Bebelusi de sept-oct 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Codruta, zi-mi si mie te rog unde gasesc dieta dupa grupa sanguina! Stiu ca era undeva pe forum dar nu am mai gasit-o. La momentul respectiv nu i-am dat atentie. Te rooog!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

KARMENTZA DIETE GASESTI LA FEMINA INTIM CATE VREI

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

KARMENUTA, uite aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66989&whichpage=2
http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimentatie.php
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2073&page_nr=1
Si cartea scrisa de Dr. Peter J D'Adamo, "Dieta adecvata celor 4 grupe sanguine"

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

am pus poze noi pe site....de vizionat in special "poze noi" si luna a 6-a!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bianca Este adorabil Milan! Unul dintre cei mai dulci copii pe care i-am vazut vreodata Iar poza in care intindeti rufe amandoi este de reviste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

BIANCA nu reusesc sa gasesc pozele cu Milan...ca-s batuta in cap.... Tu l-ai scos afara cat a fost bolnavior? Ca-s curioasa!
Nu e nimeni in zona? Bu-hu-hu!
Intrebam la un moment dat unde as putea gasi necesarul zilnic de vitamine, minerale, glucide, lipide etc. pentru bebelusi de 7 luni. Repet intrebarea.Aveti idee cumva?

Sa ma laud si eu cu Darius:
-progreseaza la statul in fund singurel; in schimb nu are stare, este continuu in priza, se rostogoleste, tzopaie, se chinuie sa se ridice singurel tragand de tot ce prinde;
- daca ii spun"Darius iubeste-o pe mami" ma prinde cu mainile de fata, deschide gura si ma umple de saliva;
-ii spun"da sa pupe mami manutza" si intinde mana si trebuie sa il pup pana se pictiseste el;
-devine pe zi ce trece tot mai rasfatat; vrea tot timpul in brate si, daca il las sa planga , tipa pana nu mai poate respira;
daca nu ii dau telecomanda sau daca o iau din mana aceeasi poveste- plange la greu.
hai ca l-am laudat destul

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am vazut pozici frumoase cu puiutiiAlexandra,Milan,Vladut si Miruna toti frumosii de iti imple inima de bucurie cind ii vezi cum cresc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

roxi, pozele sunt la semnatura...unde scrie "bb Milan". nu l-am mai scos afara de vinerea trecuta...cand mai bine nu il scoteam pt ca banuiesc ca atunci s-a agravat!el este "racit" de duminica trecuta!

merci Simo si Nanadana de laude!!

codruta, merci de raspunsul cu ananasul.

noapte buna!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflori sanatate tie si ne bucuram ca Ana este bine ,ii facem o mie de pupicuri
Tonnia Hildifelicitari pt dintisorii la puiuti
Jul 81 bun venit
Flavia urata este DA ,imi pare rau pt Alexandra,la noi vad ca isi face efectul crema de galbenele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo eu sunt pentru intalneala in parc. Si imi convine 2 duminica asa cum ati fost voi si datile trecute (fara mine ).

Ioana am vazut pozele si am mai traas o burta de ras cu sotul. Daca se merge in parc ne vedem duminica. Sambata ai deja musafiri .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput