Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
T_Ioana spune:
Imi cer scuze pt dublarea mesajului!
Da Giova, asa am citit, ca incepe pe la 3 luni si pana la 9 luni tot cade. Doar asa se si spune, ca iti trebuie 9 luni dupa nastere sa fii femeie asa cum iti ia noua luni sa fii mama, nu?!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anabordea spune:
Ei, hai nu va speriati cu parul! Eu zic ca depinde de mai multi factori, daca alaptezi sau nu, daca ai un bebe dificil care plange noaptea, daca nu mananci sanatos (iar daca alaptezi sa iei vitamine ca supliment) si nu in ultimul rand depinde de tine ca om...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
anasebe spune:
Giova Ai si tu dreptate: Unde sunt pozele lui Toanca???????
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Janina Merge linkul? Pt. ca eu inca nu am reusit sa intru. Chiar asa de mare e coada?
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Hello tuturor, abia acum am reusit sa vad ce ati scris si sa ma uit si la poze.
Mirela Dani e un scumpic, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si cumintel.
Cata ma bucur ca Bia este bine, e ca un ingeas cu volanele acelea
Ioana ma bucur ca sunteti asa de mancaciosi.
Eu sunt un pic necajita, doctorita a zis ca Alain are ceva probleme la stern, e usor infundat si s-ar putea sa ne faca probleme pe viitor. Am sesizat asta imediat dupa nastere dar ce sa facem o sa-l punem la innot cat se poate de repede si sport si sa vedem.... sa speram ca nu vor fi complicatii. o sa ma mai uit pe internet ca nici nu stiu f multe in legatura cu asta, cu atatea pareri..fiecare medic ale opinia lui. Ma confrunt cu asta de fiecare data, socrii mei sunt medici, sotul meu e medic.... sa nu fie un pic racit Alain ca fiecare are o opinie.
Acum doarme mititelul iar eu continui pregatirile, o sa pun poze cu hainutele lui, inca nu m-am decis cu ce sa-l imbrac dupa botez. Sper sa pot intra si mai tarziu, pupicei la toate.
Silvi si bebe Alain
Ana_m spune:
salutare gagicile,
Anymony, bine ai venit !!
Giova, intrebare pt tine : scriai ca il pui pe Marco in scaun, se poate pune deja in scaunul de bebei ? Tu cand ai inceput sa il pui ? Mie a zis o cunostiinta ca imi da scaunul ei , e de la CHicco , cu 6 pozitii , dar ma gandeam ca poate e prea devreme sa o pun. Dessi daca are 6 pozitii ma gandesc ca existe o pozitie si mai pe spate .
Andioro , au iesit super buni ardeii. A bagat barbatu-miu vreo 3 bucati ( si inchipuieti ca erau din aia mari ). Mai am o portie , pofteste pe la noi ca iti dam cu placere . Si pana se reface putin soacra ta , nu ai vreo prietena cu care sa il lasi pe bebe ? Chiar ca ar fii pacat acum , dupa ce te-ai chinuit atata !!! Dar sunt curioasa, cum face bebele de stii ca vrea sa fie dezbracat ?
Pup toate fetele, ma duc sa dau cu mopul prin casa, ca azi iar ne-am plimbarit de dimineata .
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
utocatalina spune:
Venit de afara...mindra papt 165...victorie!Fug sa caut bigudiurile ca habar nu am unde le-am pus...Vazut pe Ioana Anymony..dragutica foc pustoaica..
Ioana daca ne cade parul pina la 9 luni de la nastere eu sigur ramin CHEALA in ritmul asta!
mamicuta de ciresica - Mai 2006
Ciresica Bianca
monica70 spune:
Ceau fetele!
Ca sa fie tacamul complet ,mi-a venit rezultatul la radiografie si am pneumonie interstitiala! Cica e o forma usoara dar trebuie sa iau cel putin 5 zile antibiotic! Si eu tocmai l-am intrerupt ieri,asa c-o iau de la capat! Mai groaza mie ca am citit ca ssta e grava la bebelusi si acum ma iau de cap la orice simptom,de al Dianei,ca de exemplu azi a plans la greu,nu prea a mancat si a si vomitat si dupa putinul mancat! Sa fie oare de la laptele praf? E posibil? Si plange ca la colici,ca nici nu mai stiu ce e...colicii,dintii...? Si acum mai am si gandul cu pneumonia asta pe cap Ca am citit la simptome iritabilitate,inapetenta ,voma
Ca nici sucuri nu i-a mai dat mami nici ieri,nici azi sa zici ca are de la ele ceva!
Si ieri a consultat-o pediatra si a zis ca e ok,daca o sun acum n-o sa zica ca sunt nebuna?
Sa vad cand se trezeste daca mananca,plus ca zilele astea o sa-i dau doar san,ca sunt acasa.Si i-am luat si Calgel pentru dinti.
Nici cu mai tin minte ce ati scris,ca v-am citit la birou pe fuga...
deocamdata!
MONI care DIANA (01.01.2006)
J G spune:
Anasebe s-ar putea, desi deocamdata numai Ioana s-a mai bagat - dar eu nu am tzeava mare ca sunt la o retea amarata de cartier... sorry.
J si Carla (05.02.2006)
monica70 spune:
SILVI cauta si tu pe net,ca poate patesti ca mine....ca mi-am gasit ca am simptome de ... gripa aviara
ANYMONY bine ai venit printre noi!
Si la multi ani pentru RAISA IOANA si BIANCA IOANA!
MONI care DIANA (01.01.2006)