Sezatoarea canadiana (47)
Raspunsuri - Pagina 9
khristin spune:
quote:
Originally posted by Ira
Cristinelu', io dac-as fi in locul vostru m-as duce in State, la Disneyland. Noroc ca nu sunt eu in locul vostru.
Ira, merci de suggestions , Disneylandu e si el pe lista don't worry... in weekendu asta zburam la New York nous deux seulement .
Cristina
noi si poze mai noi
nelia spune:
Ah, pe 10! Teoretic, noi trebuia sa mergem la ziua lui Tony, al Olgai din Toronto. Dar cum nu cred ca vom avea banii necesari, am spus ca sint de acord cu data... dar daca cistigam la LOTO...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
quote:
Originally posted by khristinquote:
Originally posted by Ira
Cristinelu', io dac-as fi in locul vostru m-as duce in State, la Disneyland. Noroc ca nu sunt eu in locul vostru.
Ira, merci de suggestions , Disneylandu e si el pe lista don't worry... in weekendu asta zburam la New York nous deux seulement .
Cristina
noi si poze mai noi
Cool, Cristina, sa-mi zici si mie cum ai luat viza de la americani, ca si eu trebuie sa merg la Boston in octombrie si nu stiu cum sa fac.... Acum ma lupt cu viza de UK pentru la vara si m-au lasat nervii si banii la propriu, mai mare daraua decat ocaua.
Nelia, las' ca stiu si quebecoisii ca berea face mult lapte, ca doar n-ar fi prosti. Insa in parcuri nu e voie cu alcool la vedere, cel putin asa stiu eu.
Cat despre intarzieri, parca la gura metroului erau niste bancutze, poate sta cineva acolo sa astepte intarziatii...
Llaura spune:
Aualeu, e frumos rau si la New York si la Boston.
Dragelor, dar se poate cumpara bere in pungutza de hartie
parpalak spune:
quote:Ihi. Sau in pahare d-alea cu pai.
Originally posted by Llaura
Dragelor, dar se poate cumpara bere in pungutza de hartie
Eu caut idee geniala in scapat de papadiile din peluza, sau asociat in deschis afacere profitabila cu papadii - cele mai rezistente plante de pe glob!
Eu zic ca daca le trimit astia pe Marte se teraformeaza in doi timpi si trei miscari..
edit: Vancouverul la apel! Unde se gasesc bre rotile pentru copii in orasul ala?????
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
khristin spune:
Ira, n-am luat nici o viza, ca avem deja cetatenia.
Parpalaka, mai tre' sa stropesti mataluta iarba cu ceva contra weeds-urilor , daca te tin nervii si energia... vezi ca la Home Depot gasesti. Pe mine una ma nerfeaza mustele alea de primavara asa ca in concluzie am chemat niste neni sa stropeasca. Gradinarit placut
Cristina
noi si poze mai noi
Ira spune:
quote:
Originally posted by khristin
Ira, n-am luat nici o viza, ca avem deja cetatenia. Cristina
noi si poze mai noi
Ouuups, mea culpa c-am uitat de cetatenie. Anyway, va doresc we romantic à vous deux seulement la New York si abia asteptam pozele. De la exterior, ma refer.
...si cu Yasmine ce-ati facut ? Nu va face scandal monstru ca o lasati acasa
khristin spune:
Ira, merci, cupchilu' speram noi sa nu ne faca scandal, desi e premiera, c-o lasam acasa cu ambii bunici si unchi , si ne revansam fata de ea in vacanta urmatoare in formula completa . Va doresc rendez-vous placut montrealezelor, si sa faceti beaucoup de photos , parole d'honneur
Cristina
noi si poze mai noi
parpalak spune:
OK, deci sa explic mai bine. Otravurile de la Home Depot sint de doua feluri. De-alea care se dau pe iarba, care cica distrug o gama larga de buruieni (papadia printre ele) si d-alea care se dau pe dale, sa nu-ti creasca buruieni pe patio - alea omoara tot ce misca. Cu primul soi am obtinut niste d-alea mari si carnoase de zici ca-s modificate genetic (or si fi..). Cu sortimentu doi a testat barbatu-meu asta toamna, cu efectul ca acu nu mai avem peluza - doar buruieni - si-acu lucram de zor sa restauram peluza..
Am incercat-o si p-aia cu sapatu si scosu cu radacina - impresia mea sincera e ca vine cineva noaptea si le pune la loc..
Mustele le lasam in pace, c-am dat primul an cu contra mustelor si tintarilor si-am distrus toata vegetatia in gradina din spate - si-a revenit incetul cu incetul de anul urmator.. Dupa aia am luat trap de muste, care am avut impresia ca mai tare le atragea. Am afumat si cu citronella, de-am plecat noi de miros, dind in stinga si-n dreapta dupa tintari. Acu folosim o d-aia rechargeable care da un soi de lumina albastruie care cica atrage ginganiile noaptea si cind le prinde le omoara.. O folosim nu c-ar scadea vizibil numarul de ginganii, da' macar nu distruge altceva.. mie mi-era mai tare de tintari decit de muste.. aproape am facut atac de panica alaltaieri cind am descoperit un red wing blackbird (cioara cu aripi rosii?) decedata in gradina.. da' n-o veni West Nile taman la mine-n gradina, nu? Tre sa treaca mai intii de puii aia de pe granita, nu?
Ah, apropos de votari, barbatu-meu zice ca nu crede ca ne dau conservatorii bani c-avem bb sub 6 ani.. . Asta nu suna asa de gogonata ca aia cu taxele.. da' zau c-am auzit la radio ca Ottawa a aprobat bugetul si din iulie incep sa trimita cecuri.. Sint taaaaare curioasa cit i-o tine grija asta cu bugetul, la cit tam-tam au facut ca ce-au facut liberalii cu banii..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Ira spune:
Ok, deci postez aici lista lui Schindler, sa nu care cumva sa-mi lipsiti ca ma sui pe betonu' de la belvedere si ma arunc in Saint Laurent. Cu copii, fara copii, cu mancare, fara mancare, cu bautura, fara bautura, cum doriti.
Casandra
Emilly
Ange
Carmen77
Iselin
Nelia
Ymellda
Bubbles
Bidiloi
Sympa
Ana Stroe
Clau07
Crinia
Pepsi
Anamaria21
Timea
Bubu
Bebitzu
Mimitete
Simonna
Oanagabriela
Dana cu gemenii
Aska
Danro (waileu, daca vii dau kef)
Bogdana
moi
Aolio, m-am luat cu treaba si am omis....daca am uitat pe cineva imi cer scuze anticipat, sau daca altii vor sa se alature listei, faceti doar un semn.