Bebelusi de sept-oct 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
latrishia spune:
Irinaa mea cu digestia spanacului n a avut probleme, acum fiecare copil are particularitatile lui, a mea nu digera banana si se mai si constipa, morcovul la fel, daca e mai mult s a terminat, face kk in urlete.Si ma feresc sa i dau. O sa intru sa caut si eu linkul cu meniul bebelusilor sa vad ce mai papam si noi ca m am saturat eu sa i dau acelasi meniu zilnic.Mercic si pupi dulci!
Lori&Luanna
roxi23 spune:
LORI, SA INTELEG CA ESTI DIN SLOBCITY? Da, il cunosc pe CS, Aida imi este ft. cunoscut! Liceul practic l-am facut si in Aida! Ce vremuri...mmmm...
Da, intr-adevar orasul este ft. mic, iar sotul meu si gasca sunt destul de cunoscuti...

Poate chiar avem cunostinte comune, mai stii?
Ii poti da iaurt si simplu daca nu ii plac fructele. Cred ca nu are nimic daca pui peste fructele din borcanel si niste iaurt...vezi daca ii place. Al meu este mort dupa iaurt!
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
latrishia spune:
Da Roxi sunt din Slobcity :)) si liceul si eu tot in Aida l am facut...lol Ia zi mi de unde ti a venit ideea cu numele Darius. Ai cunoscut vreun baietel cu numele asta?
Iaurtul nu i place de nici o culoare asa se stramba de zici ca cine stie ce i dau, incerc sa combin sa vad ce iese.
Lori&Luanna
alinam spune:
Miflore 

pt treaba cu sotul ....da daca tot l-am laudat poate se face :), notasem eu ceva cu sotul sa raspund, probabil ca il laudai tu pe al meu si uite ce a iesit.
Am vazut ca intrebati de pasta de dinti, eu stiu ca prietenele mele folosesc nenedent cica e cea mai buna si merge inghitita, noi tot fara dinti asa ca mai asteptam :)
In alta ordine sa ma plang
imi e rau tare cu fierea asta a mea, ieri am papat un iaurt cu covrigei ai azi la fel si tot rau imi e .....a si iaurtul a fakut repede cunostinta cu wc-ul
adika de 48 de ore nu am bagat decat apa in mine, nu stiu de unde mai am lapte.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Roxi am aruncat si eu un oki pe site-ul ala. Arata foarte bine camerele de copii. AM vazut ca au si la Unirea ceva, ma duc sa casc gura si pe acolo (desi am asa eu o senzatie ca preturile o sa-mi taie cheful
).
latrishia si vladut a avut pb cu babana cand era mai mic si nu i-am dat pana la 8 luni. Acum papa cu iaurt mai mult de jumatate de banana odata si nu mai are nimic.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
a prestat copilul spanac cu ficatel. doamne, cum i-o placea asa ceva?!
am citit diverse pareri despre spanac, bla bla. ii dau treptat si putintel ca si cantitate. am pus la congelator pureul de spanac si o sa scot din cand in cand. sper ca e bine...
alinam, tare rau imi pare de tine si colecistul tau.
pana la urma cum a ramas, ca ziceai ca te operezi?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
b_irina_c spune:
Alinam ooffff... SPer sa poti papa ceva si tu si sa te simti mai bine
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Irina,mersi de raspuns.
.M-am lamurit,ma duc la piata.![]()
Kristinuta,felicitari pentru spanac!Tu de cand ii dai ficatel ca parca i-as da si eu lui Bianca ca nu prea-i place carnita.
Roxi,orezul il faci cu laptic praf?Parca as incerca si eu la masa de seara,ca in afara de iaurt,mamaliguta si cereale nu i-am mai dat nimic.
b_irina_c spune:
Maddy ma bag eu in seama. Eu ii fac orezul cu lapte praf. Dar mai intai las orezul la inmuiat ceva timp, ca daca il fierb in lapte asa tare mi se pare ca se face aiurea gustul laptelui de la atata fiert. Astept si eu alte retete.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
jul81 spune:
Buna fetelor!
Ma numesc Iulia si am 24 de ani, din Galati.Am o fetita pe nume DARIA-MARIA de 7 luni si o saptamana.Si noi avem dinti, deci intram sigur in clubul vostru!
Noroc cu o prietena care m-a ajutat sa deslusesc tainele acestui site ca parac eram nauca.Nu intelegeam nimic ce trebuie sa fac.
Si eu de-abia astept sa termin (daca ma lasa) de citit toate mesajele voastre si sa ne apucam de povestit.
IULIA SI DARIA 27.09.2005