Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Monica, cred ca sunt povesti - si eu am primit mailul asta de nu stiu cite ori (inclusiv anul trecut)...unii cred eu ca nu au ce face.

Ina - mergem la clinica Oftapro la dr.Luminita Teodorescu - multe fete de aici de pe site mi-au recomandat-o cu multa caldura. Iti spun eu cum a fost luni. Despre programare eu am facut-o cam cu 3 saptamini inainte - poti sa vezi si siteul lor www.oftapro.ro/" target="_blank">aici.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
ANCA, saru'mana de info despre dieta, m-am luminat si eu!

Aseara am fost la matusa mea, asa un raport scurt cat mai doarme grasu', si Matei m-a dat pe spate. Noi sarbatoaream frumos ziua ei pe terasa (au o super casa in Copou, cea mai frumoasa zona a Iasului),si el: a rupt iarba si a imprastiat-o in casa, a rupt flori, a rasturnat castronul de apa al pisicii, a varsat un pahar cu sampanie pe masa, a aruncat cu pietre in caine, a turnat o sticla cu suc pe un scaun imbracat in catifea,a intins o ciocolata pe mocheta, a dat suturi la lampile de gradina...astea toate intr-o ora. Asa ca am plecat frumos acasa, dupa ce ne laudasem tare ca avem un copil deosebit de cuminte in societate!

Mai revin ca a auzit cum bat in taste si s-a trezit!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

servus mamici!

mai avem de luat 3 doze de antibiotic si gata, avem liber de la pediatra. Ne-a zis ca mai mult de 4 zile nu e cazul sa-i dau, mai ales Unasyn, pt ca-i distrug flora bucala si abdominala si da-n altele apoi Doamne fereste, si asa are crampe saracutul si face kk moale, apetit zero. L-a consultat aseara, a venit acasa, dupa ce n-am reusit sa-i scadem febra 4 ore, a spus ca e din nou o viroza cu localizare in gat, angina, are vezicule multe iar, il ustura gatutul, flora in gat nepatogena a rezultat la exudat, deci e de natura virala toata nasparleala asta. Dupa ce-i trece ne-a recomandat sa-l vaccinam cu Hiberix, ati auzit sa fie bun pt viroze ?

eu tusesc mai rar, mananc cu forta ca sa nu ma preling pe jos.

Dana-speel, de ce te simti rau, se aude de bb3 cumva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara si de la alta somnoroasa.
Ioana lasa mai fata in pace ca se dezvata ea. Si puiul meu isi suge degetelele,dar numai cateva minute la culcare,asa ca eu nu ma impacientez.
Monica,apropo de "freza" Mariutei lui Monica. I-am aratat-o sotului si a inceput sa se lamenteze. Cica cine si-a batut joc de capul fetei, de ce nu a ras-o, si ia mai si facut poza sa rada de ea.Cica nu e bine sa razi de copil ca ramane copilul complexat.Mai ce idei si pe barbatii astea despre cresterea copilului. Acum am inteles ca botezati pe cel mic.E un dulce, mai ca mi se face si mie dor de unul asa mic.Dar luna asta perioada propice o sa fie exact cand suntem in Romania, si acolo nu prea avem conditiunii de ...
Olivia, un pupic virtual pentru Sorin(sper ca nu te superi) ca sa-i treaca un pic supararea, desi e cam greu sa sti.
Citesc si revin.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si daca e tot e virala treaba asta de ce ii mai da doamna doctor antibiotic lui Danut??? hiberix-ul este vaccin anti hemophilus influenzae tip B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Roxi, se vede ca taticii sunt mai sensibilosi decat vor sa para. Exemplu si al tau,al Oliviei si al Inei, desi cred ca sunt mult mai multi. Si nu va spun, ca sotul meu merge la cursuri de engleza si saptamana trecuta a avut examenul de sfarsit.Si una din colegele lui, nu a avut cu cine lasa fetita acasa asa ca a adus-o la scoala.Si sotul meu nu a putut sa termine examenul cu ochii la cea mica.Era cam de seama Adelutei sau cateva luni mai mare.Statea cuminte si desena, ii mai cadea cate un creion ceva, dar era tare cuminte. Si cica i s-a facut un dor, de a uitat si de examen.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, eu va pup, ma duc in weekend....

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna Fetelor!
Ma mai tineti minte? Ca eu dau pe la voi, daor cand am necazuri, in rest va citesc din cand in cand sa vad ce mai fac piticii dragutii si sa vad pozici cu ei.

Deci, toata familia e in Franta acum la Poitiers, de o saptamana.

Biencuta a facut un rosu in gat inainte cu 3 zile de plecare, a luat antibiotic pe branula Axetin, 3 zile si am continuat de atunci inaca 3 zile pe gurita cu Ospen de 400 , cate 20 ml pe zi.

Suntem in Franta de marti si ea a inceput cu diaree, lipsa de pofta de mancare, manaca doar croissant, ou imi cere de doua dimineti si in rest ca o pisicuta. Ea e grasunica de felul ei are 13,5kg, dar totusi nu as vrea sa o slabesc pe aici.
Cred ca a afectat-o rau schimbarea, vom sta aici 2 luni dupa care ne mutam la Clermont Ferrant inca o luna.
Pt diaree i-am datHidrasec si Enterol si parca e spre bine, doar ca in dimineata asta mi-a facut febra 38 rectal, i-a trecut cu Nurofen si la pranz a facut 37,8. Am verificat-o in gat si vad ca rosu in gat nu are.

Voi ce credeti ca e cu Bia??
Copii vostri cum au reactionat la schimbari? Noi e prima data cand plecam
S-a trezit revin mai tarziu sau deseara.

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut.A doua masina victima a avut soarta celei de ieri.Azi era BMW decapotabil.No,am pus placuta pe perete sa nu mai parcheze lumea masinile acolo ca e pericol de nisipare.Doamna de azi,proprietara masinii a fost nu prea isterica precum domnul de ieri,chiar i-a facut cu mana lu domnisoru de pe terasa.No apucat decit sa arunce o lopatica,am fost inspirata sa ma uit jos si cind am vazut inca o decapotabila in prag de nisipare,am dat alarma jos sa-si i-a masina de acolo.Stiti,e singura portiune de umbra din jurul firmei,nu sunt nici copaci,asa ca lumea parcheaza direct acolo.
Dorsilia,te-am prins ca nu citesti dc-ul din scoarta-n scoarta.S-a deschis deja sezonul de bebe 3,io-s nebuna aia!Ce sa-i faci,disprerarea sa fac si eu o fata!Am stat si cu gura deschisa,cica faci fata,no acum vedem noi ce-o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

S-a culcat la loc.

Am sunta-o pe pediatra din Romania si mi-a zis sa ii dau
Pepsina Vitaminizata dupa ce ii trece diareea.
Nu mai stiu daca sunt fete din Franta pe aici, asta e
denumirea aici sau o fi alta?

In prima nopate cand am dormit aici a plans cu suspine vreo doua ore
si ne indica usa si hainele, sa o ducem acasa.
Pana la urma i-a trecut cu melodia lui Ana Lesko.

Sunt tare necajita si ingrijorata pt ea.
Sa ii fi revenit iar raceala?
Acum nu tuseste, stranuta rar a staranuta de 2 ori azi,
e cuminitica in afara de capitolul mancare.(acasa nu aveam nici o problema de obicei)dar lipasa asta de pofta de mancare o tine si de acasa de vreo 2 saptamani.
Am uitat sa va spun ca ii ies ultimele 4 maselute.

Nu uitati sa imi spuneti cum s-au maifesta copii vostri la schimbari???? Cu ma reactinat si cata vreme? Poate ar fi cazul sa merg cu ea acasa?(doar noi doua, ca sotul tre sa isi faca aici postul de prof invitat).

Va pup si astept sa imi raspundeti. E greu cand esti prin alte parti.

Mergi la inceput