Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Toanca, mai precis sotul ei, mi-a trimis prin mail niste poze, ca acasa nu au net...Oricum, in curand, cred ca luna viitoare se va intoarce la serviciu si va intra chiar ea aici. Daca vreti adaug eu la sfarsit o poza in albumul meu ca sa il vedeti pe Matei.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, daca ai modificat ceva in alimentatie se poate sa apara din nou colici, dai sab Simplex sau bonisan, eu icep sa combin milumil 1 cu 2 si ii dau preventiv si Bonisan
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anabordea vrem poza cu Matei. sa ne anunti cand o pui.
Moni ai grija de tine, numai asta mai lipsea. Sigur de la formula plange Di. asa face si marco, prea i-am dat dintr-o data milumil2, fara nici o trecere. mama denaturata ce sunt.si uite asa-mi face baietul colici, again.
Eu ii dau suculete in continuare si asa de bine si-a reglat scaunul, face in fiecare zi.
Ana_m scaunul meu are 3 pozitii. una culcat de tot, una putin ridicata si una in fundic. eu il tin pe cea din mijloc. e aceeasi pozitie ca la bouncer sau in scaunul auto. asa ca nu e problema. dar nu-l tin mult. poate 10 min. sau cand ii dau suculetul. mai mult sta intins.

Fetele am descarcat nu stiu ce naiba de 3 melodii cu Mozart si alte cateva. si sa vedeti faza: le pun sa le ascult si-mi adoarme cupilul
Toata ziua il voi seda cu asa ceva.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

fetelor, voi cind ati inceput sa-i dati bebeului suplimentare ce cantitate ii dadeati la o masa...? si cite mese pe zi...a mea are aproape 3 luni...si mi se pare ca deja nu se mai satura...ca nu pre a aluat in greutate in ultimele 3 zile...
anymony si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Am adaugat-o deja!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

E un scump si un dulce matei.
abia astept sa apara Toanca, ca mi-e dor de ea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

A papat la 15.30 o jumatate de borcanel (din ala mic, de 125 gr) cu porumb, curcan si piure de cartofi de la Hipp....sa vedeti ce fite, si strambaturi parca ii dadeam kk....pana la urma nu a mai plans si oricum a papat mai mult fortat, dar a papat. Si mie mi se parea asa de bun,mmm!
Restul il papa maine!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ma duc sa-i dau cerealele cu lapte....sunt curioasa daca papa la fel de bine caieri....mie mi se par bune si sunt de la Ulker, cred ca daca erau Nestle sau Milupa i le mancam eu....doar din astea am gasit pentru bebei de 4 luni, care sa nu contina gluten!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Am recitit mesajul anterior si am vazut ce tampenie se intelegea.....deci: cerealele sa nu contina gluten, nu bebeii

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele
Veniram si noi de la plimbare.
Pai voi ziceti de cazut parul pana la 9 luni? Pai si io raman cheala, nu numai Cata!
Moni, off, imi pare rau de pneumonia aia, sper sa te faci repede bine! Stai tu linistita ca nu o ia Di asa de usor! Si husbandu' meu a fost racit si nu a avut bebe nimic, si io am fost racita si bebe tot nu a avut nimic. Stai tu linistita ca bebeii astia de secol 21 sunt super rezistenti.
Janina, vreau si io! Nu pot sa intru pe messenger, nu stiu ce naiba are de nu se conecteaza.
Nici nu stiu ce mai voiam sa zic, da' intru io mai tarziu.
Voi ati inceput sa le cititi la bebei? Ca io ii arat poze si ii citesc carti (in limba engleza) cu poze multe, cred ca am innebunit de tot. A zis sotu' ca daca incep si cu franceza imi arunca toate cartile in franceza, ca cica sa las copilu' in pace, ca il ametesc de tot cu doua limbi straine.
Azi i-am luat o carticica de aia cu animalute, gen cub.
Abia astept sa i-o arat. Si mi-am luat si pentru sufletelul meu o carte de Ileana Vulpescu

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput