Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
oana cretu spune:
Si stiu cum e cand sunt obositi, oricat de foame le este, mananca un pic (sa-si linisteasca stomacul zic eu
).
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

bubu05 spune:
Oana, nu s-a trezit de caldura, ca la noi e rece si nici nu-l durea nimic...prima data a baut apa, ii era sete, apoi s-a culcat, de vreo doua ori i-a dat sotul suzeta si s-a calmat...apoi pe la 4 jum a baut 150 ml de lapte, apoi pe la 6 l-am luat cu mine in pat si a mai dormit pana la 8 jumate. Cred ca viseaza sau vrea sa stea cu noi...in ultimele nopti parca a dormit mai bine...e, are si el toane, m-am obisnuit!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
oana cretu spune:
Bubu, si Seb se mai trezea degeaba cand visa ceva. Dar cel mai bine e langa mami si tati, normal. Ma bucur ca e bine, ca nu are nimic. Si zici ca e rece la voi? La noi au venit caldurile si mi-e groaza ce o sa fie in iulie-august.
Off, copilul asta...a manact biberonul si s-a culcat iar. Gata, ma duc sa il trezesc, sa vezi tipete!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3

crinuta spune:
Da fetelor, lui Rayan ii place sa raspunda la telefon. Sa vedem cat o tine si faza asta.
Patricia, se vad bine dintii si maselele. Bravo!
Sa stii ca asa eram si eu la inceput cand mergea pe gresie, si de fapt nici acum nu mi-a trecut, mai ales ca aici 95% din suparafata e gresie dar nu pot sta in fiecare moment langa el si acum ca merge bine nu pot decat sa sper ca nu se impedica din graba sau de lucruri pe care nu le vede pe jos. De fapt am observat ca incepe sa le vada, nu ca pana acum cand nu se uita pe unde calca....
Oana ( Bubu), lasa mama ca dai tu jos. Eu chiar nu ma mai stresez. Asta sa fie pretul pentru a avea minunea pe care o am si no problem for me.
Oana Cretu, bine ai facut ca ai pomenit de celelalte fete care nu mai scriu. Poate totusi mai dau un semn.
Da chiar, de Ingerasa ce mai stiti? Si mie mi-e dor de ea.
Alina Maria, jumatate de an in Ro sa construiesti o casa? Eu as spune ca mult mai mult.
Sunt uimita cat s-a construit aici de cand nu am mai fost. Eu asa viteza de construtie nu am mai vazut ca aici. Mall-uri noi, casenoi, supermarket-uri, restaurante construite pe mare, in turn, parcuri de distractii..., cand le-au facut eu nu pricep si inca mai construiesc. Mi se pare incredibil!
Aici se construieste mult pe mare, adica acopera cu nisip, si ce stiu eu ce mai fac si construiesc. Locul unde ne aflam acum a fost initial mare. Mi se pare amazing...
In alta ordinde de idei, Alina, msn la mine se deschide extrem de rar, asa ca mai bine iti trimit id-ul meu de yahoo pana instalez skype, ok?
Te cred ca esti obosita, deja e vreme frumoasa si se intuneca mai tarziu iar lumea petrece mai mult.
Ixxi, mai spune-ne ce cuvinte mai vorbeste piersicuta.
Fetelor, aseara am plecat la cumparaturi, si Rayan era la usa incercand sa ajunga la clanta si dintr-o data zice " yaya?" ( adica haide}dar a spuns-o asa intr-un mod dulce de m-a topit.
E atata de dulce cu yaya lui si stie ca imi face placere cand o spune.
Am mai facut poze ieri sa vedeti ce smecheras e, dar webshotul again face figuri cand vreau sa adaug poze asa ca mai dureaza.
Crinuta si
Rayan
oana cretu spune:
Crinuta, asta vorbeam si eu de constructii, ne miram mereu ce repede termina aici cladirile. Uite, am cautat toate fetele si le-am trecut pe lista. Sper sa dea un semn de viata! Eu le strig, daca vor sa raspunda, bine, daca nu le lasam corijente.
Scump Rayan cu yaya.![]()
Bellamia
ana maria
ingerasu
Crinuta
Lali
Bubu05
Coraly
Adana
Megg
Shinutza
Ilucae
simonadinca
crisflo
Adita
Alina Gabriela
o prietena
aurelursu
alina13
Leta
dorac
amary19
tomasa
oana cretu
cocolino
V.Erica
Anuc
mia_tincu
eliy
amo2004
BDana
Monique
Lavinia345
andrutza
Alina Maria
Cory35
Witchie
Mara2004
Galaxy
ja
la reveuse
carlota
danielai
Miha T
Kris
Rachel Owen
Ubi
corneliaa
NataliaS
tigabita
gabi.i
cici_2004
Catiflo
Strunfita
Patricia Ardeleanu
claudia_maria
jone
danonica
Gargaritza
gabry
Sara18
Benphina
Bestutza
Kita
Bagoiu
alipiticot
AdaBB
RamonaS
lorellay
ixxi
Amaya
Ancade
alibeta
Clara03
lbelciug
Shobo
Magga
Iana
Crinia
saphir
Sirimie
Viktoria
Daca am omis pe cineva, imi cer scuze, sa ma traga de maneca.![]()
M-am trecut si pe mine sa fie lista completa.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3

PatriciaArdeleanu spune:
hihi, Oana draga, dar eu sint prezenta ![]()
Crinuta, nici eu nu vreau sa stau in ceafa ei. Vad ca nu a mai cazut asa des si azi chiar vine dupa mine pe hol/bucatarie fara sa cada. Deja are tendinta sa alerge putin, dar afara inca nu vrea. nu stiu de ce, poate de la pantofi. Dragut Rayan cum vorbeste araba ![]()
Coraly, care sint cei 16 dinti?aveti toti caninii si toate maselele si asteptati molarul nr 2?
Noi avem 8 incisivi crescuti maxim+4 molari crescuti maxim+2 canini care se vad bine jos+2 care nu ma lasa sa ii vad dar stiu ca sint acolo
=tot 16
, asa ca sintem la egalitate.
Bubu, stiu cum e. asa am fost si eu la toate fazele de dinti, in special la canini, ultima data. Vrei sa stii cum e sa pleci si la munca?? DAr, vorba Livianei, acasa e si mai multa munca, citeodata chiar ma mai relaxam la servici, doar c trebuia sa ma trezesc mai devreme.
Kris, mai ai putina rabdare.
Bravo ca te aranjezi. Si eu mi-am propus ca venirea copilului nu ma va schimba si asa este. In plus, la fel si eu, sint obosita d multe ori si prea palida, asa ca, fardul sa traiasca.
MUltumim de complimente. I-am cumparat rokitza de curind, cind am vazut-o nu m-am putut abtine, este exact modelul pe care il cautam de multa vreme, cu incretitura aceea la piept.![]()
Alina, succes la construirea casei!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Patricia, nu vreau sa stiu cum e sa pleci si la servici...inca...

te cred ca e greu...de fapt pe toate care ati inceput serviciul!
Eu am un program pe ture, iar daca pic pe cea de dimineata trebuie sa ma trezesc la 5!!! Deci, nu vreau sa ma gandesc la servici!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
coraly spune:
Patricia, el are tot 16 de la 1 an si o luna, cam asa, deci mai trebuie sa iasa ultimii 4 molari, din care 2 sunt umflati de vreo luna si nu inteleg de ce nu mai sparg odata.
Oana, am mai pus poze!
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
oana cretu spune:
Patricia, eu stiu ca tu esti, dar eu am strigat catalogul azi.
waw, ce de dinti are si Rebeca, doi dintosi ea si cu Sergiu. Care se mai baga intre dintosi?:p
Moamaaaa, ce foame imi este!!! Mai am o portie de varza, ma duc s-o bag in ghiozdan.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3

Veve spune:
15
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6