Mamici de sept-oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
ramomar spune:
cucuoanceabine ai venit in randul mamicilor de septembrie-noiembrie!!!!
si eu sunt mai noua pe acest forum si vreua sa-ti zic un mic secret din casa: fetele m-au primit cu bratzele deschise...

pupic la toata lumea 
20 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
_Ralu_ spune:
buna fetele!
in primul rand, ma bucur ca sunteti bine lexi si flory! am stat cu ceva emotii pt tine, flory!
cucuoancea, bine ai venit! sa ai o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
eu n-am mai scris in we ca am cam fost pe drumuri! am stat mai mult pe la verii mei cu bb de 2 saptamani! sambata mergem la botezul lui, si colac peste pupaza, a nascut si nasa care trb sa-l boteze pe bb! desi avea termen pe 27, a nascut pe 6. acu' il boteaza nasul cu mama lui! si apropos de rochita de ocazie, eu am una intamplator de anul trecut, baby doll! mi-am facut-o ca-mi placea modelul, si acum e numai buna, n-am imbracat-o decat o data la nunta nasilor mei! e tare dragutza, neagra, si cu o fundita verde legata sub sani!
in alta ordine de idei, eu nu ma simt prea bine! in general! mai mult psihic, decat fizic! ma misc din ce in ce mai greu, si ma enervez din orice, cand simt ca nu mai pot face chiar tot ce faceam inainte...am o stare psihica nu prea buna si au inceput sa ma napadeasca grijile si pesimismul fiindca se apropie 11 mai cand am progr la eco morfologica! acu' ca am citit si de nasa mexxei, sunt chiar varza...plus ca pe 6 s-a facut o luna de cand nu l-am mai vazut pe bb!
eloise, ma bucur ca te-ai mai linistit! offf, stiu ce inseamna sa fii asa! inteleg chinul prin care treci cand esti ingrijorata! am vazut doc de pe NG - "In pantec". super explicit si la obiect! cam nasoala faza de sfarsit...cu nasterea...
sper sa revin la sentimente mai bune, si sa nu mai gandesc asa negativ...mai ales ca am o saptamana plina: merg si la croitoreasa, si la eco, si la botez...
va pup!
raluca
22 fix
album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png
eloise spune:
Ralucutza uite ca nu m-am linistit complet, ca azi mi-a scris MamiLili unitatile de masura pentru hormonii respectivi, si la unul din ei(alfa fetoproteina) era vorba de o alta unitate. Anyway maine ma duc la doctoritza, o voi gasi in sfarsit, si sper sa ma linisteasca si sa termin cu istericalele si gandurile nasoale. Pe tine te inteleg perfect cu ingrijorarea, pentru ca si eu sunt intocmai la fel, orice veste proasta ma da peste cap, orice citesc despre potentiale riscuri si probleme ma bulverseaza, dar TREBUIE sa ne calmam pentru ca totusi, sa fim lucide, in cazul nostru NIMIC nu ne da motive sa ne panicam asa. Ai vazut cum explicau in documentar ca stresul se reflecta imediat in bataile cordului si e apoi transmis copilului prin placenta (prin fluxul de sange). Iar faza cu nasterea era.... nu nasoala, ci naturala. Asa arata, pe bune, e ceva firesc ce se intampla de cand lumea si riscurile in zilele noastre sunt minime.
Mult succes la echo morfo! O sa fie totul bine, ai sa vezi! Numai sa nu ne stresam, ca in chestia asta excelam, nevoie mare!
MamiLili multumesc din nou!
Eloise
16+ cu 
Virsta bebe
pufymic spune:
Cucuoancea bineai venit in "trupa" noastra!!!! Esti deja in listuta, dar nu ne-ai spus cum o cheama pe fetita ta!Si in burtica stii ce ai?![]()
Floricika ma bucur ca esti bine! Si mai ales ca e ok colul !
Raluca nu te mai stresa degeaba ca n-are rost!Lasa mey gandurile negre la cei fara bebici in burtica ca acum alea nu-s de tine!
Fruntea sus si burtica inainte!
Roxana01 imi place numele Daria!Frumos!Sa va traiasca fetita!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
microbu spune:
Cucuoancea, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos si voinic!
Ramomar si Mephala30 va multumesc, simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima. Nu am ajuns inca sa iau analizele poate la 8 cand scap de la birou sa mai gasesc pe cineva la clinica...
Floricika ma bucur ca sunteti bine si tu si RECLAMA ILEGALA.
Va pup pe toate si sa aveti o zi usoara.
sandra
18+
Poze burtica
microbu spune:
Wow ce a aparut in loc de bebe (cu un mic diminutiv de alint).......fara nici o intentie de reclama 
Scuze Floricika, stiu ca arata ciudat msg meu de mai sus.
Rectific: Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe mic.
Sandra
18+
Poze burtica
pufymic spune:
Microbu mi-a placut penultima postare
!Beton!
Bav ca sa scrii odata si sa-ti apara mereu , trebuie sa intri la profil personal(e in coloana din stanga, cauta-l bine-ca sa intri dai click si scrii apoi parola), iar dupa ce ai intrat la profil vezi ca sunt 2 coloane(cam asa ceva) ; ei bine in dreapte jos vezi semnatura si cu loc mult pentru ea.Acolo scrii ce vrei sa-ti apara la semnatura si apoi dai mai jos si vezi trimite.Sa nu uiti sa dai click pe trimite!Daca nu dai click nu ti se salveaza.
Dc vrei sa-ti pui si link-ul de poze in semnatura si sa-ti apara doar cuv. POZE(de ex) trebuie sa scrii asa cum scriu eu mai jos insa fara spatii(si sa nu uiti ghilimelele!!!):
[url = " ww.....blabla...link-ul tau " ] POZE [ / url]
Sper ca ai inteles....
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
inni spune:
Cucuoancea bine ai venit printre noi.Sarcina usoara si bebelush sanatos.
Va scriu reteta prajiturii.Sunt convinsa ca multe o stiti pt. ca e veche.Din pacate mama mea nu o stia eu am invatat-o de la soacra
1 L lapte caldut
180 g margarina
7 oua
9 linguri faina
4 pachetele zahar vanilat
250 g zahar
se freaca 150 g zahar cu margarina apoi se adauga treptat 7 galbenusuri, zaharul vanilat, faina, laptele caldut si cele 7 albusuri batute spuma cu 100 g zahar.
se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.
se introduce tava in cuptorul incins si se tine la foc domol 1h si 15'
se taie a 2-a zi
(va fi stratificata in 3 parti)
Inni 23+
pufymic spune:
Inni lamureste-ma ca nu inteleg!
Cum adica va fi stratificata in 3 parti? adica sunt 3 foi?Si se umplu cu crema?
Chiar as incerca reteta ca mi se pare buna
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
innimultumim pentru reteta, cred ca e delicioasa si sper sa-mi iasa si mie.![]()
va pupic pe toate
20 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos