Cum scapam de burta dupa cezariana ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Roxana, cred ca e cea mai buna dieta. Daca reusesti s-o tii spune-ne si noua!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

Si eu caut solutii !!!
Am gasit ceva care sigur va intari muschii abdominali :
Poate ca ai observat, ca si mine, ca cei mai multi copii de doi ani sunt slabi. Mi-a venit ideea in timp ce eram intr-o zi la un pahar cu compot de prune si un morcov: poate ca motivul este dieta lor. Dupa ce m-am consultat cu cativa doctori pediatri, cativa experti in raze X si cateva mame, am reusit sa formulez aceasta noua dieta:

SUPER DIETA BEBELUSULUI

Este ieftina, ofera o mare varietate culinara, cantitati suficiente si garanteaza scaderea greutatii!!! Totusi, inainte de a incepe dieta consulta-ti doctorul... si planifica-ti o vizita la el si pentru mai tarziu.

Succes !

ZIUA 1

Micul dejun: un ou spart, o felie de paine prajita cu gem de caise. Folosind toate degetele, mananca doua inghitituri de ou; arunca restul pe jos. Ia o gura de paine, apoi intinde gemul pe fata si pe haine.

Pranz: Patru creioane(orice culoare),cateva chipsuri faramitate si un pahar de lapte(doar 3 inghitituri si apoi varsa restul pe jos).

Cina: Un pumn de mancare pentru caini uscata, doua monezi d, 4 guri de coca-cola fara acid.

Snack-ul inainte de culcare: O feliuta de paine prajita si arunc-o pe podeaua din bucatarie.

ZIUA 2

Micul dejun: Ridica feliuta de paine lasata pe podeaua din bucatarie aseara si mananc-o.

Pranz: Jumatate de tub de ruj . Un cub de gheata, dupa gust.

Snack-ul de la amiaza: Linge o acadea pana devine toata lipicioasa, scoate-o din gura si arunc-o in praf. Recupereaz-o si continua molfaitul pana e curata din nou. Apoi adu-o in casa si arunc-o pe covor.

Cina: O pietricica sau un bob de fasole crud, ori inghitit(a), ori impins(a) pe o nara. Toarna suc de mere peste piure; consuma-l cu o lingura.

ZIUA 3

Micul dejun: Doua clatite cu mult sirop, mananca-le cu degetele, freaca-le prin par. Un pahar cu lapte: bea jumatate, indeasa restul de clatite in pahar. Dupa micul dejun, ridica acadeaua de ieri de pe covor, umezeste-o cu limba si lipeste-o pe sezuta celui mai bun scaun al tau.

Pranz: O pagina dintr-o carte cu povesti si un sandwich cu gem si unt de arahide. Scapa cateva inghitituri pe jos. Toarna paharul cu lapte pe masa si intinde-l pe masa.

Cina: Jumatate de con de inghetata, o mana de grefe, niste sirop rosu. Ineaca-te cu siropul si aproape vomita.

ULTIMA ZI

Micul dejun: Un sfert de tub de pasta de dinti(orice marca), o gura de sapun, o maslina. Toarna un pahar de lapte intr-un castron de cereale, adauga jumatate de cana de zahar. Bea laptele si da cerealele la caine.

Pranz: Mananca firimituri de paine de pe podeaua din bucatarie si de sub masa. Gaseste acadeaua de ieri si termin-o de mancat.

Cina: Spaghetti cu bucatele de carne, mancate una cate una. Rostogoleste bucatelele de carne prin farfurie de multe ori si apoi plaseaza-le pe tricou. Savureaza niste mascara ca desert.

Concluzia

SUPER DIETA BEBELUSULUI

Daca poti sa te tii de plan, inainte sa-ti dai seama vei avea la dispozitie o masinarie inspaimantatoare de razboi cu kilogramele.

Nota: Aceasta dieta nu a fost aprobata de nici o autoritate medicala sau de vreun adult sanatos, dar se pare ca functioneaza de minune la copiii de 2 ani!

So?
Relax and by happy !

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mey, tu ai vorbit cu fiu-meu, nu?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Roxana,esti bestiala!!!

Mai in gluma,mai in serios,eu vreau sa va spun ca dupa cezariana burtica mea arata mult mai nasol decit dupa cele 2 nasteri naturale...Poate fiindca si pielea mea s-a mai intins dupa 3 copilasi...

In orice caz,eu recomand tuturor sa nu astepte 6 luni!!

Aici in Suedia astia fac in medie intre 3-4 cezariene la cele care au nevoie de asemenea operatie(fiindca majoritatea au mai multi copii decit in Ro) .

De asta cred ca doctorii suedezi stiu ce vorbesc cind afirma ca 6 saptamini(NU LUNI!!)sunt de ajuns dupa cezariana(in cazul in care nu au fost complicatii).

Mie mi-a disparut burtica in 4 saptamini(e drept,mai aveam si niste muschiuleti antrenati de dinainte)si acum tot fac abdomene.
As recomanda de asemenea si innotul zilnic,exercitii de intarire si dezvoltare ale muschilor abdominali combinate cu o dieta corespunzatoare.

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

auziti mei ? am si eu o intrebare adresatoare la fetele de fac abdomene acasa dimineata la prina si seara ca niste harnicute: ca sa ma lupt cu abdomenele astea tre sa fac si incalzire ? si cam cite abdomene abdominale faceti pe zi in total si in cite sedinte ?

eu am facut cezariana, tinut dieta, dat jos aproape toate kilele acumulate in 8 luni (amr 5kile de dat jos) insa burta o am cam cit o aveam inainte sa ramin insarcinata, desi dieta asta o tin cam de 6-7 luni...
in alta ordine de idei exista creme de slabit, creme care refac fermitatea pielii. eu le-am folosit in paralel cu dieta. rezultate ok, dar nu stiu daca de la dieta sau de la creme. cert e ca inca nu am terminat cu burtica, ar mai fi un colacel acolo.... dar nu ca inainte "scoala de inot".

pin la urm-aveti dreptate /
fara sport nu se mai poate

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Ma bucur ca v-a placut dieta....si sper sa ne auzim in curand mai suple( eu una am mult de lucru !!!).
Acum 5 ani am slabit fara sport( nu aveam timp nici sa respir, de sport nu putea fi vb)..vreo 40 kg poate si mai bine...dar atunci fumam, acum m-am lasat de sportul asta.

Succes!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Roxi, imi curg lacrimile pe obraz de ris. DE MULT nu am mai ras in halul asta!!!!!!!!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Ce subiect important,mai ales ca si pantalonii se poarta dupa cum stiti...cu burta goala.Eu dupa trei nasteri normale am ramas cu o burtica "frumusica".
Toata iarna am mers la sala si am facut abdominale
Chiar ma simteam mai bine,si burta incepuse sa scada un pic.
Din unele motive nu mai pt merge la sala,dar acasa nu am"puterea"
de a face exercitii.
Poate stie cineva,SAUNA BELT ajuta? caci ma gindeam si la asa varianta.Mi se pare mai usoara.
Daca nu,atunci arasi la sala si un pic de dieta,cred ca va da rezultate.

Alina Chisinau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Incercati Pilates! Miscarile nu sunt bruste dar f eficiente!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mult timp nu am intrat pe subiectul asta nici ca sa citesc ce s-a scris! De ce? Nu ma interesa cum sa scap de burta. Am nascut prin cezariana acum mai putin de 6 luni, iar de burta am scapat... dupa aprox. 10 zile! Cum?! N-am idee. Doctora mi-a spus ca asa e normal, pentru ca am pus in plus in timpul sarcinii exact cat trebuia! Adica 12 kg, in conditiile in care "la carte" scrie 11-13 kg, pentru o persoana care are greutate normala inainte de a ramane insarcinata. Eu a doua zi dupa nastere aproape nu mai aveam burta. Cel putin asa mi se parea, dupa ce cu o zi in urma eram absolut enorma! De! 40 sapt + 1 zi! BIneinteles, nu ma incapea NIMIC dinainte de sarcina, pentru ca am ramas lata in solduri. Treptat, am inceput sa intru in cele mai largi, iar acum in orice! Mai am 2 cm in plus in talie, in rest pe nicaieri in afara de bust (o adevarata placere!!!)
Si atunci de ce scriu aici, ca doar nu o ajut nici o "burtoasa"...?! Pentru ca am observat ca sunt multe gravidutze care citesc subiectele astea, pentru a se pregati pentru ce le asteapta. Ce am facut in timpul sarcinii ca sa pun exact cat trebuie? AM mancat de toate! Fara nici o restrictie, de parca nu eram insarcinata. Iar organismul si-a vazut linistit de treaba lui si a dat cui trebuia si cat trebuia sa dea! Dupa nastere... la fel. Alaptez inca 5 mese pe zi, tot fara sa-mi fac griji nici pentru kg in plus, nici pentru colicile bebeului. Nu a avut colici deloc, a plans ca orice copil mic, seara, insa nu de durere, ci ca era mic... Cu rabdare a trecut. Cate kg in plus am eu acum? Unul singur. Ma deranjeaza? Va dati seama ca NU.
COncluzia: nu va mai faceti atatea probleme cu privire la ce mancati, decat daca incepeti sa luati proportii nebanuite. E sanatos asa. Nu va scuzati singure spunand ca e sanatos pentru copil, ca nu este. Cu cat puneti mai multe kg peste normal, cu atat va veti lupta mai mult dupa aceea, cand grija ar trebui sa fie numai pentru copil, pentru alaptat. Veti alapta cat de mult puteti, abia dupa aceea se pune problema de slabit. Asta poate dura si 2 ani! Sunteti dispuse sa aratati urat atat timp? Cu mine natura a fost tare buna, insa daca vedeam ca depaseam o anumita rata de "crestere" sunt sigura ca ma abtineam de la gramada de dulciuri pe care le-am mancat!
Poate unele dintre voi o sa considerati ca sunt off-topic, insa stiu sigur ca eu as fi citit subiectul asta pe nerasuflate cand eram gravida!
Va doresc sa scapati de burtici cat mai repede si mai placut! Iar gravidutelor, le doresc sa aiba grija si sa se gandeasca bine cat de greu le va fi dupa aceea sa dea jos o burta construita timp de 9 luni!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am uitat totusi ceva important. Pentru cele care se pregatesc sa nasca in curand: e esential pentru retragerea burtii ca imediat dupa ce ati nascut sa vi se puna pe burta fie un saculet cu nisip, fie niste sticle cu apa rece. In majoritatea maternitatilor se face asta in mod obisnuit, in altele nu si e necesar sa cereti! Ajuta la presarea burtii, pentru a reveni mai rapid la dimensiunile normale, cat si pentru o usoara "anesteziere" cu rece a locului... Singura neplacere este ca veti avea (la inceput) niste contractii aproape la fel de dureroase ca la inceputul travaliului, insa muuult mai suportabile. SUnt de la contractarea uterului, deci nimic anormal. Intervin si fara "ajutorul" greutatilor puse pe burta, doar ca dureaza mai putin timp decat daca nu apasati cu nimic zona.
Asta e ce stiu eu.
Va pup.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput