Mamici de sept-oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionicaaaaaaaaaaaaaaaa?

Floricikaaaaaaaaaaaaa?

Dati-ne fetelor un semn ca sunteti ok!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si un inceput de saptamana usor!

Am fost de dimineata la medicul de familie pentru repetarea analizelor. Acum caut un laborator de analize medicale, caci la cel de pe V. Lupu e ocupat pana pe 8 iunie.

Mexxa, imi pare rau pentru nasa ta.

Tanima, felicitari pentru

Sandra, bafta la TT.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heii burticutze!!!

Pufymic, felicitari pt aniversare, casa de piatra in continuare si copii frumosi. Sa fiti fericiti!

Try, Ramomar, Floricika va multumesc pt raspunsuri.

Floricika iti doresc multa sanatate ai grija de tine.

Felicitari si gravidutelor care au aflat ce poarta in burtika.

Noi suntem bine multumim lui Dumnezeu si fiindca tot veni vb de hainute de ocazie...eu o sa fiu nasica pe 1 iulie si la fel ma gandesc ce voi purta. Vom cununa niste prieteni si nu stiu ce voi avea nici la cununia civila si nici la cea religioasa. Dar am zis ca daca nu gasesc nimic dragutz care sa imi placa imi fac, pt ca am gasit pe net niste modele ff frumoase de ocazie. Daca vreti o sa pun linkurile ca sa vedeti asa ca idee. Intr-adevar ce este la noi pe piata este urat. Mie nu imi plac deloc sarafanele alea cu pense si salopetele. Dar avem noroc ca anul asta se poarta bluzitele astea stil "baby doll" care vin sub sani si nu sunt speciale pt gravidutze dar sunt ff frumoase.

Va pup pe toate si aveti grija de voi.

19+

Itzy-Bitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bav spune:

neata fetelor
si cum cred ca am probleme cu netul va mai sriu o data ca vineri am fost la control si bb. este bine, este dezvoltat normal ptr. 15 saptamani
ANANGEL eu la dr. am fost la 16 si 40 min si sigur nu mai erai. Poate ai iesit mai devreme ca nu era multa lume
fetele am si eu nevoie de un mic ajutor: cum pot scrie varsta bb. in josul scrisului???
vasi aveti grija de bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Itzy-Bitzyda-ne si noua link-urile cu hainute....
tanimafelicitari pt baietel, se pare ca am mai descoperit un tatic care vroia fetita= al tau sot...si al meu tot fetitza vroia, desi se vede pe el ca e foarte incantat ca are putzuruca si inca ceva: daca nasti pe 29 octombrie o sa sarbatoresc ziua de nastere impreuna cu bebe al tau; si eu tot pe 29 octombrie am venit pe lume...

pup la toata lumea

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

MULTUMESCCCC ITZY PITZY; sper sa apuc sa ma uit pe toate link-urile (sunt cateva...)si sa gasesc ceva frumos...
pupici la toate burticutzele

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna dimineata burticutze!

Cu toate ca nu prea reusesc sa va scriu, incerc sa va citesc constant.

Sunt foarte obosita, de cand ne-am luat apartamentul (in urma cu o luna si o saptamana) suntem intr- continua renovare. De la birou mergem acolo si muncim pana la 9-10 seara, nu avem weekend, muncim de dimineata pana seara si deja simt ca nu mai pot. Cred ca sunt foarte rezistenta, ca oricum toata lumea imi spune sa ma potolesc. Dar imi doresc atat de mult sa ma mut la casa mea (stau provizoriu cu socrii...), incat nu ma pot opri din aranjat, curatenie si multa, multa treaba.

Am vazut ca se discuta despre hainutele de mamici. Eu am descoperit un magazin care are hainute extrem de frumoase, colorate si sexoase. Sunt haine vesele si asta mi-a placut la ele. Magazinul nu retin bine cum se numeste dar este foarte usor de gasit. Pe Mosilor, cum vii dinspre Bucur Obor spre centru, pe partea dreapta, exact inainte de restaurantul Burebista. Merita sa-l vizitati.

In afara de faptul ca eu nu ma simt prea bine si ca as avea nevoie de o saptamana de somn ca sa ma recuperez, bebele se pare ca este foarte sanatos. Este o fetita activa, sanatoasa, avem aproximativ 580gr si totul merge f bine cu ea. Pufymic, te rog mult, completeaza datele mele cu urmatoarele: pe fetita o va chema Daria Elena, voi naste la spitalu Caritas, cu Dl Doctor Isopescu, DNP 03.09.2006.

Ah, am si eu un motiv minor, ce-i drept, dar exista, de ingrijorare: m-am ingrasat deja 10Kg si sunt doar in sapt 24!!!! Fetelor, ati mai patit si voi asa? Aveam 58 kg la inceput, acum am 68!!!

Va pup si va urez sarcini usoare si bebei sanatosi!

Roxana +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna ziua burtici !

Am intrat sa fac prezenta.Noi, fetele, suntem bine.Bebica e foarte vioaie.
Noaptea o lasa pe mami sa doarma cu exceptia cazurilor cand sta cu burtica prea aproape de pat...atunci primim cateva ghiontulete si mami isi revizuieste pozitia ascultatoare.

Pufymic felicitari pt. aniversare.La mai multe iti doresc si la fel de plini de iubire sa fie anii dintre ele.

Floricika, Ionika.....un semn vrem....

Lexi, Tanima...felicitari pt. baietel...

Inni 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

PS - doar greseala de computer a facut sa scriu "spitalu", fara articolul hotarat "-l". Scuze...

Mergi la inceput