez, morcov, chestii care inainte le manca rar din motive de constipatie). Face o singura data pe zi si e foarte vioaie, nu pare bolnavioara. Am tot asteptat sa treaca, dar vad ca nimic. A mai patit cineva asa, sa-si schimbe pur si simplu consistenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna ,buna! Am aparut si noi!

Amaya,

Am citit pe nerasuflte poveste primelor zile de cresa..Ce bine c s-a acomodaat si va este bine amandorura...Si noi vrem sa mergem ca nu stiu cum o sa fac fata cu amandoi...Si tare mi-ar prinde bine niste ore de relaxare..in care tot sa dorm!

Adita,Ce bine ca ai revenit!Toti trei copilasii sunt niste scumpi!Si ce concentrati sunt la "pictureala"

Shobo,

Esti printre cazurile rare de multumite la capitolul bone!Chiar tr sa fii recunoscatoare ca ai intalnit o persoana seriosa si din cate am inteles rezonabila ca pretentii financiare!Eu am auzit de niste scoruri...

Ubi,

Uite asa ne dam seama ca au crescut...Se suie, coboara,scormone peste tot...
Viezurele familiei a facut ieri 1 an si trei luni si cadoul pe care mi l-a oferit a fost sa sara din tarc!!!!!!!
Ieri, cu ajutorul saunului de masa de care s-a prins si s-a tarat afara!
Azi i-am pus tarcul departe de scaun!Si dupa vreo 2 ore in care eu am facut treaba in bucatarie si curatenie in camara,m-am trezit cu el pe hol direct!..

Rau este faptul ca eu las usa deschis spre afara!Poate iesi in curte si pe urma pe strada..L-am mai lasat o data in casa, a deschis usile si l-am gasit in curte..Dar am zis ca taarcul e ceva mai sigur..Dar crestem se pare!Si mami nu realizeaza!...

Ilinca vrea sa il depaseasca pe Tudor!Eu am intrat in luna a 7a si imi este din ce in ce mai greu cu drumurille la piata coroborate cu plimbarea lui..Schimbatul de pampers e o adevarata odisee...Dar ne descurcam !

O sa va punem poze sa vedeti cum se joaca Tudor cu cainele lup al mamei!Este in culmea fericirii cand aleraga dupa pisici si catei!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, am vazut putine din pozele tale, deoarece netul merge groaznic, si pana imi deschide pozele...., dar ai o fetita adorabila.

In legatura cu scaunele moi, eu nu vad nici o problema ca sunt doar moi atata vreme cat nu sunt dese. Asta era ideea mea si inainte de a o intreba pe pediatra din Ro si mi-a confirmat ca asa e.
Alt aspect ingrijorator ar fi mirosul puternic.
Si Rayan mai are scaune moi, de regula dupa fructe, dar nu ma ingrijorez atata vreme cat nu face des, iar celelalte scaune sunt tari.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Kris, Catiflo, multumim.

Daniela, asta este exact ce ni se intampla si noua...dar inclin sa cred ca motivul este ceea ce spune Dana, de la eruptia maselutelor, cum de nu m-am gandit pana acum!?!

Bestutza, multumim...

eu inca nu-mi revin cat de repede s-a acomodat si sunt complet uimita ce mancau a devenit (in ultima saptamana abia daca imi lua 10 lingurite la fiecare masa): astazi i-am dat la el un iaurt de 200g si intr-o casoleta micul dejun obisnuit pe care il papa acasa (in caz ca refuza papica de acolo)...cand m-am dus sa-l iau mi-a spus educatoarea ca a mancat tot ce au avut la masa (dar doar jumatate din micul dejun servit de ei) si in plus iaurtelul si jumatate din casoleta...oricat de greu imi este mie trebuie sa recunosc faptul ca ii face foarte bine colectivitatea.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Catiflo, ai dreptate in privinta jucariilor si a faptului ca acum ei sunt tentati sa ne imite.
Va trebui sa ne inarmam cu rabdare.

Ieri dupa amiaza, l-am luat pe Rayan si ne-am dus intr-o mica plimbare pana la spitalul lui tati si fiind in cabinetul lui, a sunat telefonul, la care sotul nu a apucat sa raspunda deoarece Rayan a raspuns primul incepand sa vb pe ;limba lui ;)....., iar azi a incercat sa isi puna farfuria de plastic in uscatorul de rufe....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Crinuta, Amaya, multumesc de suport.

Sper sa fie de la dinti, sau pur si simplu de la imbunatatirea digestiei, dar parca prea a inceput brusc. Dinti ne tot ies de la 7 luni si pana acuma nu s-a manifestat asa.

M-am si ambalat si am citit azi pe net o groaza despre giardia, sper sa nu fie cazul, din descriere nu are asa simtome. Insa ma citit ca faptul ca vrea sa bea mult lapte ar putea fi un semn (ea mai cere noaptea lapte). Cred ca cel mai bine o sa-i fac un examen coproparazitologic, sa stau eu linistita. Cine a mai facut, puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Amaya,
Depinde foatre mult de copil..Dar la noi cu aancarea cred ca va fi invers...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput