Bazar pt ALEX (14)
Raspunsuri - Pagina 25
tomecica spune:
Din motive de spatiu in casa , ma vad nevoita sa scot cadita de la bazar , pt a o da altcuiva. E de mult aici si nu s-a dat asa ca nu cred ca e vreo problema. Multumesc pt intelegere
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Dianami spune:
Licitez 635 - 44 ron.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Licitez 635 - 46 ron.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
aurelia1278 - te rog sa mi spui (Costumul de fas rosu are 32 cm de la "pampers" pana jos) adica mai exact dintre picioare pana jos ???
daca e asa licitez 635 - 40 lei
32cm este lungimea cracului, de la despicatura dintre picioare.
Am fost plecata din Bucuresti, ma mobilizez zilele astea sa trimit ce si unde se poate.
ubita spune:
Roandre te rog daca poti tu cumva sa vorbesti cu Andre_ea inca nu mi-a trimis ultimele body-uri licitate ,i-am trimis mesaje ,dar fara raspuns.Mercic.
ana_miti spune:
Buna,
Fetelor au intrat banii de la Roandre, din bazar. Va multumesc mult de tot, in cursul zilei de azi astept sa primesc o omanda de 250 de teste.....si zilele urmatoare alta. Cu banii de la voi si cu alti 5 mil de la mine, am luat teste pt o luna si jumatate de acum in colo.
Alexutzu este bine......mai credsc glicemiile ....mai scad, variaza. S_a facut mare, vorbeste deja, pe limba lui bineinteles, spune cand are hipo,:"mama, tzacar"....si asta ma ajuta foarte mult, Spune poezii, adik repeta si el ultiomele 2 cuvinte dupa mine....ce sa va mai spun ......face multe prostioare, normale ceid rept la varsta lui.
Va pupam si va multumim din suflet!
Foto Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
http://www.ccserban.ro/html/contact.html
Dianami spune:
Mihaela, m-am intalnit aseara cu Aurelia si am primit produsele 622, 626, 628, 629, 632, 633, 634, 635 si 636.
Astazi merg la banca si pun banii .
Aurelia, la 633 mi-ai dat 7 perechi de sosetute, in loc de 6 . O sa pun 6 ron in loc de 5, e ok?
Costumasul de fas ii vine perfect Iuliei, e superb . Acum ne trebuie ghetute asortate.
De asemenea, iti multumesc si pt. celelalte hainute in numele copiilor la care vor ajunge, sunt f. frumoase.
aurelia1278 spune:
A 7-a pereche de sosete era la uscat atunci cand am facut lista pentru bazar. Asa ca...
Ma bucur ca-ti plac lucrusoarele.
Aaaa... Apropos la cestiune. Pentru o fetita de aproape 3 ani si in jur de 100cm inaltime, nu are nimeni ceva hainute de toamna/iarna? Pantalonasi de trening si mai grosi, costum de iarna, caciulite de toamna?