Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Au intrat si pozele cu viezurele..m-am chinuit nitel ...dar merse!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Florina, spor la cumparaturi si asteptam poze cu noua achizitie!

Waw, Cristi dintosu'! Face pereche buna cu Rebeca! Curaj, Dana, poate o sa treaca repede! Nici eu nu ma mai ocup de mine de cand cu Seb si gresim, sa sti!

Kris, nu ai pt ce!

Ubi, cautam sa nu gaseasca bilele usoare (cae le foloseam eu{), pt ca s-ar fi apucat sa arunce. El se chinuia sa le ia, dar acolo erau alea grele si nu putea. Asa e cu imitatul, confirm! Dovada, rosul unghiilor.

Daniela, poate e de la mancarica sau de la maselute. Pupici la pitica!

Bestutza, ai un adevarat nazdravan. Dar e bine pt el sa stai la curte. Nu ai cu cine sa il mai lasi din cand in cand acum, in ultimul trimestru de sarcina? Poate pui poze si cu Ilinca.

Amaya si Bestutza, eu cred ca intr-o comunitate cat de cat numeroasa le vine pofta de mancare, vazandu-i pe toti ca mananca. Eu eram la gradi de la 3 ani cu program prelungit si acolo mancam, iar acasa nu. Bine, mai au si ei perioadeele lor, dar cred ca in marea parte a timpului, le place sa manance cu alti copii.

Crinuta, tare faza cu telefonul.

Witchie, trece-o si pe Flavia cu Bianca pe listuta te rog si pune-mi si mie fotbalistul meu din semnatura langa numele lui pe listuta, pls.

Va las, Seb are intalnire cu prietena lui de aici. Si eu il conduc. Soferita.

Pupici, o zi buna!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu am rezistat sa nu stau sa il vad pe viezure acum. Vad ca si el e atras de calculator, offf, greu cu ei. Ce par cret si frumos are! Iar pozele cu catelul sunt de pomina, cum il targe el! Zici ca e Macaulay Culkin in "Singur acasa". Si poza cu lopata si cu cealalta cu ghiveciul sunt tari. Sa vezi vorbarie pe Seb can l-a vazut pe Tudorel cu, catelul.:)))

Gata, plec!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Uite acum plecam afaraa!

Oana glumaa,gluma da sa stii ca filmul asta e bun doar ca film!Ca parinte...Stii cum e: un ochi plange, unul rade!Este extrem de voluntar si nu are frica de nimic!
Cat puneam pozele a deschis o veche usita de control la sobe si as fi vrut sa il vedeti plin de funingine..Asta ca si completare la "singur acasa.."!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Wow, Bestutza, deja 7 luni? cum trece timpul...mai ai putin! Viezurica e dulce foc in poze!

Kris, am vazut-o pe Bia, e dulce de tot si ati facut poze pe unde am facut si noi . Langa ratustele alea din Tineretului sunt masinutele de care ziceam ca au centura, poate ne intalnim odata pe acolo...

Flavia, e dulce foc si Bia ta, iar locul de joaca e minunat! ce bine e sa stai la casa, sa ai o gradina...

Catiflo, spor la mutat!

Amaya, ma bucur ca mananca bine Andrei si ii face bine colectivitatea!

Crinuta, ce tare e Rayan! Poate il ia tati pe post de secretara

Despre noi: azi Vlad s-a trezit la ora 10, minune mare...am fost prin parc vreo 2 ore, apoi a mancat si s-a culcat, si am profitat sa calc si sa fac mancare. Pe zi ce trece il iubesc si mai mult pe puiul meu, cand il vad cum incearca sa invete el de toate!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, cred ca tre' sa-mi iau laptop, ca noi mai mult pe afara sintem.......vad ca am ramas rau in urma cu postarile!
Ubi, noi stam in est, cam la marginea Vienei, Uno Center e in nord!
Oana, si cum l-ati putut tine pe Seba la bowling fara sa arunce si el cu bile?
Bestutza, cred ca si tie iti da mult de furca puiul tau, ca are o mutricica de nazdravan.....
Amaya, ce bine ca s-a acomodat asa de repede la cresa, eu am emotii ca din septembrie va merge si Bianca!
Dana, si eu de cind s-a nascut Bianca am cam uitat de mine, asa ca nu esti singura!
Catiflo, Bianca are 4 masele, dar ii lipseste un incisiv lateral jos!
Va pup, ca trebuie sa merg la cumparaturi!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, iar am ajuns pe pagina a doua. Ce nu-mi place asta.

Da fetelor, il fac asistentul lui tati.

Incerc sa ma uit la poze, sa vad daca reusesc.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Apropos de dinti, sunt curioasa cine are cei mai multi dinti.
Noi avem toti incisivii, 1 canin si 3 masele. Bine, caninul si maselele abia au spart, deci pana vor creste mai dureaza.

Ca tot vorbiti de bowling, eu i-am cumparat aici un set de popice si 2 mingi. Se gasesc marimi mici si mari, dar e prea devreme sa se joace cu ele. Mai se joaca fotbal cu mingile respective.
De sutat suteaza doar cu picioarul stang. Hm, sper sa nu fie stangaci, mai ales ca din restul activitatilor nu mi-am dat seama sa fie asa, dar atunci de ce suteaza doar cu piciorul stang...?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Crinuta, sotul meu e dreptaci, cu toate astea la snowboard sta cu piciorul sting in fata. Asa ca nu-i lege ca daca suteaza cu stingul e stingaci!
Cit despre dinti: Bia are 3 incisivi, 4 masele (iesite de tot) si doi canini (partial iesiti)!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lui Vlad nu i-a mai iesit nici un dinte sau maseluta de muuult de tot, de vreo 6 luni cred . Are doar incisivii de sus(toti 4) si jos 2 incisivi centrali. La maselute este umflat...dar nici un semn...la fel si la caninii de sus.

Eu iar am fost la sala, iar sunt fleasca de oboseala ...si am facut cu profa care e insarcinata in 6 luni , dar are o burtica mica...asa eram eu la 3 luni! Vlad a stat cu bunicii(cu socrii), a iesit si putin afara, a fost tare cuminte, sa-l manance mama de baiat dulce!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput