Bebelusi de sept-oct 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

buna seara fetelorAm mai vazut azi cativa copii frumosi: Miruna, Alexandra, Matei(Locca), andrei(Nadina). Nu am apucat sa ma uit pe foarte multe poze, insa recuperez eu. Anya, nici Sarah nu are dinte la 7 luni; despre diversificare ce sa zic...eu ma iau dupa doctorita mea "anormala" datorita careia inca mai alaptez...Sotu' imi zice acu' ca el nu mai suporta felul in care cresc copilul si maine dimineata vrea s-o trecem pe fetita pe omleta(stie el o reteta traditionala din Moldova), iar la pranz cica face cinste un "crispy strips" de la kfc. Miflore, pupici de la noi.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simo - am admirat si eu pozele de la botez. Luca este un frumos; si tu la fel. Mi-a placut mult poza cu mami.

Sofia - deci se crestineaza Nuka. Bravo! Va tinem pumnii sa petreceti frumos.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

O singura trezire, la 4! Dar eu n-am mai adormit.

BiuMil, e super misto Milan, dar nu vad poza cu rufele.

Miruna si Vladut sunt frumosi tare, in plus parca si seamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata!
Tonnia, ti-am mai zis, vezi sa nu te inveti asa...o singura trezire...

Catalina

Mergi la inceput

Zarurile au fost aruncate, m-am invatat deja!
Ce mai face frumoasa miscacioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Miscacioasa ne-miscacioasa acuma s-a trezit, deci dupa mine. S-a jucat vreun sfert de ora in patut si acum isi cere drepturile. Vezi, asa se trezesc unii copii. La ora 4 "nici iarba nu creste". Incet, incet, ai sa ajungi si tu la orele astea, esti pe drumul cel bun, zic eu.

Catalina

Mergi la inceput

Haha, faci misto! Bineeeeee...

Intrebare: de la ce varsta au intins copiii vostri mainile sa fie luati in brate, fara echivoc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata

tonnia, Milan a intins mainile pt brate pe la 5 luni jumate spre 6. intre timp insa nu mai inseamna doar brate ci si sa ne jucam cu el...un fel de "vino"!

roxi...am procesat toata noaptea si acu spun ca in caz ca nu gasesti pozele pe site, pe coloana din dreapta scrie "album foto". acolo sunt

vizionat si eu pe Miruna si Vladut, sunt siper simpatici...si ce bine se inteleg ei doi!!! ioana, de unde ai luat cos de jucarii in forma de floare?

intreb si eu: voi cu ce va mai inveliti copilasii? paturici? sau ati trecut la ceva mai lejer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput