Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

fetelor am uitat sa zic..daca miercuri aveam 7 kg in cap ieri aveam 7100...deci 100 gr luate intr-o zi din cereale, cu toate varsaturile ei...culmea acum a papat 175 cu cereale si daca o tinem asa,maine o sa avem 7200!

mamicuta de ciresica - Mai 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI PENTRU BIANCA, RAISA, IOANA, FILIP SI CARLA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI!
Ieri n-am avut net, ca sotzul (cum tot sta pe acasa) s-a gandit sa-i updateze computerul nepoatei sale si a iesit un mare vax, in sensul ca i l-a stricat, asa ca am asteptat pana seara cand a venit un prieten sa il refaca...am stat pe tusa si cand deschid compul, iar ati sarit un capitol!
Am fost la pediatra ieri, vai ce misto...totul e in regula cu copilul, adik greutate ma refer, a cantarit-o si a iesit mai mult ca la noi, adik 4690 gr, cam cu 100 gr, dar la noi conteaza! Cu altele mai putin, sunt oasele capului moi si fontanela putin deschisa, asta inseamna ca trecem la 4 pic de Vigantol pe zi, plus 10 zile de Ca pe luna si asta timp de 3 luni! Mi-a dat sa-i fac analizele, calcemie, fosfatemie, sideremie (asta pt rahitism), heloleucograma etc, ca ma apuca durerea de cap deja! Am sunat la o clinica, cik doar din vena, i-am trimis unde stiu eu mai bine si am vb cu pediatra de la spital sa vin luni acolo ca ii iau din degetzel, pai ce am cazut in cap sa o intep in vena?? Cu papa tot asa, max 600 ml pe zi, nu te plange Cata, as vrea eu sa pape 700! Si intr-adevar, stiam si eu ca 37,5 nu e temp, la a mea daca depasea 37 ii scoteam caciulitza din cap si imediat scadea la 36,5, deci poate fi si de la caldura.
Am vazut pozele Biei, e o dulceatza de fetitza si arata f. bine, iti tine capshorul super, lasa ca e doar o faza chestia cu papatul si o sa treaca si asta.
Giova, am apucat sa vad si restul pozelor, era dragutza bisericutza, asa intima, imi plac mai mult ca bisericile mari. Ai aratat f. bine, nu stiu de ce te plangi, pai eu as fi fericita sa dau jos atatea kg si sa arat ca tine. Iar Marco...o scumpete de baietzel, poti sa fii mandra!
Ralu...ce sa zic, imi pare f. rau de fetitza, ma gandesc daca si a mea era in aceeasi situatie, cred ca plangeam non-stop langa ea, chiar daca stiam ca e spre binele ei tot ma durea sa o vad cu acele in vena! Ofof, ca ei sunt atat de mici si nu stiu ce li se intampla...saracutza de ea! Sa mai intri ca sa ne tii la curent cu tratamentul micutzei! Ieri a fost ziua ta...cu intarziere iti spun LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI NOROC MULT SA AI, TIE SI INTREGII FAMILII!
Nico, zau ca nu o fac dinadins, mai ramai si tu online...ca tot sotzul era la comp, asa si prietena mea din Germania a ajuns sa ma sune pe mobil ca nu raspundeam pe net..eram plecata ba in oras, ba cu fetitza afara in curte si nu ajungeam la comp! Tare as vrea sa stiu ce mai face Dariutza... va amandoua!
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa ii scriu, mai intru eu, fetelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ei..Cata, pai acum am citit mesajul tau, 100 gr intr-o zi??? Pai cred ca ii bag si eu cereale acusica, doar sa termine cu colicile, poate creste ca Fat-Frumos ..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

completare la prima pagina
DPN a fost 24 februarie, iar medicul cu care am nascut prin cezariana- Dr. Irina Dumitrascu, Maternitatea Cuza Voda, Iasi
o doctorita super scumpica si profesionista...
Si inca o rectificare....aparem la ianuarie in loc de februarie.

cam ce greutate au avut fetele voastre la 2 luni si 3 sapt?ca mi se pare ca a mea e micuta.. cu cele 5,200 g pe care le are acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Anymony, fiecare bb e unic, nu-ti face griji...daca ea e vioaie si mananca normal...Eu nu ti-o pot da exemplu pe Daria ca ai lua-o razna...Eu am 2 fete si intre ele e o diferenta...ca de la cer la pamant...una super slabanoaga si una super grasunica

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Grasunica? SUMMMMOOOO de-a dreptul!

mamicuta de ciresica - Mai 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

anasebe, merci de ajutor.cit de curind o sa vedeti si poze cu scumpika mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Gagici, care vreti o adresa de unde sa puteti descarca Baby Einstein dati-mi un mail pe j_manea2000@yahoo.com sau pe messenger, ok?
pupici

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Anymoni a mea a avut 4900g la 2 luni. Asa ca nu-ti face griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Rali, imi pare rau ca esti cu bebita in spital, sper sa se faca bine cat mai repede si sa nu mai aiba probleme!
Ana (Franta), merci frumos pentru informatia in ceea ce priveste camera cu hard disk, abia il astept pe husband sa ii zic.
In ceea ce priveste sterilizatul de biberoane si uitatul pe foc, stai linistita, ca nu esti singura. Si eu am patit-o, am uitat suzeta copilului pe foc si s-a lipit de ibricul in care era, arata ca o bucata plata de cauciuc, nu iti zic cum mirosea in casa, adio suzeta si adio ibric. Aragazul nu a avut nimic, ca e d-asta cu ochiuri, made in Romania, dar sa fi vazut cu ce viteza m-am dus sa ii cumpar alta suzeta, si am cautat Nuk cu latex, ca aia de aia era. Si n-am cumparat una, am cumparat 3, ca am zis sa fie. Inca nu am ars nici una, dar nu e timpul trecut, la cat de ametita sunt!
Acum intru si eu sa mai vad poze, ca nu am mai vazut demult.
Pup fetele, imi duc gargarita la plimbare.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput