Cum scapam de burta dupa cezariana ?
Eu am o mare problema, si cred ca nu sunt singura: cum naiba dau eu jos matahala asta de burta pe care am "construit-o" in timpul sarcinii, si care acum arata ca naiba, care se prelinge asa in jos ...bleahhhh ...
Hai, ca doar n-oi fi singura, ce ziceti, cum scapam de burti ???
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Raspunsuri
Field_mouse spune:
La 2,5 ani dupa nasterea gemenilor, ma gandesc serios la miniabdominoplastie, caci... sa dai jos grasimea de pe burta - e una (nu zic ca e usor, dar nu imposibil), pe cand pielea extinsa - e cu totul altceva. 

Asa ca am inceput sa strang banisorii pt operatia estetica, ca alta solutie nu exista 

mira_m spune:
Adar, nu ne-ai zis cat are bebelina. Daca are peste 6 luni, eu zic sa te apuci de abdominale, sau mai bine de pilates.
Exercitiile sunt foarte eficiente. Mai poti face si impachetari cu Supiform.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
karaiuli spune:
da.daca mai mult de 6 luni te poti duce linistita la sala. eu asa am scapat iar acum cine ma aude ca am copil se minuneaza la cum arat.poti face abdomene si acasa.
rachel owen spune:
Si eu m-am gandit la lipoabsorbtie, pt ca nu pot scapa nici cum de burtica 
click-pt voi
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
grati.ela spune:
Eu nu am reusit sa scap de ea nici cu mama dietelor, dar nu am facut sport; prietena mea care a nascut cu 2 ani inaintea mea a facut zilnic aerobic si tot a ramas cu o punguta creata (la mine macar e intinsa ca are material destul!). Deci depinde de constructia ta.
lacri spune:
si vorba doctorului meu :abdomene ,abdomene si iar abdomene,dimineata,la pranz si seara daca poti si atunci cand dormi (ar fi foarte bine)![]()
![]()
![]()
![]()
Fabian si mami Lacramioara
adar spune:
Field mouse - stiind ce presupune o abdominoplastie ... zic NU clar si raspicat acestei variante. Poate altceva ... dar oricum, daca te incumeti iti urez succes ...
mira - puiuta are 5 saptamani, deci sportul inca nu e o varianta. As incerca cu dieta 3-3-3, care a dat rezultate la mine inainte de sarcina, dar nu stiu cat e de indicata. Eu nu alaptez, pt. ca am avut complicatii la operatie si mi s-a interzis, asa ca pot papa ce vreau.
Mai astept, poate vine si cineva care a rezolvat problema asta cumva.
Va pup si va multumesc de sfaturi.
Cu drag,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Witchie spune:
adar, 3-3-3 dar si ceva miscare, fara, nu se poate!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cum am devenit nemuritoare
dalia05 spune:
Eu am purtat centura, corset cu sireturi. Si ziua si noaptea. Aveam burta enorma dupa nastere si s-a strans imediat. Ajuta pentru ca sustine si operatia, mi-am pus centura cum am iesit din spital.
impreuna spune:
Si pe mine m-a ajutat corsetul mi l-a psu moasa chiar din spital.
Flavia (sotie si mamica fericita)