Mamici de sept-oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Laliq felicitari pentru
! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Mey fetelor, nu ma lumineaza nimeni cu reteta aia de prajitura a lui Inni????????
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
buna seara!
multumesc mult fetelor care m-au incurajat! sa zic ca m-as simti mai bine, dar de teama ecografiei inca n-am scapat! mai e pana joi...o vesnicie!
pufy, de prajitura minune a lui inni, am auzit si eu dar n-am incercat niciodata sa o fac! se zice (si cred ca asa si e), ca se decanteaza in cuptor in timp ce se face. in felul asta iti va iesi o prajiturica cu doua foi si crema la mijloc, fara efortul de a le face separat! macar si din curiozitate si merita s-o incerci! si-mi zici si mie, daca e intr-adevar asa, c-as face si eu! am uitat sa-ti zic, la multi ani pt cei 8 anishori. intr-o luna facem si noi 5!
raluca
22+
album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Floricika m-a bucur nespus ca esti bine si sa dea Domnu asa sa fie pana la capat ptr toate.
Felicitari mamicilor care au aflat ce au la purtator.
M-a ingrozesc cand citesc de nenorocirile care se intampla,saracele fete care trec prin asta cred ca sunt distruse.
Eu astept ziua de 12 si nu,sincer mi-e o frica de eco asta morfo de nu mai pot.Sper si m-a rog la Bunul Dumnezeu sa fie totul ok.
Stiti ca am facut TT dar nu m-am dus nici pana acum sa iau rezultatul,tot de frica.
Io
19+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
Tot eu....
Vroiam sa v-a intreb: Am niste probleme cu balonari,constipatie etc mi-am luat niste danone din ala cu fibre ala care cica regleaza traficu,l-ati incercat e bun de ceva?
Mi-au mai zis fetele de la servici sa incerc si cu miere pe stomacul gol,voi suferiti de problema asta?
Am luat si prune o gramada de bani,vad a au dat rezultate dar 6 prune 200 mii....
Iau si eu Materna de la 16 saptamani dar imi da stari de voma,voua?
Zicea cineva ca continua cu Utrogestanul si eu la fel si cred ca asa va fii pana la sfarsit (2 seara)mi-e o scarba de el dar prefer asa decat cine stie ce contractii.
Lapte tot nu pot bea,nu stiu ce sa mai incerc am gasit unul acum de la parmalat cu nu stiu cate vitamine ptr copii poate reusesc sa-l beau.
Cred ca sunt cam dusa,probabil am cazut in borcanu acela cu melancolie si cu paranoi,dar ies io.
Va pup
Io
19+
_Ralu_ spune:
sephora, suntem surori de suferinta! si mie mi-e groaza de ziua de joi...cand am eco morfologica! tu se pare ca ai vineri! sa ne dea dumnezeu putere sa nu o luam razna pana atunci! nu stiu de ce, dar pana acum nu m-am gandit! acum ca se apropie, ma innebuneste...
vreau sa-ti zic, ca si eu sunt in aceeasi stare ca si tine...stii, borcanul cu melancolie...am o panica si o paranoia in suflet de nu stiu ce sa mai fac!
raluca
22+
album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png
pufymic spune:
Raluca multumesc de felicitari!Si voi sa fiti fericiti!
Si multumesc din nou, de data asta de lamuririle legate de prajitura
!
Sephora, Raluca ia lasati borcanul ala cu melancolie si ganditi-va ca totul e ok!Nu mai e mult pana la eco si va veti convinge atunci ca v-ati facut griji degeaba!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
MamiLili spune:
Buna seara, burtici!
Sephora, ca sa combati constipatia serveste la ultima masa (cina) numai fructe (cele mai bune ar fi portocalele) sau o salata verde.
Microbu, iti scriu acum valorile normale pentru saptamanile 16 si 17:
In sapt 16: betaHCG 7000 - 64000 mUI/ml, estriol 1,4 - 6,5 ng/ml, alfa-fetoproteina 16 - 93 IU/ml
In sapt 17: betaHCG 5500 - 56000 mUI/ml, estriol 1,5 - 6,5 ng/ml, alfa-fetoproteina 16 - 93 IU/ml
Mexxa, nasa ta si-a facut eco in Iasi? Zi-mi te rog la ce
medic.
Eloise, n-ai pentru ce sa-mi multumesti, e meritul laboratorului ca trece pe foaie toate valorile normale in timpul sarcinii! Eu n-am facut decat sa transcriu.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
17 sapt
matahut spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate si de bun venit!
Pufymic, pe fetita mea o cheama Ana si face 3 ani pe 21 mai anul acesta, iar in burtica, din pacate, inca nu am aflat, desi am facut chiar joia trecuta o ecografie (la 20 de saptamani)...Totusi nu s-a vazut. ma uit cu oarecare invidie la cele care au abia 16-18 saptamani si stiu deja...Eu am patit si data trecuta tot asa. Abia la 6 luni am aflat sexul micutei, fiindca de fiecare data cordonul ombilical era intre picioruse! Acum, pe 23 mai, voi merge la ecografia de morfologie fetala si speram sa aflam in primul rand ca totul e in regula si in al doilea rand ce sex are!
Pupici,
Marina
Sephora spune:
MamiLili mercic mult dar eu seara mananc numai fructe si chiar si in timpul zilei am 1 kg mere,o cana suc portocale,jumatate de kg capsuni,plus pepene rosu,struguri acum si prune,ce mai lipseste oare?O doaga doar,
Ralu sper sa trecem cu bine,nici eu nu m-a gandeam pana acum doar ca voi vedea bebele si voi afla si sexul insfarsit,dar cu cat se apropie si mai ales dupa chestia cu Cricor,panica totala.
Pufymic multumesc ptr incurajari speram asa sa fie.Ti-am transmis si eu urari dar probabil ptr ca am scris atata ai trecut peste ele,oricum tot binele din lume.Te admiram ce burticuta mare ai.
io
19+
inni spune:
Pufy....prajitura va arata in sectiune ca avand 3 tipuri diferite de textura.Nu are 3 foi..tu amesteci toate ingredientele si apoi le torni in tava exact asa cum am zis. La copt ea se separa dar tu vei vedea asta abia dupa ce s-a racit si o tai cubulete.De asta se si cheama "inteligenta".
Vedeti ca dupa timpul de copt ea s-ar putea sa vi se para ca nu s-a facut.Nicidecum. Este facuta chiar daca are aspectul alb galbui..asta e culoarea prajiturii.
Am uitat sa va spun ca e mai buna rece.Deci sa o tineti la frigider de regula si o scoateti cu putin timp inainte sa o mancati.
Eu o prefer si rece si la temp. camerei.
V-am raspuns asa tz pt. ca nu am mai intrat pe net.
Pupici
Inni 23+