Cum scapam de burta dupa cezariana ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by adar

Field mouse - stiind ce presupune o abdominoplastie ... zic NU clar si raspicat acestei variante. Poate altceva ... dar oricum, daca te incumeti iti urez succes ...

mira - puiuta are 5 saptamani, deci sportul inca nu e o varianta. As

incerca cu dieta 3-3-3, care a dat rezultate la mine inainte de sarcina, dar nu stiu cat e de indicata. Eu nu alaptez, pt. ca am avut complicatii la operatie si mi s-a interzis, asa ca pot papa ce vreau.

Mai astept, poate vine si cineva care a rezolvat problema asta cumva.
Va pup si va multumesc de sfaturi.

Cu drag,

adar si bebelina MAIA
minunea mea

E devreme deocamdata, nici uterul nu si-a revenit la dimensiunea initiala. Usor-usor vei slabi daca ai ambitie.
Succes!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Fara abdomene nu scapam se burta si trebuie sa avem grija si la alimentatie,ca eu daca mananc dupa ora sase imediat creste burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Winsor Pilates facut acasa. Ana are un an (saptamana viitoare), dar eu nu mai am burta deloc de vreo 3-4 luni. Deloc insemnand ca am burta la nivelul oaselor bazinului (dimineata, pe stomacul gol).

Insa, eu am nascut natural, asa ca s-ar putea sa fie si asta secretul.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Winsor Pilates facut acasa. Ana are un an (saptamana viitoare), dar eu nu mai am burta deloc de vreo 3-4 luni. Deloc insemnand ca am burta la nivelul oaselor bazinului (dimineata, pe stomacul gol).

Insa, eu am nascut natural, asa ca s-ar putea sa fie si asta secretul.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Nu cred ca are importanta cum nasti, conteaza cat te misti si ce mananci!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

si eu vreau sa scap de burtica,spuneti-mi cum?

DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyzeee spune:

si eu am nascut prin cezariana acum 3 ani, nu a fost nevoie de diete pt salbit, sunt slaba si toata lumea se mira ca am copil dupa cum arat, dar totusi, in intimitate imi dau seama ca lucrurile nu sunt la fel ca inainte, pielea este mai lasata cand ma aplec, carnea este mai moale, am incercat cu abdomene , dar nu ma simt prea confortabil.

nu stiu cum sa scap de "moleseala"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si eu am purtat centura zi si noapte cam 2 luni de la nastere
si am avut rezultate destul de bune
sport abea dupa 4 luni am inceput sa fac insa sunt multumita
centura te ajuta cel mai mult si bineinteles putin sport (abdomene)
multa bafta

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Si eu caut solutii !!!
Am gasit ceva care sigur va intari muschii abdominali :
Poate ca ai observat, ca si mine, ca cei mai multi copii de doi ani sunt slabi. Mi-a venit ideea in timp ce eram intr-o zi la un pahar cu compot de prune si un morcov: poate ca motivul este dieta lor. Dupa ce m-am consultat cu cativa doctori pediatri, cativa experti in raze X si cateva mame, am reusit sa formulez aceasta noua dieta:

SUPER DIETA BEBELUSULUI

Este ieftina, ofera o mare varietate culinara, cantitati suficiente si garanteaza scaderea greutatii!!! Totusi, inainte de a incepe dieta consulta-ti doctorul... si planifica-ti o vizita la el si pentru mai tarziu.

Succes !

ZIUA 1

Micul dejun: un ou spart, o felie de paine prajita cu gem de caise. Folosind toate degetele, mananca doua inghitituri de ou; arunca restul pe jos. Ia o gura de paine, apoi intinde gemul pe fata si pe haine.

Pranz: Patru creioane(orice culoare),cateva chipsuri faramitate si un pahar de lapte(doar 3 inghitituri si apoi varsa restul pe jos).

Cina: Un pumn de mancare pentru caini uscata, doua monezi d, 4 guri de coca-cola fara acid.

Snack-ul inainte de culcare: O feliuta de paine prajita si arunc-o pe podeaua din bucatarie.

ZIUA 2

Micul dejun: Ridica feliuta de paine lasata pe podeaua din bucatarie aseara si mananc-o.

Pranz: Jumatate de tub de ruj . Un cub de gheata, dupa gust.

Snack-ul de la amiaza: Linge o acadea pana devine toata lipicioasa, scoate-o din gura si arunc-o in praf. Recupereaz-o si continua molfaitul pana e curata din nou. Apoi adu-o in casa si arunc-o pe covor.

Cina: O pietricica sau un bob de fasole crud, ori inghitit(a), ori impins(a) pe o nara. Toarna suc de mere peste piure; consuma-l cu o lingura.

ZIUA 3

Micul dejun: Doua clatite cu mult sirop, mananca-le cu degetele, freaca-le prin par. Un pahar cu lapte: bea jumatate, indeasa restul de clatite in pahar. Dupa micul dejun, ridica acadeaua de ieri de pe covor, umezeste-o cu limba si lipeste-o pe sezuta celui mai bun scaun al tau.

Pranz: O pagina dintr-o carte cu povesti si un sandwich cu gem si unt de arahide. Scapa cateva inghitituri pe jos. Toarna paharul cu lapte pe masa si intinde-l pe masa.

Cina: Jumatate de con de inghetata, o mana de grefe, niste sirop rosu. Ineaca-te cu siropul si aproape vomita.

ULTIMA ZI

Micul dejun: Un sfert de tub de pasta de dinti(orice marca), o gura de sapun, o maslina. Toarna un pahar de lapte intr-un castron de cereale, adauga jumatate de cana de zahar. Bea laptele si da cerealele la caine.

Pranz: Mananca firimituri de paine de pe podeaua din bucatarie si de sub masa. Gaseste acadeaua de ieri si termin-o de mancat.

Cina: Spaghetti cu bucatele de carne, mancate una cate una. Rostogoleste bucatelele de carne prin farfurie de multe ori si apoi plaseaza-le pe tricou. Savureaza niste mascara ca desert.

Concluzia

SUPER DIETA BEBELUSULUI

Daca poti sa te tii de plan, inainte sa-ti dai seama vei avea la dispozitie o masinarie inspaimantatoare de razboi cu kilogramele.

Nota: Aceasta dieta nu a fost aprobata de nici o autoritate medicala sau de vreun adult sanatos, dar se pare ca functioneaza de minune la copiii de 2 ani!

So?
Relax and by happy !

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, f misto roxi!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Roxi - ai fost dementiala, am ras de am murit !!!!!
Auzi, daca esti draguta, nu-mi imprumuti si mie cealalta jumatate de ruj ramasa de la Alexia, ca parca imi e mila sa incep unul nou

Asta da dieta. Super tare!!!
Mii de pupici.

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput