Cum scapam de burta dupa cezariana ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana1234 spune:

Roxi! Felicitari! Esti soarele meu pe ziua de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

AM mancat de toate! Fara nici o restrictie, de parca nu eram insarcinata. Iar organismul si-a vazut linistit de treaba lui si a dat cui trebuia si cat trebuia sa dea! Dupa nastere... la fel. Alaptez inca 5 mese pe zi, tot fara sa-mi fac griji nici pentru kg in plus, nici pentru colicile bebeului. Nu a avut colici deloc, a plans ca orice copil mic, seara, insa nu de durere, ci ca era mic... Cu rabdare a trecut. Cate kg in plus am eu acum? Unul singur. Ma deranjeaza? Va dati seama ca NU.
COncluzia: nu va mai faceti atatea probleme cu privire la ce mancati, decat daca incepeti sa luati proportii nebanuite. E sanatos asa. Nu va scuzati singure spunand ca e sanatos pentru copil, ca nu este. Cu cat puneti mai multe kg peste normal, cu atat va veti lupta mai mult dupa aceea, cand grija ar trebui sa fie numai pentru copil, pentru alaptat. Veti alapta cat de mult puteti, abia dupa aceea se pune problema de slabit. Asta poate dura si 2 ani! Sunteti dispuse sa aratati urat atat timp? Cu mine natura a fost tare buna, insa daca vedeam ca depaseam o anumita rata de "crestere" sunt sigura ca ma abtineam de la gramada de dulciuri pe care le-am mancat!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Eu am pus pe mine in timpul sarcinii vreo 16-17 kg (de la 48 de kile),dar la fel ca si in cazul tau natura a fost darnica cu mine,iar acum nu mai am in plus decat vreo 2 kilograme,dar care deocamdata nu ma preocupa,chiar daca in mare parte ele sunt pe burta. Poate mai tarziu...Dar natura nu este chiar atat de darnica cu toata lumea.Depinde de fiecare organism in parte.Zic si eu...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Chiar daca am pus pe intreaga perioada a sarcinii NUMAI 7 kg la primul copil si DOAR 9 kg la urmatorii 2,burtica de la cezariana a ramas 4 saptamini,pe cind dupa nasterile naturale n-am mai avut nici urma a doua zi!

Cred ca tzine de constitutia fiecareia.Kilogramele de la sarcina au disparut in sala de travaliu la nasterile naturale,insa de la cezariana mi-au ramas 4 si cu eforturi le-am dat jos pe toate in 3 saptamini.
Daca as fi alaptat as fi ramas cu ele probabil mai mult timp...

In general dupa mai multe sarcini pielea se intinde si nu mai este ce a fost,mai ales dupa o anumita virsta...

Mi-am urmarit greutatea in sarcina ca o obsedata,am facut sport pina in luna a 8 a dar nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa...

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ma intereseaza si pe mine problema, dar n-am prea avut de ales, abia de acum (6 sapt de la cezariana) pot sa ma apuc de usoare exercitii abdominale.
In plus alaptez, deci cura de slabire nu am de gand sa fac.
Cat despre sacul de nisip sau strans cu corsetul, nu stiu daca se poate aplica dupa cezariana, eu una nici sa ma ating (de durere)n-am putut in prima saptamana si inca e sensibila zona. (Poate la mine a fost mai cu complicatii, nu stiu, Adar, poate asa se explica si la tine.)
Cert e ca burtica s-a retras de la sine f mult ( deocamdata ma declar multumita), desi am pus multe kg in sarcina (22), vergeturi n-am facut, si am de gand sa fac mult sport sa scap de surplus.

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput