Mamici de mai-iunie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Arleena, ia urgent legatura cu ginecologul sau du-te la spital.Am vazut ca esti in sapt 39 deci poti sa nasti.Durerile de ciclu pot sa-ti indice ca a inceput nasterea.Si sangerarea nu e prea buna din cate stiu eu.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am reusit sa dau de ginecolog.....si mi-a spus ca elimin dopul gelatinos si sa iau 3 no-spa pe zi si daca incep totusi durerile sa ma duc la spital....faza e ca ea e plecata la ceva conferinta si numai maine se intoarce la cluj asa ca sper ca alex sa mai stea pana luni la 9 cand a zis sa ma duc la spital sa ma vada.....

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Arleena cred ca ar fi bine sa te duci la spital daca nu poti lua legatura cu medicul tau. Noi iti tinem pumnii sa fie totul bine

VoichiV35+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

asa naspa e sa stai sa astepti.....si sa nu sti ce se va intampla.....offf....abia astept sa fiu acasa cu bb in brate, ca atunci poate sunt mai linistita.....cum zicea ama ca uiti de tot.....uffffffffffff

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Arleena nastere usoara, scumpo! Mergi la spital. Nu te speria ca nu e de rau:-)
Marrycalu felicitari si un bb mincacios si necolicios. Incearca sa tii bb pe burtica ta sa doarma. Succese!

Luc2 eu am facut anestezie rahi la ambele cezariene. Mi-am revenit f repede dupa (in sensul ca la o ora miscam picioarele) si nu am avut alte dureri (de cap de exp) dupa. Ca sa nu mai zic ca de ambele adti a fost hai in sala de operatii ca dr si moasa si asistentele is foarte haiosi cand taie si macelaresc Noa serios eu am stat de glume cu ei in timpul operatiilor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Arleena - eu in locul tau as pleca de urgenta la spital. Nu vreau sa te sperii, dar mi s-a spus ca daca am semne de sangerare sa nu astept niciun un minutel in plus si sa ma prezint de urgenta la clinica.
Nu strica sa mergi sa te vada cineva.
Succes si te asteptam cu vesti bune.

Lyly- multumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Doroty - multumim ca ne-ai trecut pe listuta. Esti o draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Buna seara tuturor,

Am reusit in sfarsit sa intram si noi. Am fost de luni in mare santier cu casa, dar a meritat. Am refacut baia cu toata nebunia: faianta, cada, etc. Si am facut si camera Voinicelului. A iesit super, super. O sa incerc mai tarziu sa pun si niste pozici. Mai avem de luat mobila, si ne-am cam hotarat. Poate luni reusim sa o cumparam.

FELICITARI MAMICILOR CARE AU MAI NASCUT SI SUCCES URMATOARELOR DE PE LISTA!!!

In alta ordine de idei. Am fost la doctot si se pare ca totul este sub control. Colul e la fel de scurtat, dar e ferm si inchis. Ne-a redus tratamentul cu gynipral, si asta ma bucura teribil. Cat il priveste pe Voinicel, nu se dezminte. Este cu doua saptamani mai mare; la 33 saptamani si 4 zile - 2680 grame!!!! Doroti te rugam frumos sa ne treci si pe noi pe listuta.
Mi-am luat liber la umblat, motiv pentru care alergam intr-o veselie dupa tot felu de lucruri :)

pe toate burtici, mamici si bebici !!!!

zax 34+

Poze si Povesti

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase,sunt foarte obosita,nu am dormit de 5 nopti si nici nu mai sunt lucida,in seara asta sper sa pot sa ma odihnesc,Robert e plangacios uneori,are colici,cu suptu nu prea vrea,de maine o sa incerc sal pun serios la san,burta ma doare de la operatie,nu pot sal iau in brate cat vreau,e un scump pentru mine,ca pentru orice mama copilul ei,o sa pun si poze,poate maine.
Va pup si nasterii usoare la fetele care urmeaza.E minunat sa ai un copil,ma uit la el si parca visez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, mi-a trimis mesaj PuiuDana ca i s-a rupt apa si a plecat la spital! Sa inceapa galeria! HAI DANA! NASTERE USOARA! Stiu ca naste natural, cu epidurala.

Lacri 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput