Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Amaya spune:
Beatrice, ce fata frumoasa ai si seamana izbitor de mult cu tati, cel putin asa mi se pare mie...am vazut ca nici piersicutei nu-i este frica de animale, bravo ei!
Apropo de burtica, cand am avut noi episodul acela de probleme, doctorita ne-a pus la regim doar cu mar copt si banana, orez si morcovi , cereale de orez si absolut nimic lactate (branza, iaurt, etc). Ii mai dadeam Smecta de 2 ori/zi, ceai de menta si Baby Biotics. Multa sanatate va doresc.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
kris spune:
Ixxi, tare frumoasa e piersicuta ta! Are niste ochii superbi. E dulce foc! Scuze, eu nu am sesizat pozele anterioare. Chiar imi face placere sa va admir puisorii. Sanatate multa lui Crisu! Respecta cu strictete regimul si chiar 1-2 zile dupa ce vezi ca s-au reglat scaunele.
Pe aceasta cale, imi cer scuze si fata de celelate fete, daca cumva mi-a sarit ceva in acest sens.
si o zi cat mai placuta tuturor!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
oana cretu spune:
Bestutza, trebuia sa ii faci si o poza plin de funingine sa-l vedem si noi. Sa ne spui continuarea din "singur acasa".
Flavia, pai nu putea sa ridice bilele, de aia nu arunca, ca el ar fi aruncat. Uneori se enerva si dadea din picioare ca nu le putea ridica. Si facea si el ca noi, se vede si in poze, baga degetele in gaurile la bile, spera sa mearga asa. Si eu as sta numai afara cu Seb daca as avea curte, e normal.
Crinuta, nu ma pot uita acum ca doarme, dar la ultima verificare aveam 8 dintisori (incisivii) si 2 maselute. Maselutele sunt iesite de 2-3 saptamani. Si daca e stangaci, ce? Stai linistita, ca nu e grav. Nu stiu de ce, dar mie mi sunt foarte dragi stangacii. Si poate sa fie dreptaci de mana, si stangaci de picior. Eu, de exemplu, singurul lucru care nu il pot face cu dreapta e sa bag ata in ac, o fac numai cu stanga. Poate se face un viitor Hagi!
Bubu, nu te speria, ca si la Seb a trecut tot cam atat pana au iesit maselutele. Depinde de copil, nu toti sunt la fel. Asta sa fie singura problema, ca ii ies mai greu dintisorii. Ma bucur ca esti ambitioasa si te duci la sala, eu nu ma misc deloc. Si pupici lui Vladut cel cuminte!
Hihi, zici ca Rebeca are toti dintisorii in gura! Patricia, ai o domnisorica cocheta, ca si tine!
Alina, bafta la examen!!!!!!!!
Felicitari si pentru casa, asa este cu Romania! Hai sa iti spun de ce, ca si eu vorbesc des cu George despre asta. Nu pentru ca sunt puturosi romanii, nu. Principalul motiv este ca ei prefera sa ia putini oameni si dureaza mai mult, conceptia proasta ca platesc mai putini, de ce sa platesc mai multi? Dar...platesc mai putini si mai mult timp decat daca ar face ca in occident, sa plateasca dublu personal, si sa termine mult mai repede. Si ies in pierdere si ei ca iau banii mai tarziu si dau bani angajatilor pe o perioada mai indelungata. In fine...cu timpul incepi sa intelegi greselile care se fac la noi, si greu se vor indrepta, le trebuie multi ani de educare. Pacat...ca eu imi iubesc tara mult, si imi pare rau de ce se intampla in ea!]
Ixxi, dar chiar nu ai pe nimeni la care sa apelezi daca tati nu e acasa? Imi pare tare rau de piersicuta ca tot nu e mai bine! Ce scumpa ea, cum vorbeste. E o scumpa foc Bianca, eu zic ca seamana cu amandoi. Imi place tare poza in care face ca piticii. Si cea cu tati in care doarme, ce bine reflecta dragostea...Exact asa sunt George cu Seb cand adoarme la el in brate, ii tine mana pe cap, iar eu ma topesc. Merci ca mi-ai dat idee sa le fac si eu poza, sa ma uit mai incolo.
Kris, scumpa, nu te mai intrista ca nu merge inca. Te rog!
Oana, si eu stiam la fel, ca se evita lactatele cand sunt deranjati asa la burtica. Dar laptele nu e special pt asa ceva?
Dana, Cristi cum mai e?
Sara, eu nu am reusit sa iti vad printul. Si pun pariu ca e un frumos ca voi. Mai poti pune adresa o data?
De acum incolo, voi striga in fiecare zi cate un rand de mamici care nu scriu ca inainte, poate asa vor rescrie din nou.
Bellamia, ati plecat?, Amary, Leta, Gabi, Tomasa, alipiticot, Ilucae, Lali, Kita, Bagoiu, Mara2004, Mona, Mia, Dana (V.Erica), andrutza, Coraly (ca si Mara si Mona si alte fete, scriu doar cand raspund fetelor ceva, dar despre voi nu:(), Anuc, Galaxy, Viktoria, Adana, saphir, cornelia, gabry, RamonaS, Ancade, Eily (ce imi mai aduc aminte din afara Ro), shinutza, strunfita, tigabita, monique, Coca, Clara, Simona, si mai sunt fete care nu mai imi aduc aminte acum nickul exact plus cele care scriu din cand in cand (se recunosc ele).
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
oana cretu spune:
Nu mai zic de cuscra mea si de nora....
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
coraly spune:
Oana, uite sa-ti raspund. Noi suntem la fel de rau cu somnul, trezit de minim 2-3 ori pe noapte, de cateva zile scularea la 5.30 ca navetistii.
In rest, energie la maxim, nu sta o clipa locului. De o vreme ne putem intelege cu el, adica il intrebam chestii si ne raspunde cu da si nu (la unele din nimereala of course). Zice mama, tata, papa, caca, mnemne (care e tot papa), nani, nenea, danji(tanti), cra (orice pasare), lali(hinta), nana (muzica), baba(orice obiect cu care poti bate un covor), bebe, 'da'=telefon, calculator, bancomat, orice poseda butoane si stie cum fac multe dintre animale. Se amuza tare de furnici pe afara si chiuie cand le vede. E foarte plictisit de jucariile lui, care sunt bune aproximativ 5 min si gata, apoi se apuca de batut covorul cu peria de cap sau telul de mamaliga, de amestecat cu lingurite in cani, de cotroboit prin casa sau agatat de picioarele lui mami. Si avem 16 dinti iesiti de vreo 2 luni si 2 masele care se tot pregatesc sa iasa de o luna si ceva si inca nimic.
Oana, Seb e un cuminte si pare foarte finut. Eu nu pot merge undeva cu copilul fara sa traga de toate si sa incerce tot. Si pe afara ma alearga in 5 directii!
Am vazut toate fetitele frumoase din zona
Kris, foarte bine ca te aranjezi, asa si trebuie. Cum mai stai cu alaptatul?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
bubu05 spune:
'Neata! Am ochii in ceata azi, Vlad s-a trezit de nenumarate ori azi-noapte plangand...a dormit cu noi de la 6 la 8 jum si sunt putin cheaunel! Poate trag un pui de somn la pranz cand doarme el!
Ixxi, eu am vazut mereu pozele voastre! o admir pe piersicuta vorbareata!
Kris, pai acolo am fost si noi in Tineretului, la intrarea dintspre Sincai!
MihaT e bine acum, a avut un necaz, a murit bunicul ei dupa Paste, nu prea are timp de calculator ca tipa Alexia cand o vede! Noi ne intalnim zilnic afara, Vlad o iubeste mult pe Alexia, se pupa mereu cand se vad! Alexia e o pupacioasa, are si maselute si canini, poate mai intra si Miha sa va povesteasca ea mai mult!
Oana Cretu, incerc sa am ambitie, macar cu sala, ca de la mancare nu ma pot abtine
Alina Maria, succes la examenul de conducere! Bafta!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
oana cretu spune:
Yupiii, cineva s-a indurat si a scris! Merci Coraly Ai un baiat destept tare, cate cuvinte stie el...bravo lui!!!! Iar la dinti, eram sigur ca el bate recordul, ca mereu a fost in avans! Imi pare rau ca inca se mai trezeste noaptea, mereu ai avut probleme cu el din cauza asta. Offf...Nici nu stiu ce sfaturi sa iti dau, ca imi aduc aminte ca ai cautat pe net despre asta. Dar in draznesc sa iti pun o intrebare. Ai incercat sa ii dai seara sa pape mai mult? Poze noi nu mai pui? In afara de cele de la un an, am mai gasit un album mic unde e cu inca un baietel.:p
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
oana cretu spune:
Si apropos Coraly...Seb nu e cuminte decat cand nu cunoaste persoanele, dar dupa 15 minute se obisnuieste. Si el trage, si el se catara peste tot unde mergem, pune mana pe tot, dar incercam sa il temperam, de obicei ii punem pe ceilalti sa ii zica "nu", ca asa mai asculta.:p Deci, Seb cu noi in preajma nu e un copil cuminte, fara noi cica e mielusel, desi imi vine greu sa cred.
Bubu, nici eu nu pot abtine! Azi noapte la 12 mancam clatite cu Nutella si cu cocos cu niste prieteni. Si m-am culcat la 2 si trezit la 7 din cauza arsurilor pe esofag si stomac (ca atunci cand eram gravide), asa imi trebuie, daca sunt mancacioasa, de fapt exagerata! Dar l-a durut ceva pe Vladut de s-a trezit, i-a fost cald?
Fetelor, vedeti, ca daca copiii vostri incep sa se trezeasca, sa nu va mirati, ca incep si caldurile, si, ca si noi, se foiesc si ei, le este cald.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
coraly spune:
Oana, deci asa sta treaba cu Seb? Las' ca-i bine, sa fie sanatosi numa! Sa stii ca de catvea zile ma pregatesc sa mut niste poze noi in album. Poate azi reusesc. Acolo e cu baiatul verisorului sotului.
Legat de mancare, faza e urmatoarea, de vreo saptamana si-a dereglat somnul si e foarte obosit, abia vrea sa manance ultima masa, numai cu insistente. Deci degeaba incerc sa-i dau mai mult, ca el nu poate manca de oboseala.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
oana cretu spune:
Aha, te inteleg cu masa de seara, ca Seb nu numai cea de seara nu o maimananca, nu mananca aproape deloc. I se vad coastele. Poate daca isi revine si mananca seara mai bine, poate se trezeste mai putin sau deloc. Astept pozele! Ma duc sa imi trezesc si eu puturosul, ca el ar dormi pana la 12.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3