Mamici de sept-oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Mama ce am mai citit si azi de vreo 4 ore citesc, si bune si rele.
Floricika sa de Domnu sa fie totul ok,chiar daca vei sta in pat asta e important sa fie bebelu bine,si pentru mine m-a gandesc ca ar fii un chin mai ales acum cand am inceput iar sa m-a duc la serviciu.
Am avut o gramada de treburi saptamana asta,daca am lipsit aproape 2 luni va dati seama ca am avut de recuperat.
Pufymic felicitari pentru Baietel si Multi ani fericiti alaturi de cel iubit.
La fel felicitari ci celorlalte fete care au aflat ce au la purtator,sper sa aflu si eu vineri la morfo pe 12 mai,ca astept de mi s-au lungit urechile de o luna.
Simtesc si eu miscari de trupe in burtica,chiar ieri m-a iubeam putin cu Igoru si la un moment dat ai zic hai sa vedem ce face bebe (de obicei pune urechea pe burtica) de data asta n-a vrut s-a dus la somn,iar eu intinsa am cautat botu,l-am gasit sub ombilic si cu mana pe burtica asteptam semne gandindu-ma, la un moment dat imi face dinauntru "tic",mai sta putin iar "tic",de trei ori.Super incantata ce am fost.Nu e foarte activ bebele meu il simt doar cand stau in anumite pozitii (calculator) care probabil il inghesui prea tare.Burticiu a mai crescut putin.In greutate cred ca,cam 4 kg,mananc normal fara a avea cine stie ce pofte,m-a si mir de mine.Ziceam inainte cand nu eram gravi,mama cat o sa m-a mai fac,cat o sa mai mananc, da de unde e total invers.
M-a doare foarte rau sub coaste daca stau mult pe scaun iar daca stau in picioare m-a doare noada de mor si calcaiele.Picioarele nu mi se umfla in schimb m-a dor calcaiele.
Am fost si mi-am mai bagat un noantator saten natural si niste suvite griute dar foarte finute si putine doar sa dea niste stralucire.Coafeza s-a mirat cat de mult mi-a crescut parul si cat de sanatos e (bebe cica e de vina) dar dupa ce se naste devine iar la normal cica.
Va urez la toate nou venitele multa bafta si sarcina usoara alaturi de noi toate.
Am scris mult dar v-am povestit si voua ce am mai facut saptamana trecuta de la ultima intalnire.Sper ca nu v-am plicitisit.
Va pup pe toate si va urmaresc chiar deca nu scriu sa stiti.
Aveti grija de voi si de bebei.

Io19+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna Gravidute,
Am intrat scurt sa va spun ca am ajuns acasa la Brasov, sunt super incantata de aerul curat.Am avut o calatorie buna, am stat cu picioarele pe toate scaunele si in bratele sotului si nu s-au umflat mai tare de cat erau. Va pup si am sa mai citesc maine sau poimaine ce a-ti scris.
Pupici

20+

Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salut burtici.
Am facut si eu eco morfologica vineri la dr iosub. Avem un baietel. Tati incearca sa se obisnuiasca cu ideea. Isi dorea tare mult fetita dar incearca sa gaseasca partea buna a lucrurilor. La nume ne-am gandit de vre-un an jumatate dar inca ma abtin. Cautam si un nume de sfant. Bebe e bine cu singura problema ca am IR-urile foarte crescute. Sa fi fost de vina si oboseala? Inca nu stiu. sunt un pic cam ingrijorata dar incerc sa ma odihnesc cat pot. Nu prea am stare insa.
Nu stiu cu fluturarii astia din burtica cum e inca. La 14-15 saptamani cred ca e inca devreme, dar parca am simtit de vreo doua ori ca se invarte ceva. Insa de vreo 2-3 zile tot imi chioraie niste mate. Dar e ceva de speriat, toata ziua chiorta chiorta. Si parca s-a mutat inima in burta. Sper sa nu inceapa contractiile iarasi, ca abia m-au mai lasat un pic.
A, era sa uit, DPN 24-29 octombrie, 24 dupa eco, 29 dupa UM.
Tanima 15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc fetelor de felicitari!

Tanima felicitari pentru !Sanatos sa fie ca restul conteaza mai putin...

Susa ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!

Floricika cum mai esti?Mai da un semn de viata sa stim ca e totul ok!

Restul fetelor ce mai faceti?Cum va simtiti?
Eu ma simt bine, in afara de durerile de spate specifice gravidutelor....dar cum sunt dureri "normale" in sarcina, nu ma agit prea tare din cauza lor!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, scuzele mele, am omis unitatile de masura. Uite ca iti scriu acum: betaHCG mUI/ml, estriol ng/ml, alfa-fetoproteina IU/ml. Ma bucur ca te incadrezi in valori.

Susa, bine ai venit acasa!

Felicitari celor care au aflat deja sexul viitorului bebe!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza fetelor....eu am avut un weekend groaznic...si acum ma intreb de ce??de ce e da sa suferim.
Nasa mea care are 5 luni a fost cu bebe la ecografie si i sa depistat 3 malformatii la nivelul capului/creierului.E groaznic.La ora 8 merge la spital sa se interneze pentru amniocenteza apoi sa i se prvoace nasterea....fetelor e groznic...eram la 2 saptamani distanta una de alta, aveam planuri, misca de il simteam si eu...totul era ok, era si baietel.A fost ceva cromozomial la aceste malformatii, cel putin asa sustine medicii pana in prezent.
Ma rog sa ii de'a Dumnezeu tarie...aseara plangea, urla de durere.Toata noaptea nu am dormit bine,gandindu-ma la durerea ce o poarta.
Eu sunt bine,miercuri merg la spital.Bebe a inceput sa fie foarte vioi si asta ma bucura.
Va pup pe toate si ne auzim dupa-amiaza.

poze
Vine barza

Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata fetelor!

Sper ca ati petrecut f bine in weekend, eu nu am stat prea mult pe acasa.Sambata mai mult treburi de organizare prin casa, cumparaturi, spalat, calcat si duminica plimbare si aer curat.
Vroiam sa va spun ca la recomandarea unei prietene care sta in zona,eu am gasit la mag Titan o salopeta extrem de sexy si draguta de blugi, bluzite mai largute f frumoase.Si un alt loc in care m-a tarat mama a fost Big Berceni unde la etaj am gasit un mag cu marimi mari, nu neaparat haine de gravidute dar mi-am gasit tricouri largute pt burtica (nu mari, doar mai largute) de calitate f buna si nu f scumpe.Eu cred ca in la noi sunt prea putine magazine cu marimi de la M in sus (parca toate poarta marimea 36-38 maxim )iar hainele de gravidute sunt f urate si mult prea scumpe.Eeee asta este o dilema a mea...

Va pup si va urez o sapt usoara si fara peripetii.
Sper sa aiu si eu rezultatul de la TT azi, sa-mi tineti pumnii am emotii f mari.

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bav spune:

neata dragele mele si la toate
noi vineri am fost la control si bb este ffffffffffff bine
din pacate nu s-a vazut sexul dar sigur mai am rabdare pana peste 1 luna
ANANGEL eu la dr. am ajuns la 16 si 40 si nu erai. Cred ca ai iesit mai repede. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit dar poate la controlul din iunie
dr. noastra are 2D sau 3D? ca nu ma pricep . Si mie mi-a dat o poza cu bb dar nu prea se vede mare lucru

o sa ma duc la ecogr. morfologica la dr. Iosup la 20 saptamani
fetele AJUTATI-MA si pe mine: cum pot scrie varsta bb in josul textului???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna-dimineata burticutze....
sper ca a-ti avut un weekend placut si odihnitor
eu sunt tare happy pt ca aseara mi-a dat putzurica al meu vreo 3 lovituri asa sa-mi dau seama ca e el si nu matzele (caci pana acum eram in dubii)
ce fain de voi care a-ti gasit rochii sau costumase de gala..si eu am aceiasi problema; in 3 iunie trebuie sa mergem la nunta la o prietena si nu-mi gasesc rochie de gala in Oradea la mag. de gravidute, am sa incerc sa gasesc la magazinele obisnuite ceva marime mai mare

mexxa imi pare tare rau pt. nasa ta, trece prin niste momente tare grele, ii doresc multa sanatate si taria de a trece cu bine peste toate greutatile la care, din pacate, ne supaune viata

va pupic pe toate burticutzele!
un inceput de saptamana frumos si fara probleme va doresc

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Mexxa imi pare tare rau de nasa ta ca trebuie sa treaca prin asa incercare ingrozitoare!Sa-i dea Dumnezeu putere sa mearga inainte!
Iar tu gandeste-te la bb tau din burtik si nu lasa problemele exterioare sa te si sa il influenteze!

Ionica te rog da-ne un semn de viata!Zi-ne cum a fost la dr!!!!

Noi suntem ok, treziti de la 7:30 ca atunci a binevoit bazucul meu sa-mi dea desteptarea printr-un "MAMAAAAAAAAAA!" poruncitor!
Acum ma uit cu groaza ca trebuie sa fac curat in camera lui cu jucarii....nu ai unde pune piciorul de ele in asa hal le-a imprastiat!

Sa aveti o saptamana usoara va doresc, iar burticilor care merg la medic sapt aceasta le tin pumnii sa vina cu vesti bune!!!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput