Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

cata, sa-l vezi pe al lui toanca, ca si el tot din "categoria grea" e!!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

O fi, dar tot Dariuta e fruntasa...noi suntem chiar silfide! Ies afara..Pupici!

mamicuta de ciresica - Mai 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Janina Ti-am dat mail, iar acum ma pregatesc sa te bag pe mess, ca esti de maaare ajutor.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare fetele!
Ieri am vorbit cu Ralu la telefon! Mi s-a facut o mila de ANASTASIA cand am auzit de perfuzii....plus ca si Ralu e racita!
Dupa ce ma plangeam ca al meu copil nu vrea mancare ieri a ras pe la 18.30 80 de ml de cereale cu Nan facute mai grosute, ca piureul. Ma socat....dupa ce in prima faza nu voia deloc! O sa radeti dar a papat asa de bine dupa ce i-am schimbat lingurita, ca ii dadeam cu o lingurita de la Primii Pasi cam ingusta si adanca (chiar m-a intrebat Cristi cum poate baiatul papa cu ea dar i-am zis ca ce stie el) si ieri i-am dat cu o lingurita meetalica. patratoasa si aproape plata! A ras bolul, m-am si speriat, ca ar mai fi mancat dar imi era sa nu-i fie rau!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Alina si Maraki, nu cred ca Razvan va fi printre primii bebei cu dintisori, ca e relaxat...so far. Adica isi molfaie mainile toata ziua si daca ii bag degetul in gurita ma musca de imi dau lacrimile, si mai raman si urmele de la gingiute pe deget, dar deocamdata e ok.....Poate ma mosteneste, ca mie mi-au iesit tarziu de tot primii dinti, pe la 10 luni, iar ai mei (care erau in concediu si iesisera la restaurant, pe mine ma pasasera la bunica-mea si statea cu mine la hotel) s-au socat foarte tare cand a aparut bunica-mea la restaurant pe la 10 noaptea cu mine in brate si urland de mama focului. Nu se gandeau ca de la dinti. Chiar o intrebam pe mama, zilele trecute, cum de nu i s-a parut suspect faptul ca pana la 10 luni eu nu aveam urma de dinte. A siz ca daca am fost prematura, se gandea ca toate vor veni mai tarziu (am mers abia la un an si 2 luni)

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anymony Ti-am vazut pitica. E o dulce!!!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

anasebe, multumim...hai ca nici cu al tau nu mi-e rusine...
anymony si ioana

Mergi la inceput

De cazut parul si mie imi cade la greu...mai am de un dus scurt....cica e normal, de la 3 pana la 9 luni dupa nastere sa cada, pana se regleaza echilibrul hormonal!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

De cazut parul si mie imi cade la greu...mai am de un dus scurt....cica e normal, de la 3 pana la 9 luni dupa nastere sa cada, pana se regleaza echilibrul hormonal!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-am intors din oras, cu o pereche de blugi pt. mine. deseara imi ajunge si Pentaximul, asa ca mai decartez 2 mil.
Anymony e vina mea, scuze.l rectific imediat.
Ai o dulceata de fetita.
Ioana pana la 9 luni cade parul??????

unde sunt pozele cu Matei a lui Toanca????

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput