Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, gagici.
Noi suntem tot in spital si strumfita e in continuare pe perfuzii de hidratare. De papat papa foarte putin, dar ce e important e ca papa de buna voie pentru ca in ultima luna cel putin a papt doar in somn, deci fortata. Prima urocultura i-a iesit negativa si urmeaza sa ii mai faca doua...sa mor io daca mai inteleg ceva. Proba luata de mine acum o saptamana a iesit pozitiva si am zis ca am gasi in sfarsit cauza. Dar ceva tot nu e in regula, are scaunele diareice, cu mucus si azi dimi' a vomat (desi numai lichid ca nu papase nimic) si acum asteptam rezultatele la toate analizele sa vedem ce facem mai departe. Cum va zicea Ioana, eu inca sunt racita si ma doare gatul rau, dar nici nu am avut grija de mine si nu am luat nimic de grija bebitei.
Anda, eu nu am inceput sa ii citesc, dar ii cant la greu si cutiutele muzicale merg nonstop. De exemplu ieri a fost foarte agitata si nu a drmit deloc toata ziua, iar azi de cum i-am pus muzica ei s-a linisitit si doarme dusa.
Ioana, ma bucur ca a papat ZAmbiliciul mai bine, Doamne ajuta sa il tina.
Va pupim, noi suntem oricum prin zona si citesc tot, dar cateodata parca nu am ce spune si nu vreau sa va amarasc si pe voi.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai Anda deci si cu Ileana Vulpescu ne potrivim! E preferata mea dintre scriitoarele romance! Ce carte ai luat?

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

RALU acuma nu pleci de acolo pana nu gasiti cauza! Si ai grija si de tine ca uite eu unde am ajuns!
Si eu am calmat-o pe Diana tot cu muzica,a dormit vreo 2 h si acum am evacuat-o la plimbare,poate mai trage si afara un pui de somn. De mancat a mancat dar pe bune ca face ca la colici,cum mananca...cum plange! Si a mai dat afara de cateva ori pana ma imbracat-o,intinsa pe spate,toata se uda pana pe par!
Mi-a zis mami ca azi i-a dat f.putin piure de cartofi si a tras niste strambaturi...n-a mai gustat sarat pana acum.Si la banana s-a strambat,dar a papat putin.
Eu nu stiu ce are net-ul ca nu merge internet explorer,abia am intrat.Si nu pot vedea poze. Doar pe IOANA CATALINA am vazut-o mai devreme.E dulce foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Asa-i, Moni, nu plecam pana nu aflam care-i treaba. Cat despre raceala nu prea am ce face aici ca mi-e cam teama sa le zic la astia ca nu ma simt bine pentru ca ma trimit acasa si eu nu las fata singura. sa ma vedeti cum tusesc in perna sa nu ma auda .
Sanatate multa, tu vezi de tine si nu te mai lasa.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

RALU iti tin pumnii sa gasiti odata cauza! Ca ai tras destul,dar culmea ca Anastasia e tot mai grasutza decat Diana,in ciuda grevei! O fi de la formula...
Eu am inceput acum vreo trei sapatamani cu usturime in gat si am ajuns la ... pneumonie Ca mi-au trebuit tratamente naturiste,mai bine mergeam sa-mi fac radiografie la timp,ca m-au trimis de la spital dupa ce am nascut,cica sa ma duc in max 10 zile sa fac... Si eu pauza... Macar asa stiam daca e treaba veche sau e dea acum de la viroza netratata!

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa vad ceva poze!
...Pe Matei (alt bebe grasun si frumos!),Tiberiu (faina scaunul si salteaua!)si Marcolino (mi-a placut poza cu kinderii ) la botezuri,Razvan al Ioanei (mister DC) si pe ...miss-a Bia care in "proba" e super super mortala Si noi avem doua jucarii din alea dar nu-i plac deloc deocamdata!
Vazut poze si cu smecherul ALAIN si jucausul ALEXANDRE!
Si eu i-am cumparat deja demult Dianei carticele de carton cu animale ,dar nu i le pot da ca se loveste sau zgarie cu ele.In schimb brambureste pe reviste (gen Metro,Selgros - de sacrificiu) intr-o veselie! Si ii plac mai mult decat zdranganelele! La capitolul citit printesei n-am ajuns inca.... Dar poate o invat italiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI ioana ,filip si carla,SA FITI CUMINTI SI SANATOSI SI SA SE BUCURE PARINTII DE VOI!!!
MONI,ai grija de tine si sa te faci repede bine.asta-ti lipsea acum...dar nu cred ca o sa ia dia,ca e rezistenta
RALI,nici nu-mi imaginez prin ce treceti acum,sa va dea Dumnezeu putere sa treceti si peste asta si mai ales sa se descopere cauza si sa se faca bebelina bine
MARAKI,dani mananca cam juma' de borcan de 130gr si a inceput sa manance ca 180ml la o masa.tatza azi nu prea a vrut..
eu iar am fost azi zombi ca nu aa dormit azinoapte.dimineata nu stiam pe ce planeta sunt,nici nu vedeam bine azi sa pun medicamenetel,iar cand am venit nu ma puteam concentra sa inteleg in ce statie de metrou sunt.in plus dimineata am uitat cheia de la vestiar acasa si nu aveam uniforma.JALNIC,NICI NU MA MIR CA-MI PICA PARUL SI DESI BAG O TONA DE DULCIURI IN MINE SLABESC.ACUM BAG LA GREU CIOCO NEAGRA,CAFEA SI ALTE DROGURI.nu mai zic ce sufar cu fisura anala.cand vin acasa nu ma indur sa ma culc ,ca sa mai stau cu dani,sau mai fac trebi...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ralu, multa sanatate bebelinei dar si tie, ia si tu un paracetamol, sau un fervex sa te mai intremezi ca sa poti lupta pt bb. Mirela ai grija cu fisura aia, da cu niste galbenele sau niste unguent Proctoglyvenol. In ceea ce priveste excesul de excitante, vezi ca vei avea o stare de oboseala si nervozitate mult mai accentuate, bea mai repede un ceai, ceva.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

Mergi la inceput

CATA,petrecere frumoasa maine,si sa fie bia cuminte si sa nu verse!
ANDIAROO,SI EU M-AM OBISNUIT CU REFLUXUL,ATA ETE..si ai topit biberoanele si pompa...
PISOI,lui mark si sa nula sot,ca el vrea camera,dar vrea cea mai perfecta
NICO,pe unde umblii,ce mei face daria mica?
MARCH,ce mai zici,nimic noutati?
DENISA,MAI AI un pic si pleci...nu mai vb cu noi?
BEE,chiar iti taie netul?rau sa stii..anei
GIOVA,faine poze la botez si bebe frumos,iar tu arati tare slaba
IOANA,papa bine razvanel,nu are colici de la porumb si cartofi?
IRINA,ce mai face mama de gogosar?si lipsesti cam mult
ANASEBE,ANABORDEA,ALINA,FLORININI,BOMBO,URSOAICA,CRISU,ANAM,ASTERY,TEOLINDA SI PE CINE AM MAI OMIS(SCUZE)
eu sunt tare amarata ca dintele care mi l-am lucrat in romania sta sa cada,e crapat exact pe din doua si e dintele exact din fata.

Mergi la inceput

ANABORDEA,nu-ti spun cu cate unguente am dat si naturiste si medicamentoase.

Mergi la inceput