Mamici de sept-oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Microbu, super tare mesajul tau! dar de curiozitate, trimite-mi si mie pe privat despre ce diminutiv este vorba, ca sunt tare curioasa despre ce reclama ilegala e vorba
Fetelor, eu plec acasa, am muncit cam mult pe ziua de azi, ma duc sa ma odihnesc un pic si apoi sa mergem la cumparaturi, ca am chef de cheltuit bani
Raluca, termina cu gandurile neagtive! Fac numai rau(poate esti influentata si de vremea de afara), si eu am vazut documntarul de ieri, mi-a placut mult, dar parca vroiam sa fie mai lung, de cateva oreca nu ma mai saturam
Pupici pe burtici si ne vedem maine!

Floricika 21+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by floricika
Fetelor, eu plec acasa, am muncit cam mult pe ziua de azi, ma duc sa ma odihnesc un pic si apoi sa mergem la cumparaturi, ca am chef de cheltuit bani

Floricika 21+ cu
Poze

Off, ce te invidiez ca mergi acasa... Eu de pe la 3-4 asa,incep sa numar minutele pana se face ora 6. Si colac peste pupaza ne-a mai zis si sefa sapt. trecuta sa nu mai spargem usa la 6, sa plecam si noi intre 6 si 7 seara si sa venim intre 9 si 10 dim. Da' eu vin pe la 9 sau chiar 9 fara 10...

21+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Saluatare burticutze!

RALUCUTZA, lasa spaimele pe mai tarziu, ca mai e timp! Crede-ma, am vazut nastere cu peridurala si chiar e floare la ureche. Asta sa fie singura problema, ca tare m-as bucura!

FLORICIKA, bravo, ma bucur ca acum e totul bine.

ROXANA, felicitari pentru bebelina! Se inmultesc fetele, ce bine!

MICROBU, ma bucur ca au iesit analizele bune.

MEXXA, imi pare sincer rau de nasa ta. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece! E cel putin cumplit. brrrr

CUCUOANCEA, bine ai venit1 Bebe sanatos si mancacios, iubitor, alintat si cum ti-l mai doresti tu1

ELOISE, termina cu prostiile, si nu mai incerca sa afli rezultatul prin comparatie, pentru ca in toate astea se mai tine cont si de varsta mamei, si de greutate si de multe altele. O sa vezi ca totul va fi super o.k. ,

Mie mi-e dor de ADAMEASCA, de TRY, si de taote fetele care posteaza asa rar. Ce mai faceti fetelor? Care mai e viata voastra? IONICA, tu de ce nu ne spui odata ce face bebe?

La mine totul e in grafic, bebe misca si mai am o groaza de asteptat pana la echo morfologica, dar asta e. Macar acum stiu ca e bine, ca e acolo, asa ca ma bucur enorm cand il simt si-l iubesc deja atat de mult!!!! Doamne, n-am crezut ca se poate iubi asa, si ca ceva care e atat de mic, si pe care nu l-ai vazut niciodata, iti poate aduce atata fericire, doar prin simplul motiv ca exista.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, nu ma pot abtine, esti durere cu stratificarea, ...imi dau si eu cu parerea: cand se coace, prajitura se 'distribuie' pe 3 straturi.
Asa-i, Inni?

Cucuoancea, bun venit alaturi de noi si sarcina usoara!

Ca vorbeati de eco morfologica, eu sunt programata pe 23 mai. Mai e putin.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Na, ca daca ma trage careva de maneca, ma mai pun si eu pe scris. Gripo, pup.

Noi suntem ok, am avut o zi tare agitata, am alergat prin orash cu treaba, is cam ametita acum, dar am bagat un pahar cu pepsi si sper sa treaca. Noroc ca l-am convins pe tati sa-si scoata flacaul la plimbare prin balti, ca daca trebuia sa mai alerg si dupa copil aveam nervii in pioneze. Mi-a fost suficient un weekend singura cu el. De multe ori nici nu am timp sa ma gandesc ca-s gravida, le fac pe toate pe banda rulanta. Ma intreba mama aseara daca imi e greu. Habar n-am, de cele mai multe ori fac totul din inertie. Am inceput macar sa ma pototlesc cu caratul sacoselor de la piata, plus copilul aferent. N-am ajuns inca sa zic ca nu mai pot. De fapt si la prima sarcina am fost extrem de activa, pana in ziua in care am nascut.

Na, pentru ca am timp sa va zic pe scurt cum fu prima nastere, sa va mai relaxati de la gandurile negre. Dupa cum ziceam am avut o sarcina ok. Mi-am luat concediu cand am intrat in luna a noua, iar pana la nastere am avut grija sa-mi impachetez bagajele, carat cutii, saci haine, etc pentru ca ne-am mutat in Buzau din Bucuresti in momentul in care am nascut.
A venit ziua pentru nastere, stiam ca o sa am parte de o nastere indusa din cauza ca medicul meu e din spitalul militar, si acolo nefiind sala de nastere isi duce pacientele la Caritas. M-am trezit de dimineata, am facut ordine, mi-am facut manechiura, am mai impachetat ce era de impachetat, am fumat vreo 3 tigari ca aveam oarece emotii si pe la 13:30 am plecat la spiatl. Cu greu m-am lasat induplecata sa nu conduc eu masina mea, sotul neavand permis de conducere, si am luat un taxi de gura sotzului. Evident, din Dristor pana la spitalul militar soferul de taxi n-a ratat o groapa, eram cu nervii praf deja. Am ajuns, m-a luat doctorul la 3 pazea ca cica am inatziat. Pai daca avem conceptii separate despre notiunea de "praz"! Ptr el pranzu' era la 12, pentru mine pe la 14. M-a urcat pe masa la un control, m-a intrebat dc e ok sa nasc in ziua respectiva. Am socotit eu repede ca e ok. Ca era 2 oct, mama e nascuta pe 3 oct, am zis ce naiba, sa nu-i serbam pe amandoi o data, sa fie rost de petreceri in familie . Deci am convenit ca e buna ziua, mi-a dat juma de pastila de ceva, sa mor daca imi aduc aminte ce era. A zis fuga jos, la masina, mergem sa nastem. Ei, cand am auzit io asta m-a luat cu ceva fluturasi pe la stomac. Curaj gaina, ca te tai. Am coborat si l-am mai asteptat pe dr 20 de min, sa mergem la spital. Pe drum bancuri si glume, eram 4 oameni care "nasteau": eu, sotzul, prietena mea care urma sa stea cu mine si doctorul. Deja incepusera contractiile usoare. Am ajuns, m-am internat, am mai luat cealalta jumatate din respectiva pastila, a urmat un travaliu scurt, de vreo 2 ore, dar intens, in care m-a durut ca naiba, mi-am injurat temeinic sotzul ca el e barbat si nu are cum sa traisca vreodata ce simteam eu, pe mine ca parca am fost atat de tampita sa nu vreau o anestezie de vreun fel, si uite asa, strangand din dinti, am ajuns pe la ora 5 jumate dupa amiaza. Eram dilatata la maxim. Sus pe masa si dai si-mpinge. A iesit tanarul Adamescu dupa cateva impingeri, pe la 18:10, m-am uitat la el si m-am ingrozit de cat de mic si nergu si paros era. A, si mi se parea ca are o putza tare mare pentru un bebe asa mic. A avut 50 cm si 3 kile 700. Na, mama nebuna. Si dupa asta a urmat partea cu "brodatul". Ei, asta m-a scos din minti. Ma vaitam ca doare, dr spunea bancuri cu nonsalanta, glume cu moasele si prietena mea care statuse cu mine, etc.
Apoi m-am dat jos de pe masa, singura, ca am zis in gura mare ca ce, io-s nu-s invalida, io doar am nascut. Si m-am asezat in scaunelul ala cu rotile. Cel mai emotionant moment ptr mine in acea dupa amiaza nu a fost momentul in care mi-am vazut copilul, ca imi imaginam eu ca trebuia sa iasa cumva ci momentul in care am vazut in cadrul unei usi o groaza de capete de jur imprejur. Erau toti prietenii nostri care venisera sa-mi faca galerie. Am stat de vorba cu ficare cateva minute, am vorbit cu mama si tata la telefon. Mama era la Buzau si, dupa cum singura si-a exprimat dorinta, n-a vrut sa stie ziua cand nasc. Ar fi doborat-o emotiile. Dar a amutit cand a auzit ca e bunica. Iar tata in Germania, la treaba, ca de obicei lipsind de la momentele importante din viata mea. A fost la nunta, noroc ca imi trebuia si mie un tata acolo, la biserica.
Dupa socializare am devorat o mare pizza si niste pui la rotisor si am ramas singura in salon rozandu-mi unghiile ca lumea ma sarbatoreste acasa si io, motivul petrecerii, lipsesc. L-am vazut si pe fi-miu pe la 9 seara si abia atunci am inceput eu sa realizez ce minune am infaptuit. Dar niciodata nu-i prea tarziu, nu?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

M-am intins cat o zi de post. As putea sa pun povestea la nasterea pe glob.
Daca ati intrebat de mine...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ileana, frumoasa si haioasa povestirea despre nasterea baietelului tau, Luca.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Adameasca super povestea nasterii lui Luca!Pai cine te opreste s-o pui la Nasterea unei stele???Chiar merita s-o postezi acolo!

Carmen durere ori ba da' io tot nu pricepui: cum adica se stratifica fix(da' fix mey!!!)in 3 ???Da daca se fac mai multe straturi?
Si se papa asa goala, fara creme si glazuri?????
Inni salveaza-ma!!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ADAMEASCO, bravo mey fato! Stiam io de ce intrebam de tine. Asa si trebuie sa decurga o nastere, cu glume si veselie, ce daca mai sunt si dureri? Pana la urma nicio opera nu se creeaza fara chin si durere, dar si cand e gata... Doamne Doamne, ce mandrie! Mi-a placut la nebunie povestea ta. ,,.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Salutare -utze,

Ne-am intors si noi din concediu cu fortze proaspete. Ne era dor de voi
Vineri am inceput sa citesc postrile de la Paste incoace... ati fost foarte prolifice. Aveam de gand sa scriu atunci, dar n-am putut. M-a intristat rau retragerea lui Cricor dintre noi. Si ca si cum nu era suficient, tot atunci am aflat de o colega de la serviciu care trece prin aceeasi nenorocire ca si nasa Mexxei - a aflat la eco morfologica din saptamana 22 ca bebe are malformatii grave. Mereu imi fuge gandul spre ele. Dumnezeu sa le ocroteasca de acum incolo!

Am fost si noi la ecograf sa vedem ce face bebe - e bine, ii place acolo pt ca e mai mare decat varsta sarcinii cam cu o saptamana si 2 zile si ne-a aratat tot ce poseda. E BAIETZEL! Aveam oarece presimtiri in sensul asta, dar pt ca la 2 teste babesti iesise fetitza incepusem sa am indoieli. Nu prea ma vad mamica de baiat, dar oricum tot ce ne dorim e sa fie sanatos, ca apoi ne-om descurca noi.

Bun venit noilor -utze si sarcini fara griji, cu bebei sanatosi!

Pt cele care ati aniversat cate ceva, la multi ani si toate cele bune si din partea mea!

Inni, Floricika - m-am bucurat sa citesc ca sunteti bine.
Adameasca, Pufymic - ati scris tare frumos despre nasterea baietzeilor. Sa cresca mari si sa fie sanatosi, ca de dragoste au parte!
Ma opresc aici, cred ca am umplut o pagina.

Va pup si sa auzim vesti bune.

Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard

Laliq 15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput