Sezatoarea canadiana (47)
Raspunsuri - Pagina 7
Ira spune:
Ana, daca Mazda 3 are motor tot japonez, merita facuta o incercare, am vazut ca fac reduceri de 500 $ pentru absolventi...Dar tu de ce vrei sa renunti la protegé-ul tau, am vazut una azi parcata pe strada si m-am chiorat discret la ea....arata bestial !!!
Angela, salutare!
Voiam sa va mai intreb ceva....credeti ca daca pe site-ul lor am calculat o rata de 350 pe luna, sa zicem....la dealer pot obtine o reducere de 300$ pe luna ? Sau visez frumos ? Merci.
Stiti cat sunt TPS si TVQ la o masina de 16.200 $ ? Incredibiiiiiiil...TPS 1220 si TVQ 1400, aprox., deci in total numai taxele ar fi 2620, incredibiiiiil....nu pot da o spaga la dealer sa scap de taxele astea ?
... de curiozitate, presupunand ca o masina x se vinde de 10 ori, statul de 10 ori incaseaza taxele astea ? Curios...
columbiana spune:
Ira,
eu nu mi-as da masina draga de ea, dar troacalui barbatu'miu, adica neonul lui e pe duca (oricum a facut 100.000km, cumprata cu 2000 cad in 2003), si am stabilit ca ia el mazda pentru ca nu consuma mult,si imi cumpara mie altceva.
fetelor, ati fost careva la CAVALIA, este acum in Laval si am merge, dar nu stiu daca plodu'rezista nemiscat pe scaun, cit dureaza spectacolul si daca se merita.
.........
parpalak spune:
Pai mai Angela, instructorul doar n-o sa-mi spuna sa vin cu masina personala, ca asa cum imi mai ia banii si pe inchiriatul masinii? Iar aia cu picatul G2-ului am zis-o pe post de contra-exemplu . Da' plini de relatii tot sint instructorii astia (adica era ala al meu, pe vremea aia). Mi-a aranjat el examenele, de pe-o zi pe alta, unul in Oakville, doua in Scarborough si G-ul l-am luat in Aurora.. Eu n-am probleme cu condusul, cit cu examenele de condus. Am ramas cu sechele din Romania, unde, cind s-a asezat politistul linga mine, era sa fac un numar exagerat de mare de accidente... S-a dat bietul om jos din masina la jumatatea traseului, tremurind si alb ca varul.. .
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
khristin spune:
A propos de condus, cand am dat eu de carnet a fost acum fro 3 ani si am facut scoala cu un pakistanez, care-mi freca rau ridichea , dar am luat din prima . Mie una condusul din Ontario mi se pare foarte pasnic , fara prea multe surprize.
Fetelor, care ati fost in Mexic, spuneti-mi si mie cum e, planuim o vacanta acolo cat de curand in Cancun mai precis. Aveti idei despre ce ar trebui vizitat, ruinele Maya, altceva interesant? Merci si un weekend fain
Cristina
noi si poze mai noi
nelia spune:
Oau, dar cite cunoasteti despre masini! Ira, cel putin, m-a dat gata! Eu habar nu am, nu conduc, aleg masina dupa design. Mi-a placut si imi mai place inca Crysler Intrepid si sotul meu l-a luat si gata. Foarte eleganta, sigura, chiar te simti boier in ea, dar consuma de rupe. Este singura masina in care nu am rau de masina, merge atit de fin... ca o iubesc pur si simplu pentru asta. Si e si spatioasa! Pe locul doi la mine si primul la sot este Honda Civic. Am avut una sport, manuala din '92 si a fost super, numai ca era prea veche si pina la urma a clacat mititica. De fapt mie imi place Mercedesul, mai ales cel cu 5 usi... vise taica, vise!
Ghiciti unde am fost astazi? Nu aveti cum sa ghiciti, asa ca va spun eu. La scoala chinezeasca de simbata din colegiul Dawson. Agata vrea sa invete chineza, eu vreau sa fac Tai Chi... si ce am zis noi!?! Nu mai bine mergem direct la sursa? Asa ca am inscris-o (cu ajutorul unei prietene chinezoaice, singura cu care am putut sa comunic cu adevarat!) pe Agata la cursul de chineza (2 ore, timp in care fac de toate: conversatie, scris, lucru manual – chinezarii adica, desen etc.) si pe mine la Tai Chi. Vom incepe pe 2 septembrie... abia astept. Dupa chineza, mi-a zis Agata ca ea vrea sa invete spaniola si italiana. Ca sa nu mai spun ca un curs de tape dance pe care il va incepe tot in toamna e in cadrul unei scoli evreiesti! Poligloata o face mama, ca sa ma razbun! Asa ma „enerveaza“ copii astia, dom'le! Nu au trecut nici doua luni de cind a inceput gradinita franceza si deja poarta conversatii prin parcuri. Si ma-sa se chinuie de aproape patru ani si tot la genunchiul broastei e! Stiti unde sint scoli italienesti? Ma intereseaza scolile astea de simbata-duminica, unde merg copiii ca sa nu uite cine sint! Poate aveti cunostinte, vecini, prieteni italieni... ca noi nu avem pe nimeni. Sau spaniole...
Cu intilnirea cum ramine?
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
...ha!propos de chineza,
mai frate, astept cu mare nerabdare sa scoata si astia niscaiva firme de masini, sa rupa in doua piata asta de preturi nesimtit de mari.
De n-or lansa astia pe piata vreun xing-po xji de valoare maximala 1 mie coco cu transmisie automata si full echipata, sa-mi ziceti mie cutzu.
Nelia, si zi te faci bilingva prin reprezentanti, ai ? Cool bre, ...si vezi ca ai ceva telefonul defect ca te sun de 3 zile in gol si repondeur-ul e DC-dat.
Fetele montrealeze, daca ne ploua si maine, va dau 70 de idei de sorties cu BB-ii teroristi.
http://www.petitmonde.com/iDoc/Article.asp?id=28591
Va postez si versurile unui cantec pe care-l indragesc eu f mult...merge cu café si fursecuri, e de duminica dimineata :
Know it sounds funny
But I just can't stand the pain
Girl I'm leaving you tomorrow
Seems to me girl
You know I've done all I can
You see I begged, stole
And I borrowed
Ooh, that's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
That's why I'm easy
Why in the world
Would anybody put charms on me?
I've paid my dues to make it
Everybody wants me to be
What they want me to be
I'm not happy when I try to fake it!
No!
Ooh,that's why I'm easy
That's why I'm easy
I wanna be high, so high
I wanna be free to know
The things I do are right
I wanna be free
Just me, babe!
That's why I'm easy
That's why I'm easy
Because I'm easy
Easy like Sunday morning
Because I'm easy
Easy like Sunday morning
Llaura spune:
Ira, uite aici:
http://www.usatoday.com/money/autos/2004-06-01-chinacars_x.htm
Decat sa merg cu masina chinezeasca, mai bine imi iau Dacia Logan.
Cu asigurarea cum stati in Quebec, de obicei regula e ca masina in credit se asigura in full si e cam pricey.
Ira spune:
Pai acum pe janghina noastra platim asigurare cam 20 $ pe luna. Nu stiu sigur, ca noi ne-am impartit sarcinile in familie....el e cu facturile si io cu cheltuielile, discriminare masculina pe fata... . Cand s-o mari si Sofie cred ca-si ia omu' traista-n batz si se duceeeeeeeeeeeeeeeee 100 ani.
Banuiesc ca la Honda aia Fit 2007 care ma bantuie sa nu sara asigurarea de 100 pe luna, cam asa estimez eu, mai ales ca-i mica...
Cristinelu', io dac-as fi in locul vostru m-as duce in State, la Disneyland. Noroc ca nu sunt eu in locul vostru.
Laura, apai cand or scoate chinezii masina, d-aia-mi iau, ca io-s cheep. Numa' sa nu fie de unica folosinta...
Llaura spune:
quote:
Originally posted by Ira
Pai acum pe janghina noastra platim asigurare cam 20 $ pe luna. Nu stiu sigur, ca noi ne-am impartit sarcinile in familie....el e cu facturile si io cu cheltuielile, discriminare masculina pe fata... .
Ce discriminare, asta e situatia normala
Ira spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Ira, uite aici:
http://www.usatoday.com/money/autos/2004-06-01-chinacars_x.htm
Decat sa merg cu masina chinezeasca, mai bine imi iau Dacia Logan.
Just imagine....sa te duci la Dollarama sa-ti cumperi ultimul racnet de hatchback decapotabil...ai mai zice nu ?
Oricum, these days toate masinile is la fel...se platesc firma si fitzele.