Mamici de mai-iunie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 2
ama_kaly spune:
Am mai reusit si eu sa intru putin si am mai citit din urma.Nu am platit nimic pentru rezerva in Bucur.Sunt camere cu un pat, doua sau trei.Intr-adevar am vorbit cu doctorita ca vreau sa stau singura in camera, dar n-am platit nimic in plus.M-am refacut cam in 4zile..de a 5 a zi cand am venit acasa pot sa zic ca deja aveam fluiditate in miscare.Acum simt operatia foarte putin.Curaj celor care nasteti prin cezariana ca nu e greu deloc.Cand m-am trezit eu la reanimare si auzeam cum tipau cele care nasteau normal am zis bine ca am facut cezariana..dar zilele urmatoare eu de abia ma miscam/ridicam si cele nascute normal sprintau pe acolo..Asadar asta e diferenta, nu te doare in timpul operatiei dar tragi cateva zile dupa aia.La nastere normala te refaci mai repede.
Oricum, si normal si prin cezariana..durerea se uita repede..zici ca nici n-a fost cand o sa va vedeti puiul!
Poze mami, tati si Seby
LYLY809 spune:
Alia, felicitari pentru papusica Maya!
Refacere rapida si multa sanatate!
Pana acum totul a decurs bine pentru proaspetele mamici si bebelusii lor; speram din tot sufletul sa o tinem tot asa in continuare!
Ama, m-a infricosat putin faza cu tipetele celor care nasteau natural, dar sper si eu ca nu erau dintre cele care au facut epidurala
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Diana79 spune:
ALIA felicitari pt bebe Maya. Sa creasca mare si sanatoasa.
Ioana bine ai venit acasa. Asteptam poze cu Serghei.
Lucia_cs esti bine? Ati ajuns acasa? Cum va este?
Ce mai stitzi de marrycalu? Este ok?
Ama bine ai revenit. Eu o sa nasc natural asa ca sa speram ca va fi totul bine.
FETELOR AZI E ULTIMA MEA ZI DE MUNCA. YUPIII SUNT ASA DE BUCUROASA. Si ce credetzi am mai primit cadouri azi. Un ceas super misto se potriveste cu lenjeria perfect pt ca e cu Mickey Mouse, si 2 barbitze Tommy, si o jucarie. Ce sa mai fata mea o sa fie o alintata de mica. A si mami a ei a primit un set care este perfect de luat in spital, cu cosmetice. Sunt norocoasa ca am asa colegi dragutzi si calzi. O sa le simt lipsa cu sigurantza.
Va pup pe totzi
Diana 35+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
puiudana2004 spune:
ALIA,FELICITARI,REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC.SA ITI TRAIASCA PRINTESA MAYA!!!
LYLYsi SHORI,ma bucur ca sunteti bine.Lyly,in continuare merg in fiecare zi la el.Il hranesc cu perfuzii si de maine incep renovarea in casa,dar sper sa ne putem intalnii sapt viitoare.
iu all!!!1
Dana 36 + cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png
Carmen Cita spune:
Salutare mamici si burtici !
WOOOW !!!! Ce de puiuti au scos capul la lumina !!!
ALIA felicitari !!!! SA-TI TRAIASCA DRAGA TA MAYA !!! Sa creasca mare si sanatoasa iar tie refacere grabnica !
Felicitari mamicilor ALDA, AMA, DOLCEBABY, INAIOANA, ILDI si LUCIA !!!!
Cat mai mult laptik si refacere grabnica !
Bine ati venit pe lume COSMINA SI MEDEEA , ERIC-SEBASTIAN, MARIA TEODORA, SERGHEI, DAVID si EVELYN ! Sa cresteti frumosi, sanatosi si mancaciosi !
Dau fuga sa vaz si io pozicile cu pitici si noi mamici !
Carmen 33+ cu Eliza in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
ama_kaly spune:
Eu zic sa mergeti cu curaj sa nasteti oricum ar fi..cezariana sau nastere normala..cand o sa va vedeti cu bebe in brate o sa uitati tot!Doroti modifica si la noi te rog Erik-Sebastian, Erik cu "k"!Mersi frumos!
Poze mami, tati si Seby
ama_kaly spune:
Am mai pus poze de azi cu Seby.Avem deja o saptamana si o zi! Haideti nasteti si voi bebelusii ca v-o luam prea inainte dupa aia! Sa inceapa si la noi discutiile despre alaptat, pampersi etc.
Poze mami, tati si Seby
marrycalu spune:
Buna fetelor,imi pare rau ca nu am dat mesaj la cineva,dar am uitat sa iau nr.,abea am sosit acasa si sunt foarte obosita,nu am dormit de 4 nopti ca lumea,si sunt suparata foarte tare ca bebe plange si nu vrea sa doarma,nu vrea sa suga mult,cauta mancare dar nu de la san,si cal mai rau ia iesit niste bubite si sunt foarte speriata,nustiu cum voi dormi noaptea asta,noroc cu sotul meu el e mai optimist,eu sunt transpirata toata.Am noscut pe 2 mai,Robert a avut 3750g la nastere,apgar 9,mai intru alta data,acum plange bebe.
Felicitari tururor mamicilor care au nascut.
adelapop spune:
in primul rand vreau sa felicit fetele care au nascut, sa aveti bebeii sanatosi , mancaciosi si mult lapte si mult curaj viitoarelor mamici si nasteri usoare.
carmina si noi am cumparat patut insa fara saltea si abia acum realizez ca patututul nostru nu are dimensiunile standard.
am luat patutul contour electra de la graco care are urmatoarele dimensiuni: 106 lungime x 73 latime
problema mea este unde gasim saltea pentru dimensiunile acestea???? cred ca nici nu mai ma pot gandi la materialul din care il pot alege
toti bebelusii. ma topesc cand ii vad _ sunt absolut superbi
28+
abibrinza spune:
Ama, m-am uitat la pozele lui Seby.E asa de grasut si hainutele ii vin tare bine.si eu astept discutiile despre alaptat, pampersi si altele .
am si eu o intrebare.Cum fac sa am mai putin lapte? Victor mananca bine, eu ma mulg, dar nu prea mult ca sa nu stimulez si mai mult lactatia.Cateodata imi doresc sa fi avut 2 bebei sa ma goleasca si pe mine.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)