Bebelusi de sept-oct 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
diplodocus spune:
Noapte buna, fetelor!
Nu mai am putere sa scriu acum, dar ma revansez miine cu povesti
(sper)
Pup dulce toti bebicii
IOANA si Luca-Mihnea
Ioana75 spune:
dana frantuzoaica, multumim
.
irina, ce-ai vrut sa spui cu faptul ca am deja musafiri simbata?
Ramona cu Maria s-au anuntat ca vin in vizita duminica la ora 11.
Fetelor, am reusit sa pun poze cu Miruna si Vladut. Am fost in Selgros si, pentru un pachet jumbo de pampersi, am primit cadou un pachet de servetele pampers cu levantica. Cica sint noi, acum le fac promo
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ioana am gresit ziua
. Eu de obicei programez "nebunii" sambata si din cauza asta. Inca nu m-am invitat la tine
, dar nu e timpul pierdut. Oricum acum e randul vostru sa veniti la noi
.
Acu' chiar ma duc la culcare!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
OK irina
.
Prima oara in atitea luni de zile ma prinde si pe mine ora 12 treaza, si ringul e gol, nu danseaza nimeni
. Miine ma duc la o impachetare si la o electrostimulare - sper sa supravietuiesc
. Bineinteles am chemat bona la munca - mare noroc am ca e disponibila in fiecare simbata cit e sotul plecat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanadana spune:
imi este somn dar nu pot sa dorm 
Sofia pe unde esti? ,am citit eu bine aveti botezul maine,daca da iti uram sa fie totul bine 
Irina noapte buna ,poate cine stie mai esti pe unda 
poze
Anya20 spune:
Am vazut ca intrebati de zahar la bbi (Carmen, parca tu).Poti sa-i dai cand vrei zahar (teoretic, noi la varsta lor mancam gluten, zahar, albus, peste si mai stiu eu ce minunatii) si poate nu i se intampla nimic. Insa daca vei constata ca are dintii plini de carii mai tarziu, ca devine dependenta de dulciuri (pentru ca zaharul da "dependenta", adica dulciurile, in general), s-ar putea sa regreti ca ai fi putut sa nu-i dai. Asa ca ...tu decizi. Mai ales ca sunt destule alternative, iar Catalinei nu-i trebuie deocamdata glucide in exces. E drept ca multe produse pentru bblusi contin zahar, pentru ca este mult mai comod pentru producatori. Este mai costisitor sa fabrici produse pentru bebelusi pe baza de inlocuitori ai zaharului.
Aceasta este parerea mea si a unor colegi pediatri la fel de "anormali" ca si mine
. Asa ca fiecare face cum crede.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Carmi spune:
Wowwww, cum stau in picioruse Miruna si Vladut !
Felicitari, foarte frumoase pozele.
Bianca, poza in care Žintindeti rufeŽ e bestiala, de revista as spune.
Bb doarme, asa ca ma duc si eu la nani...noapte buna la cine mai e pe aici.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Anya20 spune:
Almy - stridorul laringian se deosebeste de wheezing prin multe caracteristici, insa cel mai evident este faptul ca primul apare in inspir, iar celalalt in expir. Nu au nici o legatura unul cu altul. Wheezingul nu este un "semn" de alergie. Pentru detalii, trimite-mi un pm
Carmen - ai pm
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)