Mamici de mai-iunie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama, poate sunt eu prea nu-stiu-cum, dar Seby al tau parca a crescut. Asa il vad eu..mai voinicel decat in prima zi. Aoleu ce drag imi este! Si ce bine o fi sa-l tii in brate...E cumintel??

Marrycalu - poze cu bebe!!! Nu prea sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar cred ca lucrurile vor sta altfel peste cateva zile cand bebe se va obisnui cu voi si cu casa..Am inteles ca majoritatea bebelusilor plang asa pana se acomodeaza si ei. Pai, dupa ce sunt scosi din burtica unde le era bine si se simteau in siguranta, abia se obisnuiesc cu patutul din maternitate ca...top....iar schimbam locul si il ducem acasica....

Adelapop
- daca erai din Bucuresti iti ziceam un loc unde stiu ca se fac la comanda, dupa dimensiuni si nu costa deloc mult. Oricum, oriunde ai fi, trebuie sa existe un astfel de centru.

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare mamici si burtici!!!

Am reusit si noi sa ne mai adunam pe acasa. ieri am sarbatorit ziua copilului si am avut tot felul de activitati, asta ca si tati a fost cu noi acasa....

Alia - felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie frumoasa si desteapta si sa va bucurati de ea.

Alda - felicitari!!!!...

Ama, Ina, Lucia, Marycalu - bun venit acasa!!!!!....cred ca sunteti cele mai fericite mamici. Va asteptam cu povestea nasterii si poate aveti timp sa ne mai incurajati si pe noi.

CamiM - daca imi aduc eu bine aminte tu parca esti programata pe 8???. Vreau sa-ti urez nastere usoara...si sa nu-ti fie teama ca totul va fi bine. Abia astept sa ne povestesti cum a fost. Poate ne dai vesti inainte de operatia mea.

Astazi am fost la Lee. BB este ok...doar ca are picioarele lungi..de 39,5 w...eu cred ca are programul setat pe masuratorile lor..koreenii au picioare scurte. Astazi cantarea 2900 gr. Nici gand sa se intoarca...motiv pentru care ne-a spus sa ne alegem o zi in saptaman 15 - 22...mai putin joi ca are o alta cezariana programata. Am facut foarte multe analize...sange, urina, electrocadiograma si multe altele necunoscute mie....dar nu mi-a facut nici o analiza din col....adica nu m-a dezbracat de la brau in jos.
Am ramas uimita de sala de operatii....Asistentele, desi nu vorbesc engleza deloc...m-au tratat foarte dragut..asa prin semne..ne-am descurcat. Pana la urma..eu nu trebuie sa intreb prea multe...stiu sigur ca sunt pe maini bune. La operatie vor fi doi medici....ca asa se practica la ei...lucru care ma face sa ma duc foarte linistita.
Nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie bb ok. Ca in rest nu am de ce sa-mi fac probleme.

Amonar - tu ce mai faci?

Ama - ai un baiatel tare dragalas!!! L-am privit de nu stiu cate ori...e un dulce, ce mai!!!

Urez tutoror burticilor si mamicilor un weekend excelent si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza mamici si burtici.

Am reusit si noi in sfarsit sa ne asezam la calculator .
Este tati acasa si sta cu Andrei.

Bebe mic din burtica este cumintel de vreo trei zile. Misca bine si nu mai am contractii ceea ce ma face sa sper ca mai sta acolo o vreme.

Astazi mergem la ceva cumparaturi si saptamana viitoare demolam casa....ca sa nu stam degeab ca ne sta norocul...

Pupici,

Flory 33+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Adela, si eu stiam ca se pot face saltele ortopedice pe comanda!

Roxana, spune-ne si noua unde, caci si pe mine ma intereseaza, te rog!

Marricalu, felicitari pentru nastere si nu te mai gandi, acum plange bebe Robert, dar cu grija si rabdare incepe sa manance el...

Virgi, a fost ziua ta de curand si eu nu te-am felicitat, cred ca am fost coplesita din pricina nasterilor care incepusera si pentru ca eram pe ultima suta de metri cu serviciul... Asa ca, iti spun cu intarziere "La multi ani", sa ai un bebe sanatos si cuminte!

De luni sunt oficial in concediu! Le-am zis si eu colegilor, dar la noi in Bucuresti nu se poarta urari de bine din partea lor, cadouri si alte "prostii" dintr-astea.

Lacri 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

FELICITARI DIN TOATA INIMA TINERELOR MAME: MARRY, LUCIA SI ALIA si BUN VENIT BB-ILOR ROBERT, EVELYN SI MAYA.SA FIE SANATOSI SI SA PAPE MULT LAPTE.

Fetelor ce fel de anestezii ati facut la cezariana?A facut cineva rahi?As vrea sa fiu si eu prezenta la nastere, sa-l aud pe pui cum plange.La prima nastere am facut anestezie generala si n-am aflat sexul decat la vreo 2 ore dupa ce m-am trezit din anestezie si de vazut, l-am vazut abia a doua zi.De aceea ma gandeam sa incerc o anestezie mai "soft".

Luc2 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Adela,
Patul pe care l-ai luat are deja o saltea care este absolut suficienta pt bb mic. Cand va fi cazul sa ii cobori nivelul (mai ai oricum pana atunci) poti daca vrei sa ii comanzi saltea, eu inca nu sunt sigura ca e cazul...(avem acelasi tip de pat).
Mie , din contra, mi se pare f avantajoasa saltea patului, pt ca e usor de spalat in caz de accidente. Oricum, daca vrei tinem legatura pe tema asta si vedem cu salteaua pe comanda. Eu pana nu se pune problema ca piticul sa doarma la nivelul de jos nu ii voi cumpara altceva. Plus ca e pacat de gadgeturile patului, assta in cazul in care evident intentionezi sa le folosesti (eu de abia astept sa vad cum reactioneaza bb la vibratii)desi noi i-am ales patul din considerente de calitate si estetice, nu pt extra-optiunile cu lumina,cantat etc.
Maggcu Nichita 36 de s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

roxana-claudia da-mi adresa sau nr de tel pentru ca eu sunt din bucuresti.
de care sa cer? ortopedica e buna pentru bebei? ca nu cred ca ai nostri fac din cocos sau alte minuni
28+

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Ama, poate sunt eu prea nu-stiu-cum, dar Seby al tau parca a crescut. Asa il vad eu..mai voinicel decat in prima zi. Aoleu ce drag imi este! Si ce bine o fi sa-l tii in brate...E cumintel??

Marrycalu - poze cu bebe!!! Nu prea sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar cred ca lucrurile vor sta altfel peste cateva zile cand bebe se va obisnui cu voi si cu casa..Am inteles ca majoritatea bebelusilor plang asa pana se acomodeaza si ei. Pai, dupa ce sunt scosi din burtica unde le era bine si se simteau in siguranta, abia se obisnuiesc cu patutul din maternitate ca...top....iar schimbam locul si il ducem acasica....

Adelapop
- daca erai din Bucuresti iti ziceam un loc unde stiu ca se fac la comanda, dupa dimensiuni si nu costa deloc mult. Oricum, oriunde ai fi, trebuie sa existe un astfel de centru.

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

lacri unde? stii vreun centru?
28+

[quote]Originally posted by LYLY809

[b][teal]Adela, si eu stiam ca se pot face saltele ortopedice pe comanda!

Mergi la inceput

magghyc si noi am ales patutul din aceleasi considerente si ca se asorteaza si cu caera noastra
noi inca nu am montat patutul si nu stiu de saltea dar daca zici ca deja are m-am linistit.
28+

quote:
Originally posted by magghyc

Adela,
Patul pe care l-ai luat are deja o saltea care este absolut suficienta pt bb mic. Cand va fi cazul sa ii cobori nivelul (mai ai oricum pana atunci) poti daca vrei sa ii comanzi saltea, eu inca nu sunt sigura ca e cazul...(avem acelasi tip de pat).
Mie , din contra, mi se pare f avantajoasa saltea patului, pt ca e usor de spalat in caz de accidente. Oricum, daca vrei tinem legatura pe tema asta si vedem cu salteaua pe comanda. Eu pana nu se pune problema ca piticul sa doarma la nivelul de jos nu ii voi cumpara altceva. Plus ca e pacat de gadgeturile patului, assta in cazul in care evident intentionezi sa le folosesti (eu de abia astept sa vad cum reactioneaza bb la vibratii)desi noi i-am ales patul din considerente de calitate si estetice, nu pt extra-optiunile cu lumina,cantat etc.
Maggcu Nichita 36 de s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

buna fetelor
m-am trezit acum de cateva minute.....am fost la toaleta si am ceva scurgere sangerie....si era si un mic cheag de sange.....nu e chiar gelatinoasa scurgere....si nu stiu la ce sa ma astept acum.....ginecologul nu raspunde la telefon(sper sa se fi intors din delegatie)....dureri ca la ciclu am de cateva zile, dar mai mult le simt ca niste intepaturi, nu durere efectiva si nu se pot cronometra, nu cred ca am ajuns la stadiul de naste inca.....sper....
sunt singura acasa.....mama nu e nici ea acasa sa o intreb ce si cum.....ati mai avut careva ceva asemanator??sa ma astept sa nasc curand??am emotii

39

Mergi la inceput