Mamici de sept-oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Monique_new spune:
Burticilor voi v-ati hotarat la numele puilor vostrii ca eu nu reusesc pt bebelina mea deloc.
pufymic spune:
Monique_new nu esti singura nehotarata in privinte numelui
!Si noua ne e tare greu sa cadem la invoiala...
!
Fug si eu in pat ca mi-e somn....si bebeloiul mic ma tot loveste de nici aer nu mai am...
Tare vioi e gandacelul ....ma gandesc c-o scoate sufletul din mine daca tot asa va fi si dupa ce iese din burtica....
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
MamiLili multumesc din suflet pentru raspuns! 

Valorile mele se incadreaza, mi s-a luat o piatra de pe inima! De mare ajutor mi-ai fost...ca pana ajungeam eu la doctoritza, aveam ce ma stresa...Da' desigur ca un
mi-a shoptit: "Dar unitatea care e?". La mine pe buletin unitatile sunt urmatoarele: pentru betaHCG mUI/ml, pentru alfafetoproteina si estriol ng/ml. Te rog mult imi poti spune daca pe buletinul tau erau folosite aceleasi unitati... Stiu ca mai difera in functie de protocolul laboratorului. Multumesc mult inca o data!
Eloise
16+ cu 
Virsta bebe
nicolstoy spune:
Anangel_lexi , asa cum ti-a spus si Monique, la raionul de la parter din Titan gasesti si lucruri mai de ocazie,dar nu pot sa bag mana in foc pt o rochita.
Nicol
21+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Monique_new spune:
pufymicSi bebelina mea e activa cam mereu.Mai nou a ajuns sa ma loveasca prin capul pieptului. Oricum ideea e ca ma cam "apasa" pe toate cele de zic ca ma dor toate organele. Oare asa or fi toti bb-i
? Am o prietena care este cu citeva sapt mai mica ca mine si spune ca abia o simte pe bebelina.Dr.Tutunaru mi-a spus ca sa ma tin bine ca daca la 400 gr face asa o sa vad eu mai incolo
.Oricum de la inceput a fost asa activa de cind faceam eco transvaginala, de eram ferm convinsa ca e baietel.
dar se pare ca e o bebelina baietoasa
.
In privinta numelui mai "sapam' vreau sa aibe si o semnificatie aparte.
Monica
23sapt
gripo spune:
Salutare burticutze!
PUFYMIC, desi mai tarziu, ca am fost la iarba verde,
si LA MULTI ANI!, plini de iubire ca si pana acum, cel putin.
ELOISE,
,
,
. Cu placere, oricand pot.
ANANGEL, felicitari pentru bebe sanatos.Iar in ceea ce priveste costumatia de seara pentru gravide, eu, care in iulie am si eu o nunta, de la care nu pot lipsi, am gasit o solutie de rezerva. In pavilionul H din Herastrau au haine de seara pentru toate marimile, chiar si cele exceptionale (de mari). Sunt putin mai scumpe, dar asta e.
PUTZURUCA, eu am mai explicat o data. Am intrebat si eu dr. ce ai zis tu, adica, de ce nu misca in fiecare zi la fel, si a inceput sa rada. Raspunsul a fost ca e prea mic acum, ca daca se aseaza in diferite pozitii mai greu de simtit, il simti si tu mai putin, dar, pe masura ce creste, il vei simti fff bine. Asa ca nu-ti face probleme, nu tine de asezarea placentei ci de faptul ca e bebe mic si el si face si el cat poate.
21+
pufymic spune:
Neata burtici!
Multumim tuturor pentru felicitari!Sunteti niste scumpe!
Eu am avut o noapte infernala ca Alesio s-a trezit la ora 2 si a inceput sa bantuie prin casa, apoi l-am pus cu noi in pat sa-l calmez si dupa vreo ora abia a adormit....si am adormit si eu
si numai pe la 6 l-am mutat din nou in patul lui(nu-mi place sa dorm cu el in pat)....iar la 9 era sus si facea deja prezenta....
Nu stiu ce a avut de a dormit asa rau....
Iar dimineata bb mic era si el super-activ(pe la 6 ) ca abia am adormit la loc....
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
hello burticutze
mama ce a-ti mai scris.....vineri la 16,30 cand am plecat de la serviciu erati la un alt capitol si acum cand am intrat de acasa am avut ce citi
katia felicitari pentru fetita!!!!! sa va umple viata de fericire
adameascacondoleante pentru bunicul, imi pare tare rau, iar pt tine cred ca e mai bine sa stai acasa...si eu am avut un deces in familie luna trecuta si a fost tare nasol la maormantare, nici nu vreau sa-mi amintesc

pufymicfelicitari pentru aniversarea voastra...
LA MULTI ANI!!! multa dragoste si fericire, iar norocul sa va insoteasca la tot pasul......
va pupic pe toate...acum va las mergem in vizita la niste prieteni si apoi o sa iesim si la iarba verde
DUMINICA PLACUTA la toata lumea
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
eloise spune:
Azi, pe National Geographic, daca nu aveti altceva de facut si daca n-ati vazut pana acum documentarele astea: 17:00 Copii la comandă; 18:00 În pântec
Duminica placuta tuturor!
Eloise
16+ cu 
Virsta bebe
danip spune:
Buna fetelor,
Fatima, si eu am avut tratament cu Pregnyl, tot pacienta dr. T, asadar la 14 sapt am intrerupt tot tratamentul, la indicatia dansului, iar la 16 sapt am facut eco morfologica la Iosup, iar a doua zi m-am dus la TT, intrucat trebuia sa treaca 2 sapt. pt a se metaboliza pregnylul in organism, ca sa nu iasa eronat rezultatul la TT (asa s-a exprimat dr. T). De cand am intrerupt Pregnylul, la 14 sapt., am continuat numai cu Bio Marin Plus 1/zi cand vrei tu.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pupici pe burtici,
Dani
16+