Bebelusi de sept-oct 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 11
BiuMil spune:
Simo, multumim de intrebare si multumim si celorlalte fete care ne-au urat sanatate. Milan e mai bine, e mai vioi, nasul nu mai e asa infundat, tuseste mai rar....sper sa ne facem bine curand... Luam in continuare tratamentul si facem si aerosoli de 3 ori pe zi.
Felicitari si voua pentru botez! si pentrubtinuta de gala
!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
Nici milan nu are nici un dinte...dar el e inca mic!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
roxi23 spune:
BIUMIL CUM O CHEAMA PE VARA TA?
LATRISHIA cum o cheama pe sora ta/
poate le cunosc!
TANGERINE eu am trecut bebelul pe bebelac, de la milumil. pentru ca nu ii placea.nu pt ca se da gratuit. de fapt nu am luat nicidata reteta...de lene...
Acum am terminat cu maSA lui Darius. a papat cam 50 g dovlecel cu 1 lingurita de carnita si pure de carto, morcov si verdeata.
Si Darius e fara dinti.
Mai sunt bebei care nu stau in fundulet nesprijiniti la 6luni si 3 saptamani??Darius sta vreo 2minute si apoi ba sze duce in fata pa in spate...
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
roxi23 spune:
SIMO super fracul! Chiar ca papusel!
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
karmenutza spune:
Roxi, daaaaa!! Nu stii ca eu sunt aia disperata ca e fata prea cuminte? Adica ne-miscacioasa? Si ca nu sta bine in fundulet? Si fetita Norinei si a Mifloricicii si parca mai sunt.
Dr. Alina, iar intrebare intrebatoare: la ca varsta se poate da zahar la bebei? Ca pe cutia de la Milupa de Cereale cu Biscuiti scrie de la 6 luni si are zahar. Sunt in ceata total...
Carmi, eu inca nu i-am dat ficatel. I-am dat piept de pui.
Catalina
almy spune:
Buna ziua.
Sunt la curent cam cu tot ce ati scris in ultimul timp, dar recunosc ca la scris sunt mai lenevici. Dar acum sunt la mama si am timp si sa citesc si sa scriu. Ce bine e cand mai sta si altcineva cu copilul. Iar eu acum am o scuza, ca marti m-a apucat harnicia si am facut curatenie si am alunecat cand spalam cada de am ajuns la urgente, sa-mi faca radiografie, sa vada daca nu am vreo coasta rupta. N-am decat contuzie, dar ma doare tare de tot, iar Eleni vrea numai in brate. Asa ca apelez la ajutoare...
Raportez un copil cam mofturos, mananca mai mult cu pacaleala, ii dau o jucarie in manuta, si cand vrea s-o duca la gura, hop si eu cu lingurita! La fructe face figuri mai mult decat la supa. Doar oul e preferatul ei, plange intre lingurite, sa-i dau mai repede. Noroc cu biberonul cu lingurita de la Farlin.
Fetelor, Eleni nu bea apa, ceai, etc. Cand cred eu ca ii este sete ii dau tzitzica, fiindca la biberon se stramba, doar cateva lingurite de apa plata accepta uneori. Cat lichid trebuie sa bea un copil de 7 luni? In afara de lapte.
Dintisori nu se vad inca, doar balute, dar nici alea exagerat. Dar agitata e, la greu.
Jul81 e prietena cu mine, noi am nascut la cateva ore diferenta, eu la ora 18, ea la 3 dimineata. Si am stat in boxe alaturate, asa ne-am si imprietenit.
Eu am inceput regimul dupa grupele sanguine, eu am grupa 0, trebuie sa zic adio la painica, biscuitei, etc. Cereale deloc. Si am slabit 2kg pana acum. Mai am 15, haha!
DR. ALINA, pot sa te intreb si eu ceva? Am citit ca s-a tot scris de wheezing. Eleni din primele zile scotea un fel de suierat din gat, eu credeam ca-i normal, ca mai auzisem si la alti bebelusi de acolo. Dar med de fam mi-a zis ca e stridor laringian, laringele fiind mai moale din cauza unei lipse de calciu congenitale si sa-i dau calciu pana ii trece. La frig facea foarte urat, ba chiar se sufoca. Asta e wheezingul? M-am cam speriat cand ai zis ca e si simptom de alergie la ceva. Fiindca nu i-a trecut chiar de tot, iar de cand i-am introdus branzica parca suiera mai des.
Inchei ca mi-au pasat copilul si nu ma mai lasa sa scriu.
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
karmenutza spune:
Roxi, Darius e nascut in aceeasi zi cu fii-miu, Victor! Hai ca eu abia acum percutez la date de nastere...
.
Catalina
Ioana75 spune:
Salutare fetelor
, si la multi ani pentru sarbatoritii de azi Alexandra Ioana, Maria, Luanna
! La amiaza am intrat un pic pe forum, si am raspund doar Ramonei, ca sa nu o pierdem de mushteriu la vizita de duminica
.
irina vecina, sacul subtire e "mostenit" de la alt bebe. Se pare ca sint singura discriminata de Medicover, o sa-i dau in judecata
. Miruna scrisneste des din dinti. Te asteapta un nou covoras de izopren la mine acasa
.
Simo, si pe tine te asteapta un covoras de izopren la mine acasa
. Daca il mai vrei si pe al 2-lea (ca irina
) sa nu eziti sa-mi spui, nu e nici un deranj.
kid, frumoase poze
. Si la noi se maninca telefoane si trelecomenzi - dar eu ma bucur: cum miriie un pic, ii dau telefonul si gataaaaa, a tacut
.
Viorel, sotul Dianei, americanca
, multumim frumos pentru noutati!
Tonnia, multumesc! Si sa le stapiniti sanatosi, ca sint asa frumoaseee
.
Carmi, eu dau ficatel mirunei - de pui. Vin si pozele noi - in seara asta le pun cu cele pe vladut, ca le asteapta prea multa lume
.
Bun venit noilor mamici
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
A mancat mamaliguta cu branza si smantana si i-am ras si niste cas Moeciu (de Napolact). A mancat pana la urma, dar nu tot. Atata s-a marait ca i-am dat 2.5 ml Nurofen si am si sunat-o pe dr. sa o intreb inainte. A zis sa mai astept totusi cu albusul, sa fierb bine grisul si sa ii dau asa in supica galutele.
Almy si eu am grupa 0. Am citit si eu ce ar fi indicat sa mananc la grupa mea. Asta ar insemna sa nu mai mananc ce-mi place, iar asta eu nu pot accepta. Asa ca eu mananc: paste, cartofi prajiti si cereale (dimineata....mmmmmhhh)
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
diplodocus spune:
fetelor, vin si eu repede la raport( am stat mult sa citesc tot, asa ca am mai putin timp pt scris)
Raportez un Luca-Mihnea caruia ii dau lacrimile cind se screme si care azi a facut in Pampers niste bilute tari-tari...Dar tot e bine ca le-a eliminat fara supozitor...cred ca-si revine, incet-incet
Vaccinul d 6 luni l-a aminat medicul pina la 7 luni( cica nu au primit de nu stiu unde vaccinul)_ Nu e grav daca-l amina atit???Ce stiti voi?Si parca am inteles ca-l da deodata cu cel de 7 luni...La fel, oare e bine???
Pupici,mai vin
IOANA si Luca-Mihnea