Sezatoarea canadiana (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Magdone, am auzit ca e important sa mergi la examen cu masina instructorului, ca altfel te pica "din principiu" . Mafie mare cu instructorii si examinatori.. . Eu am picat de doua ori pina mi-am luat G2-ul, cu masina lui cu tot..

Cricor, poate bagi un link cu picnicul? Sau macar cu parcul?

Llaura, da' ce-are Volvo-ul?

Trebuie musai sa va zic si voua ce-am gasit azi la Costco: The Toddler - owner's manual - operating instructions, trouble-shooting tips and advice on system maintenance.. .. Operatiunii Olita ii zice training for self-waste disposal.. . Au scheme si harti cu sageti si indicatoare.. La botic ii zice tantrum amplifier..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ira

Ati vazut Honda Fit 2007 ? Cred ca pana la urma ne-o luam la leasing si cand om avea bani, la sfarsit, o achitam. E prea bestiala, uitati-va si voi, si nu consuma nimic :

http://www.honda.ca/HondaCA2006/Models/Fit/2007/default.asp?L=F

Mda, ma autocitez, am facut calculul, pentru bijuteria asta mica ar trebui sa renuntam la internet high speed si la celulare. De baby sitter si de mancat in oras nu mai vorbim.

Ma mai gandesc o tura.

À propos de Costco, va spun sincer ca am constatat ca e mare teapa la preturi. Probabil calitatea mancarii o fi, pe anumite directii, mai buna, insa in afara taxei de 50 $, nejustificata, practic obligat fiind sa cumperi in cantitate mai mare, mananci si mai mult/consumi si mai multe cosmetice (ca sa nu se strice) , aruncam si mancare mai multa ...si la sfarsitul lunii, cand iti faci calcului, iesi in pierdere. Noi inainte sa ne abonam mancam de 400$ - maxim pe luna - toti membrii familiei. Acum ne-am intins catre 700$. In concluzie, incepand cu anul viitor vom ramane fideli Maxi, Loblows + Walmart (sa traiasca), si abonament Costco nu ne vom mai face.

Sper sa ne mai vina in cap si alte idei echo, poate vom reusi sa strangem si noi ceva bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
Vreau doar sa va multumesc pentru raspunsuri. Stiu ca din pacate nu ma poate ajuta nimeni...Ira, multumesc pentru PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai mai Ira, mincare perisabila de la Costco iei cind ai musafiri! Pe quebecoasa se zice ca-i "en-gros" Iar cartile sint mai ieftine decit la orice magazin de carti - printre alte produse de natura ne-mincabila. Era cit p-aci sa zic ca la carti nu iei decit cite una, cind mi-am adus aminte ca acu vreo doua luni am gasit un pachet de 5, la 5 lei, cu lift flaps, p-afara-i forma si dedesubt e obiectul, sau p-afara animalul si sub e puiul, in functie de tematica. Le-am tocit de cit le-am "povestit" cu Paul.

Mai mamici cu copii de virsta povestilor, voi cum va descurcati cu povestile? In ce limba? Noi stam o gramada de povesti si "recapitulam" evenimentele zilei, si cu carti cu animale. Dar cind vine vorba de povesti cu ceva actiune n-avem nici un succes. La Scufita Rosie se apuca sa vorbeasca peste sau sa cinte . La Green Eggs and Ham am abandonat eu ca mi se pare ca are mici scapari de logica pe ici pe colo prin punctele esentiale. In momentul de fata sintem intr-o mica pauza tehnologica pina imi mai vine o idee de abordare.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ira, 170 e inaltime medie la mine. Ma gandeam ca poate sotul tau are 190, ar fi stat cu genunchiila gura in Toyota.

Parpalak, promit sa pun linkul cu parcul zilele astea.

Magdone, centrul e la Lawrence & Victoria Park. Poti sa te programezi si pe internet si la telefon. Eu am o prietena care a facut ore cu un instructor roman, a dat examen la Downsview (nu stiu cum se scrie) si a luat. Te intereseaza numarul lui?

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira, nu stiu de mazda3 dar protegé-ul meu are sigur motor japonez, si nu made in mexic, e de la mama lui.
honda aia arata bestial, si mie mi-ar place, totusi nu m-as baga la un leasing la masina noua, le scade mult valoarea in scurt timp, si nu stiu daca nu pierzi cu autofinantarea ( de, la sfaturi suntem mesteri, dar pina la urma tu stii calculele tale ).

ontarienelor,
nu stiu cum o fi la voi cu scoli si instructori, aici n-are nimic a face cu ce masina esti; eu am avut carnet si conduceam in draci tg-mures-bucuresti acasa, masinile de serviciu (cielo si skoda felicia), si renault-ul meu, deci treceam usor de pe una pe alta, si aici m-a picat prima data la traseu o scirba de baba acrita, ca am facut stinga prea repede, cica era periculos, ca undeva la linia orizontului se zarea unul ce venea ca melcul si puteam sa ne accidentam; apoi la un stop, ca n-am iesit pina-n mijlocul strazii si cica nu aveam vizibilitate unde m-am oprit eu .
a doua oara cind am ajuns, am descoperit ca nu-mi mergea un stop, si cind sa-l iau in suturi pe barbatu'miu, batrinelul examinator, o dulceata, mi-a explicat ca n-are nimic daca dau cu masina lor, ca tot masina e; si cind l-am vazut asa amabil, am stiut ca nu voi avea taine cu examenul.

.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, uitasem ce vreau,

ati fost careva in New Brunswich in concediu? noi de trei ani n-am avut decit week-enduri hai-hui prin Canada, si tare ne-am dori o vacanta la ocean, de Cuba si Mexic nu ne atingem inca, ca-i subtire buzunarul dar am merge in NB nu stiu daca se merita sa batem 800 km si ce conditii gasim acolo...

.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by parpalak
Llaura, da' ce-are Volvo-ul?

Volvo nu are nimic, este o masina buna, consuma cam 7l/100km. Dar e cumparat din US mai ieftin si am senzatia ca politica este sa descurajeze canadienii sa ia masini ieftin in US, deci iti arde niste taxe ff usturatoare, import, la inspectie iti fac mizerii (chiar si la masini in garantie). In fine bine ca am avut-o, la inceput fara credit history e mai greu sa iei masina.
Pentru mine viata ideala e viata de oras, sa aiba el masina, facem si chores cu ea, facem un concediu, etc iar eu sa ma duc ca o d-na cu autobuzul la lucru; sau chiar pe jos (e un vis cam nerealist, dar visul realist nu mai e vis, nu?)Ira, sa ne zici ce masina ati ales pana la urma.
Va urez o sambata foarte placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ahhhh, ce vreme cool afara. Dapai o sa ma joc ceva bingo cu Sofie, ca de altceva mai pasionant nu suntem capabili.

Adelamaria, pup si fruntea sus. Si orice decizie ai lua, fii mandra de ea, ca intotdeauna exista si parti bune si rele de ambele variante.

Parpalak, io mi-s zgarcita rau, am fost la Costco aproape in fiecare saptamana si am lasat 150-200, ca sa nu mai socotim benzina pana acolo, ca e la mama naibii...+ ca la majoritatea produselor preturile sunt identice cu celelalte magazine...cel putin asa e aici...si e greu sa te poti abtine cand ai abonament, asa ca nu o sa-mi mai fac, pentru ca de banii astia as pune-o de-un leasing...

Ana, ai dreptate, nu se merita leasing.

Llaura, o sa-ti zic, in mod sigur o sa ne facem rate la o masina de 1 an-2, cred ca e cea mai buna varianta. Mai cautam, ca acum am chef de iesit dupa dealeri ca magarul de bete

...cat despre carnet, sunt convinsa ca voi pica, nici nu ma agit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by parpalak

Magdone, am auzit ca e important sa mergi la examen cu masina instructorului, ca altfel te pica "din principiu" . Mafie mare cu instructorii si examinatori.. . Eu am picat de doua ori pina mi-am luat G2-ul, cu masina lui cu tot..

Haideti mai, nu mai credeti in legendele astea urbane... E adevarat ca orice examinator prefera masina unui instructor pe motiv de frana dubla si safety, ca la o adica e viata lui in pericol. Insa de aici si pana la a pica elevul pe motiv ca nu da examenul pe masina instructorului, e cale lunga. Eu mi-am luat ambele G-uri din prima, in masina proprie si nu au fost probleme. E adevarat ca inainte sa intram pe highway, examinatorul a dorit sa stie preventiv de cate ori mai condusesem pe highway inainte. Dar altfel, daca stii regulile de circulatie (si bineinteles le aplici) nu exista motiv sa te pice.

Mergi la inceput