Bebelusi de sept-oct 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

roxi, ce liceu ai facut?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

Codruta, nu dispera asa cand ies dintii......nici al meu n-a vrut papa. las' ca papa e cand le-o fi foame.
azi deja a papat ceva mai bine.
acum doarme de 30 min.

bun venit Jul!

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

CODRUTZA, AR FI FOST FAIN SA II PUI NUMELE dARIUS SI SOTUL SA AFLE DUPA ACEEA CA DE FAPT AI AVUT UN EX CU ACEST NUME
BIUMIL am facut matematica-fizica. De ce?

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ma refer la nume....Mihai Viteazu? nu sunt din Slobo...dar am o verisoara de acolo...cred ca e de o varsta cu tine, poate ati fost colege.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

CODRUTZA, AR FI FOST FAIN SA II PUI NUMELE dARIUS SI SOTUL SA AFLE DUPA ACEEA CA DE FAPT AI AVUT UN EX CU ACEST NUME Lasa ca ies si dintii astia si scapati de probleme.
BIUMIL am facut matematica-fizica. De ce?
CARMI eu i-am dat ficatel de 2 ori adica dupa 6 luni. dar mai astept cu ficatelul, prefer pieptul de pui.
KRISTINUTZA SI EU ZICEAM CA BEBEL ASA FRUMOS CA AL MEU NU S-A MAI NASCUT! sI CAND MA UIT ACUM LA CASETE ...IMI DAU SEAMA CE ZICEA LUMEA DIN JURUL MEU CAND MA AUZEA LAUDANDU-L...
Maddy eu il fierb in apa. In momentul in care s-a fiert si nu mai este apa il iau de pe foc si il amestec cu putin lapte, sau il las asa. Si ii pun fructe pasate in el. Poti sa-l faci asa cum ti-a spus irina, poti sa-l faci si cu lapte de vaca. ce are?
JUL81 bine ai venit!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Codruta, galustele le faci obisnuit, cu oul intreg. Nu-ti fie teama de o "scama" de albus, ca nu se "ineaca". La primul copil eram si eu stresata: fara zahar, fara sare, fara albus fara...fara.. noroc ca am o doctorita "normala" si mi-a zis ca astea-s exagerari. Un strop nu conteaza. Asa ca acum nu ma mai agit. Ieri a mancat cu pofta 2 danonino-gigantino de capsuni. Sincera sa fiu era prima oara cand punea gura pe asa ceva si cand l-am vazut ca dupa ce a lins prima cutie a inceput sa urle efectiv sa-i mai dau... nu prea imi venea bine. Dar n-a avut nimic. Oricum zahar e si in borcanele, cereale iar capsunile din danonino.... nu stiu daca au trecut pe acolo.

Pana la urma cine mai ramane in listuta fara dintiin afara de noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Credeam ca si tu esti concetateanca Bianca :))da Mihai Viteazu e liceul..de fapt mai nou e colegiu
Roxi eu te am intrebat de nume fiinca am si eu un nepotel Darius, sora mea a fost invatatoare la sc nr.1, si ma gandeam ca ii stii.Acum 9 ani cand s a nascut el era cam rar numele asta, si defapt nici nu stiam ca exista. Sora mea spera sa aibe o fetita pe care sa o cheme Daria si daca a fost baiat, am adaptat.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna ziua dragelor!

Multumim tuturor de aprecieri. Atatea laude n-am primit in viata noastra . Nici nu-i spun Filosofului ca sigur si-o ia in cap.

Ioana ti-am trimis si mail. Sunt dornica in continuare de covoras.

Bianca Cum se mai simte Milan?

Ce facem ne intalnim duminica in Herastrau? Si daca da...la cat?

Eu sunt in concediu si de unde ar trebui sa am timp liber mai mult, situatia sta exact invers. Dar mai intru, macar sa va citesc.

Sofia iti doresc un botez minunat maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

mama mi-a spus ca milumil 3 are un gust dulce super gretzos si o intelege pe maria de ce nu il mananca; mie imi vine sa vomit si de la milumil 1 asa ca nu m-am apropiat de 3; tot nebuna de mama i-a luat copilului bebelac da eu n-am incurajat deloc demersul; da in disperare de cauza cred ca o pun pe bona sa ii dea si din bebelac sa vedem daca e vreo imbunatatire de apetit

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Anya Luca in continuare nu are nici un dinte. Asa ca lista e deschisa.

Mergi la inceput