Mamici de sept-oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Am o veste f buna!

M-au sunat acum de la cab medical sa-mi spuna ca analizele sunt gata.
Si eu o intreb pe doctorita : "spuneti-mi parerea dvs ca sa pot ajunge linistita sa ridic rezultatele TT". Si ea zice: "da, va inteleg, este totul ok, au iesit f bine, restul interpretarilor le faceti cu medicul dvs".
Inseamna ca este totul bine, nu?

MamiLili, sa-mi spui si mie te rog valorile TT , la recoltare aveam 16w6d deci aproape 17sapt.

multzu' si va pup

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxana01, felicitari pentru Daria Elena!
Si nu te ingrijora in privinta greutatii. Asta e, mergem mai departe cu cate kg avem.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici
Noi suntem bine,am fost vineri la dr si se pare ca am colul foarte inchis, nu stiu cum de s-a vazut deschis cu doua zile in urma... dar Suciu m-a asigurat ca este foarte inchis si ca nu exista nici un pericol, decat ca este intr-o pozitie mai ciudata, care imi poate da acele dureri de spate si de burtica. Mi-a dat tratament si ma simt mult mai bine. M-am lnistit foarte mult dupa ce am iesit din cabinetul doctorului. Mi-a dat sa iau si Materna, dupa saptamana 24. Sper sa nu ma ingrase pt ca deja am luat 8 kg pana acum..... Pentru dureri mi-a dat sa iau Gynipral (care imi dau o stare de greata) si 3 No-spa pe zi. A, si mi-a mai recomandat viata sexuala normala, dar cu prezervativ, probabil ca sa nu se declanseze contractii din cauza spermei. E, asta sa fie problema noastra. Deci noi suntem bine, va multumesc ca v-ati gandit la mine si va doresc la toate multa multa sanatate, e foarte importanta!
Susa, bine ai venit acasa!
Lexi, felicitari pentru baietel!
Itzy-bitzy, multumim pentru site-uri, si eu am o nunta in vara si ma intereseaza!

Pupici pe burtici!

Floricika 21+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Bine ca esti bine Floricika. Sanatate multa si ai grija de bebel in continuare. Gynipral-ul da greata si scade si tensiunea (s-ar putea sa ai si ameteli), dar, dealtfel este foarte bun pt dureri si contractii in special.

Dar Materna..eu cred ca o sa te ingrase ..intra si tu pe fructe si legume en-gros..

Eu m-am ingrasat 7 kg si mi-a zis Badiu ca este cam multisor si ca tr sa ma rezerv pt. ultimul trim cand se ia in greutate cel mai mult si ca ideal ar fi ca pana atunci sa se ia maximum jumatate din greutatea totala ideala.

Da' ce sa fac....pap multa painica alba...ca e buna rau

Si mai nou am cam dat iama in dulciuri. De unde pana acum vreo 2 sapt. vroiam numai saraturi acum poftesc la prajituri sanatoase..cu blat, cu crema....frisca...

Azi cred ca am sa-mi fac prajitura inteligenta si am sa o mananc eu pe toata ca sotului meu nu-i place deloc .Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Si dupa aia...gata ma opresc ca nu vreau sa ma rostogolesc pana in luna 9-a

Va pup.

Inni 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru felicitari, fetelor!
Wow, itzy-bitzy, m-am imbolnavit de ce-am vazut pe site-ruile date de tine! oare nu se pot comanda si in Ro?
bav, ma bucur ca tu si bebe sunteti bine, eu am terminat foarte repede acolo, cred ca pe la 16.20.
Floricika, ma bucur sa aflu ca esti bine!
bb_ralukutza, pe unde umblii??
Noi am zacut week-end-ul asta, n-am avut chef de nimic, iar acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca e luni si ca mai sunt 5 zile pana la week-end!

21+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

roxanafelicitari pentru Daria Elena!!! sa fie sanatoasa! ce bine ca se inmultesc si fetitzele, sa aiba baietii de unde alege
floricikama bucur enorm ca esti bine, multa sanatate iti doresc in continuare
microbu felicitari pentru analize!
inni cum e prajitura inteligenta? zi-ne si noua reteta

fetelor, in legatura cu kg si eu am luat pus cam multe: 10kg, desi nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa dulciuri, doar dupa inghetata si nici pofticioasa nu sunt, din contra parca mananc mai putin si ca inainte, asta e acuma, sper sa nu mai pun multe pana la sfarsitul sarcinii
va pupic

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mexxa imi pare tare rau de nasa ta, sunt asa trista cand citesc despre astfel de situatii.
floricika ma bucur atat de mult ca totul e bine si colul e inchis.

Noi nu avem noutati, dorm cam rau deoarece ma duc des la toaleta noaptea si nu prea imi gasesc apoi o pozitie buna de somn.

Ignatica

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Anangel_lexi nu stiu daca se pot comanda eu am cautat si am selectat asa... ce e pe gustul meu...dar daca cautati, mai gasiti....si pt casual ...
Sotul meu e plecat intr-o delegatie, i-am aratat eu niste poze...dar stii cum sunt barbatii, nu stiu masura exacta...si decat sa am vreo surpriza...si sa mai dea si vreo 200 de dolari..am zis ca mai bine, imi aleg un model si mi-o fac...sau mai multe ca tare sunt frumusele unele.

Floricika ma bucur ca esti bine. Pupici

19+

Itzy-Bitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ignatica, aceeasi problema o am si eu, ma duc de cel putin 4-5 ori la toaleta noaptea, ca sa nu spun ca este un chin cand plec de acasa prin oras, nu pot rezista mai mult de 1 ora maxim doua, fara sa merg la toaleta...

Floricika 21+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare mamici de septembrie-octombrie 2006! Desi nu am scris pana acum la acest forum va urmaresc cu interes de ceva vreme. Tot astept sa imi pun cablu, fiindca pe Dial up merge foarte prost internetul si costa de ... Eu am o burtica de 20 de saptamani si un pic si o mandrete de fetita care pe 21 mai implineste 3 anisori!
M-as bucura daca m-ati primi in clubul vostru, imi place cum se desfasoara discutiile de pe acest forum, spre deosebire de altele...unde cearta este la ordinea zilei!
Cum sa fac sa pot intra si eu pe lista voastra...cu DPN si medicul ginecolog! Trebuie sa recunosc ca sunt destul de incepatoare si ale acestui mod de comunicare (forumul).
Va pup,
Marina
Multumesc inni pentru sfat. Eu aici vrusesem sa scriu, dar nu stiu pe unde am nimerit!
Draga Pufymic,
Te rog sa ma adaugi si pe mine la listuta voastra!
DPN 21 septembrie,Maternitatea Filantropia, dr. Peltecu

Mergi la inceput