Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Olivia,sa-mi dai si mie detalii despre crema aceea,este o gama completa?I-am povestit soacra-mii despre si e interesata.La ea nu conteaza cit e de scumpa.Nu stim insa daca e si in Europa,oricum ,am sa-l rog pe varul meu sa-mi trimita de acolo daca aici nu sunt.Ai auzit de la cineva care foloseste ca e buna buna?daca esti buna sa-miu dai ceva detalii,ti-as ramine recunoscatoare.Peste doua saptamini e ziua soacra-mii si ma gindesc sa-i fac cadou crema.Ea oricum a slabit foarte mult 12 kg in ultima luna si s-a cam ridat.Si botoxul e 350 euro aici o sedinta,oricum crema e mai ieftina cred.
Astazi i-am spus ca mai vine un bebe,ce credeti?A inceput sa plinga,m-a pupat,foarte emotionata.O sa avem doi,mi-a spus!da,tu ai sa ai doi nepoti,eu o sa am trei copii!e prima gafa care o face de cind o cunosc,si-a dat seama si s-a scuzat de nu stiu cite ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Dana, hai nu fi rea cu socrela, caci era si ea foarte emotionata.
Nu cred ca are ceva cu Serban.
Marcelle, welcome back. Nu pot sa-ti dau sfaturi cu privire la acomodarea puiilor, caci eu am dus-o pe mandra la 11 luni in Romania si s-a acomodat foarte bine. Poate Felicia sa-ti spuna mai multe caci ea abia s-a repatriat.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcelle, noi cand am fost in ro, lui pupi ii ieseau si dinti si a luat si-un virus, cu febra si tot tacamul de trei sapt n-a papat nik, bea formula si manca ceva grisine. stiu ca e greu sa-i vedem suferind, ce sa zic, o sa treaca. multa sanatate si ai grija de ea. pupiici de la noi

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetelor, mi s-a trezit pitica cu febra 38, dupa ce i-am dat Nurofen inainyte sa se culce.

Sa repet: De vineri a favut un rosu in gat, a luat antibiotiv pe branula, Axetin, pana luni seara. De marti i-am dat Ospen, desi ea era bine, nici febra nici rosu in gat. Mi-a zis sa continui 2,3 zile.
Am continuat trei zile, ieri l-am iontrerupt. Intre timp a facut si diaree urata si lipa pofetei de mancare.
Oare sa se fi imbolnavit din nou sau ce o fi avand???

Ii ies si niste maselute. Simptome de raceala nu are, decat ca mi-a stranutat de trei ori azi, dar ea mai stranuta si aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Liliana si Philip, mersi mult.

Speel, felicitari, esti tare curajoasa ca te incumeti la 3.
Eu nu sunt in stare sa ma descurc ca lumea cu unul, dupa cate se vede.

Sunt tare ingrijorata.
Philip, Andreea a facut si febra atuci, ai trarat-o cu ceva????
Bia cum are diaree, nu ii dau lapte, iar cerealele nu le mai vrea, le bea doar in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marcelle,
sanatate multa va dorim ! Si noi ne luptam, again cu amigdalita Suntem pe antibiotic Lekoklar si sirop de muguri de pin/plop. La diaree la noi merge orezul cu zeama cu tot si banane amestecate. Cred ca nu are chef sa pape deoarece ii e greu sa inghita ... ufff, va transmitem muuulta sanatate si sa treaca repede sa va bucurati de minivacanta !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Liliana,n-are nimc cu Serban,dar toate pina la a-l da nitel la o parte.Ca si-a dat foc la casa.E destul de isteata si ma cunoaste foarte bine,nu stiu cum de a facut gafa.Si abia venisem de la banca sa-i trimit bani lui Serban pentru o excursie in Bucegi!si i-am spus si ei..Deci abia vorbisem de Serban!

Mergi la inceput

Aoleu,cuscra,de tine uita-si.pai cum nu,auzi la tine!Nici n-am mai intrebat,aruncai o vorba ceva vreme in urma si am zis ca asa ramine.pai se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela, andreea-s eu, philip e fecio-meu. da, sigur ca a facut tratament cu antibiotic, ca asa-i la romanika, da nu 3 zile, nici n-am auzit inca de tratament de numai 3 zile cu antibiotic....cel putin aici cand a mai luat pt infectie la ureche a luat taman 10 zile, sirop de amoxicilina...ai grija sa fie hidratata si n-o forta sa manance. daca e o infectie la urcehi nici nu poate inghiti mititica...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata~
Totul este ok ..cu exceptia treziri peste noapte si cerutului de mincare..si soacra-mea decit sa plinga ..ii da
A prins din zbor drumul spre vecina din diagonala..si-si face de drum...
Si multeee....
Revin

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput