Mamici de sept-oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
nicolstoy spune:
Ioana,trece si la noi,pt
junior Radu ALexandru.Daca ne razgandim o sa anuntam 
Nicol
21+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
microbu spune:
Buna fetelor!
Pufymic, multumesc de ajutor, chiar habar nu aveam cum sa fac si ma stresa si pe mine pagina latita asa insa nu banuiam ca eu sunt problema...
. Sper ca am reusit acum.
Sandra
18+ (azi am facut 18sapt
)
Poze burtica
microbu spune:
Am reusit, scuze daca v-am stresat putin. Sa ma mai invatatti si pe mine smecherii de-astea ca io nu prea le am....
Poze burtica
katia spune:
Salutare!
Multumesc pentru felicitari. Eu aproape ca puteam sa pariez ca e baiat la felul inn care da cu picioarele si cu manutele dar se pare ca voi avea o fetita baietoasa :)
Eloise, imi pare rau ca te nelinistesti si imi pare rau ca nu te pot ajuta cu info pentru ca mie nu mi-a dat doctorul sa fac TT. Si pe undeva ai dreptate ca mai bine nu-l faceai ca si rezultatul nu prea are cine sa ti-l interpreteze corect si nici el in sine nu e foarte sigur. Sper sa fie bine si iti doresc multa liniste ca de asta are cea mai mare nevoie bb acum.
Mcrmiki, curaj si o sa vezi ca o sa fie bine. Oricum felicitari pentru alegerea pe care ai facut-o. O sa-ti povestesc pe scurt experienta unei colege de ale mele de servici. Ea a fost depistata cu toxo prin luna a 6 de sarcina(ajunsa la urgenta cu risc de avort) si avea rezultat pozitiv la toate cele trei analize (igg, iga si igm) ceea ce insemna ca desi avea imunitate impotriva infectiei, aceasta se intamplase pe parcursul sarcinii. Doctorii i-au recomandat intreruperea sarcinii dar au trimis-o sa-si faca o echo inainte. La echo copilul s-a dovedit a fi sanatos si neafectat de boala. mi-a povestit ca avea o manuta facuta pumn si in momentul in care a ajuns sa-i vada degetelele ea a desfacut mana larg si a sucit-o pe o parte si pe alta de parca le-o arata sa vada ca e normala si nu-i lipseste nimic. S-au topit amandoua si mama si doctorita. Acum e o fetita de aproape 3 ani si isi asteapta surioara sau fratiorul din burta lui mami de 18 saptamani. Deci curaj si va fi bine!
Pufi multam pentru modificari si sa fii fericita langa sotiorul tau!
Va pup fetelor!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
pufymic spune:
Nicol am trecut deja in lista! Nu, Alesio nu are 2 ani inca ci doar 1 an si 7 luni pe care-i implineste luni, de aia inca ii dau vigantol in fiecare zi. Asa stiu si eu ca se procedeaza dupa 2 ani cum ai zis si tu
!
Microbu ma bucur ca ai reusit....si ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine
!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
anangel_lexi spune:
Multumim fetelor pt. felicitari!
! Sa ne traiasca puii tuturor si sa ajungem cu bine in sept-oct!!!
Nicolstoy, exista costume de baie pt. gravidute la magazinele Rococo. Au si dintr-o bucata si din doua bucati. Costa 1.500.000. Mie una mi se pare mult, avand in vedere ca-l porti doar vreo 2-3 luni...Eu vreau sa-mi iau costum de baie normal din doua bucati, ca eu fiind adepta costumelor intregi, nu am din asta cu sutien si slip.
21+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
nicolstoy spune:
Waauuu...1.500.000 ...ei si mai ce....Am din 2 piese, dar nu stiu cat de ok ma voi simti in el.In primul rand s-ar putea sa nu mi se para ca arat f ok,or sa joace piticii pe creieras cred....![]()
![]()
Ma gandeam sa incerc unul intreg normal sa vedem daca as putea sa-l pacalesc....
Saru'mana Pufy 
Nicol
21+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
MamiLili spune:
Buna, fetelor!
Eu am o lista cu valorile normale pentru triplu test scrise pe foaia din spital, dupa cum urmeaza: BetaHCG din sapt 2 pana in sapt 21, estriol din sapt 12 pana in sapt 42 si alfa-fetoproteina din sapt 6 pana in sapt 36. Daca e cineva interesata de valorile normale, sa-mi zica saptamana de sarcina in care s-a facut testul si ii raspund cat pot de repede.
Eloise, in sapt 16 sunt urmatoarele valori normale: betaHCG 7000 - 64000, estriol 1,4 - 6,5 , alfa-fetoproteina 16 - 93.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
16 sapt
anangel_lexi spune:
Nicolstoy, nu sunt sigura, tu erai cea care ne recomada
magazinul Titan pt hainute de gravida? As vrea sa te intreb daca am sanse sa gasesc rochii de ocazie pt. gravide acolo. Luna viitoare e nunta prietenei mele celei mai bune si in iulie mai merg la o nunta, deci am nevoie de o rochie. Si pana acum n-am vazut nimic pentru gravide, numai pentru "siluete" cum le spune sotul acum femeilor fara burtica
As merge si eu pana acolo sa ma uit, dar pt mine e foarte departe. Asa, daca stiu sigur ca am sanse sa gasesc ceva, as merge.
Multumesc mult 
21+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Monique_new spune:
anangel_lexiEste in magazinul Titan un raion cu hainute de gravide . Sa te duci la cel de la parter ca acolo sint lucruri mai dragute si salopetele mi s-au parut mai deosebite si cam la acceasi bani ca restul. In rest alt raion nu este decit la penultimul etaj dar nu merita sa te deranjezi. Acum depinde ce cauti!!!
Bafta chiar ziceau ca o sa primeasca marfa mai de vara
Eu inca nu am ajuns. Daca cumva ajung miine iti transmit, ca stau in zona.
Pupici la toate burticile
Monica
23 sapt