Bebelusi de sept-oct 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jul81 spune:

Fetelor, in ce lista spuneati ca m-ati adaugat?
Ca in lista de inceput nu ne regasim!

IULIA SI DARIA 27.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

IRINA INTR-ADEVAR CAMERELE ARATA FT BINE SI SUNT SI DE CALITATE PENTRU CA SUNT IMPORTATE. nU STIU DACA AU IN uNIREA, CA EU AM FOST IN MALL-UL DE CARE TI-AM SPUS. pARCA MAGAZINUL E NOU... Ce mi-a placut mie este faptul ca o camera de bebel o poti transforma in una de tineret. Adica nu mai e necesar sa cumperi alt pat...etc. Nu stiu exact mecanismul, dar sunt tare ingenioase. Sio preturile nu sunt exagerat de mari. Eu am vazut un astfel de patut, cu masa de infasat , etc si era 4 milioane
si nu mi se pare prea mult. In mall-ul ala special pentru case saptamana asta au ca tematica mobilierul de bebelusi...io zic sa incerci acolo; dai un ban da' stii ca face.
ALINAM- iti doresc insanatosire grabnica; si eu stiu cum e sa te simti rau si totusi sa trebuiasca sa gasesti forte noi pentru ingrijirea bebelului...
LATRISHIA-de pe la 15 ani imi ziceam ca o sa am un baiat pe care o sa-l cheme Darius, pentru ca intr-o vara am fost cu gasca la mare si intr-un club era un animator pe care il chema Darius...arata ft bine si eu, ca o prostutza fara minte, cam salivamdupa el...bineinteles ca tipul nici nu m-a bagat in seama. In ceea ce priveste iaurtul sa stii ca nici bebelul meu nu papa orice. Insa am observat ca cel mai bun i se pare iaurtul campina sau cel facut de mine in casa! Incearca si tu mai multe marci, poate gasesti unul sa ii placa.Sau fa-i tu in casa

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jul81 spune:

In care lista sunt inscrisa?
Cea de inceput?
Eu sunt toata rau, de nu ma gasesc!

IULIA SI DARIA 27.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Jul81, esti in lista de pe pagina 1, la data de 29 septembrie. si de fapt fetita ta e pe 27 septembrie. E nascuta in aceeasi zi cu mine!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hai ca modif eu lista. Da' nu sunt eu de vina pt greseala ca am copiat de unde o adaugase Veve .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ezzzzact, Irina! Stim ca nu e vina ta!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmen .
Niciodata nu e vina mea , sotul stie asta cel mai bine .

Gata am corectat!

Am tulit-o acasa.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Iulia, bine ai venit !
Alina, sanatate multa !
Kristinutza, si pe mine ma incearca exact aceleasi sentimente cand ma uit acum la primele poze ale bebeului...si mie mi se parea cel mai cel, da acum ma distrez, mi se pare ca semana cu un mic tapir (asta din cauza nasului).
A venit tati acasa, iuhuhuhu, iar am liber, Fabiano nici nu vrea sa ma vada. Dashtept baiat am !
Ioana, te laudai cu poze noi...unde-s?

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetelor, de cand ati inceput sa dati ficatel la bebei?
Si de care, de pui?
Lamuriti-ma si pe mine ce si cum, pls.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu mai vrea sa manance nimik!!! I-am dat supita cu galuste si carnita. Nu a vrut. I-am dat legume, nu a vrut.
Acuma fac mamaliga, poate vrea sa pape acuma ceva. Asa probleme pun dintii astia?????!!!! Din biberon mananca laptele fara probleme, de ce nu vrea si legumele sa le manance asa????
Bine ati venit Jul !
Roxi si mie imi place foarte mult numele Darius, dar nu as fi putut sa il pun, ca am avut un ex... cu acest nume si sotul meu stie de el .

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput