Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
Flaflo spune:
Multumesc pentru primirea calduroasa!
Nu stiu cum de nu mi-ati sarit in ochi mai de multa vreme!
Ce sa va povestesc despre noi? Bianca are 80 cm, 12 kg, 11 dinti iesiti si 2 pe drum. E o vijelie, nu sta nici o secunda in loc si scoate zilnic untul din mine. Ne bucuram ca a venit caldura, ca sintem mai mult in curte, unde i-am amenajat un loc de joaca. Locuim intr-un cartier de case (abia in noiembrie ne-am mutat), in vecini nu sint copii, la locurile de joaca apropiate nici atit. Asa ca nu prea are contact cu alti copii. La vorbit e cam lenesa, spune mama, tata, pute, ball (minge)......si cam atit. Ce-i drept vorbeste ea multe pe limba ei, dar nimic inteligibil. Sper sa-si dea drumul cit de curind!
Cam atit pentru inceput! Sa ne traiasca copilasii si sa ne bucuram de ei!
Flavia si Bianca
Bia veselia
kris spune:
Amaya, ma bucur pt voi, pt acomodare si curaj ! Am citit cu sufletul la gura tot ceeea ce ai povestit. Multumim pt amanunte. Conteaza f mult colectivitatea. Astazi Bia mea s-a dus la copii sa se joace de-a buselea prin pietricelele din parcul Sebastian, pt ca suntem fricoase sa facem pasi. Felicitari si mult succes in continuare. Am simtit, pe propria piele, emotiile prin care ai trecut. Eu am, in schimb, mare noroc pt ca mama s este contabila la o gradinita si eu o voi duce pe Bia de la anul din toamna si va fi cu dansa. Voi trece si eu prin emotii in ceea ce priveste acomodarea alaturi de copii, in rest las' totul pe mana mamei s.
Flavia, bine a venit printre noi! Ai o minune de fetita! Din cate am observat eu, mai ai si un baietel mai mare?
Adita, bine ai revenit! Ai niste copii tare scumpi. Asteptam sa ne scrii mai des. la cele trei bombonici.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Flaflo spune:
Kris, baietelul este al unei prietene! As vrea eu sa mai am un copil.....
Si Bianca ta e o dulceata!!
Flavia si Bianca
Bia veselia
kris spune:
BDana si Ixxi, sanatate multa lui Cristian si piersicutei!
Liviana, m-a emotionat f mult art pe care n-i l-ai postat. E teribil de greu sa nu-ti poti tine puiutul in brate si sa-l ti numai la aparate. Sa le dea D-zeu multa putere sa poata ajunge pana la capat!
Crinuta, foarte fasnet Rayan al tau! Bia mea e mai linistita de la un timp. Eu cred ca s-a mai marit si stie cum sa se joace, desi la fiecare 15 min ii schimbam jucariile.
Oana Cretu, Seb e tare scump atat la calculator si mai ales la bowling! In ceea ce priveste cazaturile, noi suntem cam corigente! Mi-a stat inima in loc cand am citit despre cazaturile lui Seb. Va doresc cat mai putine cazaturi.
Mai fetelor, vedeti ce repede cresc puii nostrii! Perioada de pana la un an a fost mai grea, dar acum pe zi ce trece se schimba si evolueaza din ce in ce mai mult.
Ubi, imi pare rau de cazatura Alexandrei. Imi inchipui prin ce ai trecut. Sa stiti ca numai D-zeu ne da putere sa nu ne pierdem in acele momente! Iar dupa ce se mai linistesc lucrurile, stand si analizand evenimentul , ne vine rau si ii multumim Celui de Sus pt calmitatea cu care ne-a inzestrat in acel moment si pt faptul ca nu a fost mai grav, scumpei tale.
albume foto
kris spune:
Flavia, multumesc. Foarte dragut amenajat locul de joaca al Biancai! Si culorile sunt f atragatoare.
Sa va mai povestesc despre noi: duminca am fost cu sotul si Bia in Tineretului. A fost superb! Desi primisem sambata seara si o invitatie din partea Simonei de a merge duminca in parc impreuna cu Vladutz. Noi nu prea iesim impreuna. Am dat-o pe Bia intr-o ratusca; am urcat si eu pe platforma ca-mi era tare frica de reactia ei. Apoi am dat-o si pe un catel, Pluto care se misca pe loc. Tare mult i-a placut. Sa stiti ca admira f mult noul parc si era tare fericita cu noi.
Va pun aici poze cu familia in parc.
albume foto
oana cretu spune:
Bubu, cum mai e Vladut? E si el un taifun, vad. Te inteleg, si eu am unul acasa.
Flavia, am avut dreptate ca e mare Flavia (dupa cum o vazusem in poze), e inaltuta. Stai linistita cu vorbitul, ca o sa vina de la sine.
Kris, am vazut piersicuta si familia frumoasa intr-un decor minunat, am vazut-o si in ratusca si in Pluto, niste poze superbe.
Seb a invatat de cateva zile sa pupe cu palmuta, sa trimita pupic de la departare si numai asta a facut de 3 ore.:)))
Va pup!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
ixxi spune:
ce potriveala Cristina si Cristian au probleme cu burticile.....sper sa se "repare" repede caci eu parca am devenit obsedata sa fiu atenta cand face sa o schimb repede si sa "cercetez".....bietul copil....
multumesc fetelor care ne/au urat cele bune.
Kris frumoasa familie
Ubi biate alexandra cum a facut ea buf....(acum sa va zic si eu una proaspata....statea un patul mare pe burta si se tot impingea cu picioarele si inainta cu capul si cate un pic, cate un pic pana a ajuns pe margine, eu am vazut/o, dar pana sa ajung sa o prind a cazut direct in cap!)
ieri dormea la pranz si cred ca visa ca avea suzeta in mana....ca si/a scos/o din gura si incerca sa/si bage suzeta imaginara .....a dus mana la gura si a vazut ca minic...asa ca a tot intors/o pe toate partile.....dar dormea...mi/a fost mila de ea si i/am dat/o eu pe cea aruncata.....
bubu cum sa ne plictiserti....noua ne plac nazdravanii
oana cretu ai un viitor sportiv....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
oana cretu spune:
Ixxi, credeam ca sunt singura somnambula pe aici. Ce scumpa ea cu suzeta ei imaginara! Sper sa isi revina si cu kakutza. Cum ai ajuns azi la farmacie?
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
catiflo spune:
buna fetele, azi sint foarte ametita, de vreo citeva ore sintem si noi proprietari !!! aseara ne-am cumparat lustre, in doua saptamini ne mutam, de abia astept sa fac poze. cind ma gindesc cite mai am de cumparat, rafturi de facut la niste dulapuri... dar o sa le luam incetul cu incetul.
kris, incearca sa ii pui pantofiori biancai si acasa, poate de aceea merge mai bine in parc, are stabilitate mai buna. eu l-am incaltat pe gabitza de la 8 luni (de cind a inceput sa mearga la gradinita) si a fost primul "mergaretz" din grupa. cei care au fost desculti si-au dat drumul mult mai tirziu.
dana, scaune moi pot apare si in perioadele in care ies dintii.
amaya, felicitari lui andrei si bun venit in rindul "studentilor"
adita, bine ai revenit, super faza cu pictatul ! noroc de gradinita ca picteaza si gabita, taica-su zice ca acasa nici creioane colorate n-o sa-i cumpere sa nu mizgaleasca peretii
crinuta, cred ca la virsta asta jucariile nu ii intereseaza prea mult, ei vor sa faca ceea ce vad la copii mai mari sau adulti... adica lucruri serioase . cuptorul vostru cu microunde nu are child safety lock? la al nostru apesi o combinatie de taste si se blocheaza.
ieri a cazut si al meu de vreo doua ori, pe seara am observat un cucui rosu pe frunte, cite vor mai fi cine stie...
flaflo, bine ai venit printre noi. grozav locul de joaca al biancai !
voiam sa va intreb daca dintii ies la rind, lui gabita i-a iesit unul de sus dar intre el si cei 4 existenti va mai iesi inca unul, daca nu doi. nu ma lasa sa ma uit, doar il simt cind il dau cu gel pe gingie.
nepotelul meu paul are aproape 6 luni si i-a iesit deja primul dintisor!
pupici
BDana spune:
Flavia ce fetita mare si frumoasa ai si wow, ce loc de joaca frumos i-ai facut.
Kris am vazut si eu pozele cu fetita ta dulcica foc. Stai linistita ca isi da ea drumul la mers. Sunt sigura ca e doar mai precauta decat ceilalti copii. Atat.
Catiflo intai ies primele maselute si apoi caninii in locurile libere.
La noi scaunele moi nu au legatura cu mancarea. Acum este la regim si tot asa face, mult si moale. DE unde o scoate atat ca nici nu prea mananca. E posibil sa fie de la dinti, desi, avem deja 3 masele si 3 canini, iar cea de a 4 a pereche parca mai are de asteptat. Deabia am depasit un episod diareic aacum 2 sapt. O sa devin obsedata.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).