Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello!

Flavia, bine ai venit printre noi. Bia este o dragalasa iar curtea...cred ca toate te invidiem

Kris, Reb este invers, in casa are mult curaj, acum merge aproape peste tot, insa pe hol si in bucatarie nu o prea las ca mi-e frica sa nu cada cu capul de gresie, adica stau linga ea cind merge, nu e nesupravegheata.

Noi astazi am fost la doctor, am facut un set de analize de rutina de singe, urmeaza sa duc si pipi/scaun zilele astea. am stat acolo vreo ora cu punguta sa faca pipi si nu a vrut.
La singe a plins mult, s-a suparat, a fost nervoasa toata ziua, a refuzat mincarea...acum vad ca si-a revenit.

Crinuta, noi cred ca detinem recordul la dinti, si recordul la silueta. Avem doar 8,550 si 76 cm. cine modifica, pls.
uite dovada de canin care se vede f bine aici

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, ce rochita frumoasa are Reb! Bineinteles nici ea nu e mai prejos!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara dragelor , ma iertati ca nu am mai trecut pe la voi , asa se intampla sa fiu intr-o periada f. aglomerata . Luni iar am examen de conducere iar acum iau ore .
Serviciul e si el din ce in ce mai greu ca de e vremea buna si oameni stau prin restaurante cat mai tarziu .
Tot luni se incepe si constructia casei si pe 1 august o sa fie casa gata . Ma scuzati ca spun asa insa in ro. ar fi fost nevoie de jumate de an sau mai mult sa se faca casa , asa ca ma bucur ca chiar daca o sa fiu f. ocupata macar e gata repede .
Bine ai venit Flavia alaturi de scumpa Bianca , foarte frumoase pozele insa unde este mamica ? aaa inteleg ea a facut pozele , dar totusi ... mie imi pare bine ca ni te-ai alaturat .
Mandy e o.k. merge f. mult si f. bine in sensul ca nu se prea intampla sa cada si sa planga , de fapt nu s-a intamplat deloc . Ea daca isi pierde stabilitate se aseaja jos , sau se tine in maini , etc.
La capitolul dinti avem 4 sus si 2 jos , nici o maseluta la un an si 4 luni .
Pt. copilasi cu problemute le doresc cat mai repede sa isi revina .
Crinuta sper sa ne mai gasim pe msn . Cand sunt eu nu esti tu .
Patricia am vazut-o pe dintoas-a ta , wow , asa da ! frumosa mai e imbracata ea .
Sper sa revin cat mai curand .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu05, iti multumesc pt aprecieri. Si eu imi doresc sa ne intalnim " la masinute" cu iubirile noastre. Sa vad cand il mai gasesc pe sotul meu dispus sa ne mai plimbe in Tineretului. Nu stiam ca exista masinute cu centura, desi l-am ? pe nenea de la bilete in ce pot sa o dau fara probleme. Noi am fost pe la intrarea din Sincai, poate tu ai fost in orasel? lui Vladutz dragalasul!

Bestutza, bine ai revenit! Tare scump si nazdravan este viezurele tau! Nu-ti este teama de acel caine? ca nu cumva sa-l muste? Mult curaj ai! Sarcina usoara in continuare si multa rabdare!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Patri, lui Rebb pt independenta! Noi nu prea ne omaram cu pasii! E tare scumpa in acea rochita, ca de altfel in toate fotografiile. Ce d-ra ai! pt aprecieri.

Crinuta, nu-i nimic ca nu te-ai putut uita la pozele noastre. O faci cand ai timp si placere! Te inteleg, ca doar si eu sunt mama; ori nu merge net-ul , ori nu ne lasa nazdravanii! Nostima faza cu telefonul! Ai un copil f receptiv!

Alina Maria, lui Mandy pentru independenta si tie multa bafta la examenul de conducere!

albume foto

Mergi la inceput

BDana si Flavia, sa nu credeti ca ma preocupa, in mod special, sa arat bine, dar asa m-am obisnuit sa ma aranjez putin de cate ori ies din casa. Nu de alta, dar de cele mai multe ori sunt si arat obosita.
pt aprecieri, inca odata.

albume foto

Mergi la inceput

Fetelor? mai stiti ceva de MihaT, dar de Kita, Tigabita?
MihaT, Alexia a inceput sa manince mai bine? Ai mai fost la dr. Stanciu? Ce ti-a mai recomandat?

Anda, cu sanatatea cum mai stai? Nu ne mai poveststi ce face Irinuca?

Noi avem 8 dintisori, 4 maselutze si 2 canini pe drum. Nu mergem singure, desi avem 1 an 3 luni si 2 sapt! Mai este cineva in situatia mea? Sa stiti ca imi plange sufletul.

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

buna seara fetelor! sau mai bine zis dimineata

noi tot cu burtica noastra....iri nu am avut cum sa ies din casa pt ecoflorina, dar am avut un plic de enterol (oricum ii dadeam hidrasec si smecta), iar azi am alergat prin farmacie dupa "pashilutze" si lapte humana hn. dupa scaunul de dimineata a mai iesit afara seara, cand a venit la mine si am intrebat/o ce vrea, iar ea mi/a spus "cish mama". asa ca am pus/o la oala si surpriza a facut, dar acum la 1 noaptea s/a trezit in plans si iar a facut....imi vine sa ma sui pe pereti, cand credeam ca/i bine........

bestutza sarcina usoara si sa/ti traiasca micul curajos.

patricia ai o bombonica de fata.

crinuta micul barbatel a simtit nevoia sa/l ajute pe tati, nu?

Bdana nici eu nu mai am timp de cochetarii de cand cu fata, acum o aranjez pe ea, eu.....mai pe fuga.

kris tigabita s/a mutat in casa noua si e insarcinata cam in 5 luni.

Alina Maria succes la examen, iti tinem pumnii.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Kris dar daca te tine de mana merge?

Daca vreti sa ne vedeti am pus pozenoi (nu insist, ca data trecuta nimeni nu ne/a vazut pozele....

Beatrice si piersicuta

Mergi la inceput

oana cretu da uneori stau si bantui pe internet pana noaptea tarziu, dar asta numai cand nu/i tati acasa.....

Beatrice si piersicuta

Mergi la inceput